Ξαναδιάβασε το πάνω...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δύο ενδεχόμενα εναλλάσσονται τα ποσοστά επικράτησης: Ούτε τα πολλά δίνει - ούτε στα λίγα χαλάει όντως η δουλειά.
Αλήθεια το πιστεύετε αυτό; Αν ίσχυε κάτι τέτοιο ρε παιδιά δεν θα μιλούσαμε για μεταγραφές, θα πηγαίναμε σε άλλα επίπεδα, πιο πάνω κι απ' του τίγρη. Ο καθένας δίνει την δική του αξία στα πράγματα και δεν δέχεται να του πιάνουν τον κώλο κι ας έχει ανάγκη (άλλωστε γι' αυτό προσπαθούν να του τον πιάσουν, πάνω στην ανάγκη). Ας το πάρουμε σε δικά μας δεδομένα.
Ας πούμε ότι τα μακαρόνια από αύριο πάνε στα 4€ από 1€ και στο σπίτι σου φωνάζουν ότι θέλουν μακαρόνια. Φαντάζομαι η τσέπη σου αντέχει να καλύψει την διαφορά, θα τα πάρεις όμως; Ή θα πεις "τράβα πηδήξου ρε που θες και 4€ για μακαρόνια"; Θυμίζω ότι έχουμε και παράδειγμα τον Μβιλά για το πόσο ισχύουν αυτά που γράφουν οι αρδ. Για 800 χιλιάρικα έλεγαν ότι χαλάει η μεταγραφή.
Στις στατικές φάσεις αντικαταστήσαμε την άμυνα ζώνης με το m2m ή κάνω λάθος; Μπράβο του αν σωστά κατάλαβα.
drizzt (05-08-22), giovanni#10 (05-08-22)
Καλά το είδες - αυτό έγινε.
Αερικό7 (05-08-22)
τι μου κανει εντυπωση πιο πολυ , εχεις καμια δεκαρια παροπλισμενους ερχετε νεος προπονητης και δεν θελει καν να τους αξιολογησει μηπως κ καποιος αυτους θα μπορουσε να παρει ευκαιρια , εχω αρχιζει να πιστευω οτι δεν κανουν κουμαντο οι προπονητες αλλα η κλικα του βαγγελα
Εύκολα προκύπτει από τα συμφραζόμενα του ρεπορτάζ, πάντως...
Παροπλισμένοι είναι οι Λαλά-Λοβέρα-Τσούμιτς-Βρουσάι-Γ. Μασούρας-Πέπε-Κούτρης. Αν αυτοί έπαιρναν δεύτερη-τρίτη- τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία, τότε θα διαβάζαμε -και δικαίως- για προπονητή που τον έφερε ο Μαρινάκης για να μη ξοδέψει λεφτά.
Τώρα είμαστε στο σημείο που μετράμε πόσοι και ποιοι από τους λεγόμενους βασικούς θα φύγουν.
chainsaw (07-08-22)
flessanto (09-08-22)
το νορμαλ ειναι να αξιολογηθει ολο το ροστερ και ας μην παρει νεους παιχτες αν του κανουν , οταν ομως βγαινει ο τσουκαλας και αρχιζει να θαβει τον φορτουνη για το ματς της τουμπας , αυτοματως καιει την επιστροφη του , τεσπα ο ολυμπιακος ειναι ενας οργανισμος που θυμιζει ιταλικο νοτο .
εδω ο αλλος εγραψε στον γαυρο οτι οποιος κανει κριτικη στον χοντρο ειναι δουρειος ιππος . γενικα παντως στα παπαρια μου ο χοντρος κ οι λοιποι αυλικοι βλεπω την ομαδα ειμαι προετοιμασμενος για το χειροτερο και δεν σκαω.
Ο Μαρτίνς έφυγε. Εφόσον δεν ξαναμπήκε άμεσα ο Φορτουνης στην ομάδα με το που έφυγε, η διοίκηση δεν τον θέλει στην ομάδα. Απορώ γιατί συζητάμε ακόμα τα προφανή.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (08-08-22)
jonk (08-08-22)
Το θέμα Φορτούνη υπάρχει στην ομάδα επειδή παίζει ο Καρβάλιο, βασικά...
Bookmarks