sirkostas (02-03-17)
There is a Dude in town
sirkostas (02-03-17)
Μία νίκη μακριά από την κορυφή λοιπόν. Όλα ανοιχτά και θα παλέψουμε για την πρωτιά μέχρι το τέλος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μη λες τετοια τυπε γιατι θιγεις τον ανδρισμο τους και μπορει να σου κανουν μηνυση.![]()
Red&White-Nick-7 (02-03-17), sabar77 (02-03-17), The Dude (02-03-17)
Καλή νίκη,μπράβο στην ομάδα.
Χωρίς Σπανουλη μην το ξεχνάμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και τον Γιάνγκ δε τον έβαλε καθόλου
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μπραβο στην ομαδα για ενα τεραστιο διπλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπράβο στην ομάδα μας![]()
Θα θέλα να προσθέσω οτι μετά απο καιρό κι ο Ματ ηταν πολυ καλός, όπως επισης έκανε εξαιρετική δουλειά ο Παπ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (02-03-17)
Μπράβο στην ομάδα!
Αυτός ο Γιώργαρος,φτύστε τον να μην τον ματιάσουμε..!
Τα τελευταία χρόνια το πάει "σανιδωμένο" και όλο λέμε πως θα κλατάρει αλλά είναι από άλλο πλανήτη ο άνθρωπος. Συγκινητικός..!
Γκριν καυλιάρης!
Όλοι γενικά δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Σε αυτή την ομάδα δε μπορείς να ξεγράφεις κανέναν. Βγάζει απίστευτη υγεία αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
![]()
sirkostas (03-03-17)
Μπραβο στην ομαδα, δυο στα δυο σημερα.
Άλλη μια νίκη απο τη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (03-03-17), pirateeeeeee (03-03-17), The Dude (03-03-17), ttg_red (03-03-17)
συγχαρητηρια στην ομαδα μας...!!! Συνεχιζουμε...!!!
Ο καλος γκριν ειναι ο κλασσικος ποιοτικος αμερικανος. Μπορει σε ενα ματς να κανει οργια, ομως σε καμια περιπτωση δεν εισαι σιγουρος για την αποδοση του οταν το πραγμα γινει δυσκολο.
Καλως ή κακως, ο σπανουλης ακομα και στην κακη του μερα δεν θα αφησει να χαθει ποτε ενα παιχνιδι οπως χαθηκε στην πολη. Εχει την ποιοτητα, την εμπειρια, τη γνωση, την ψυχραιμια και το σεβασμο ακομα και απο τους διαιτητες.
Ουδεις αναντικαταστατος, ομως πραγματικα απορω τι θα γινει οταν φυγει ο αρχηγος...
εντιτ: ασχετο, αλλα οχι και τοσο.
differance (03-03-17), sirkostas (03-03-17)
Ηλια ο σπανουλης στη πολη, στη κατασταση που ηταν παιζει να εκανε τα ιδια ή και περισσοτερα λαθη.
Γενικα μετα τον τραυματισμο ηταν αλλος παιχτης αφου μια επαιζε μια δεν επαιζε κι οταν εμπαινε ηταν ανετοιμος.
Το να μεινει εξω ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ειναι το ιδανικο για ολους.
Ασε που οσο παιρνει χρονο ο Γκριν γινεται και καλυτερος, και σιγουρα χρειαζομαστε το σκορ του.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (03-03-17)
Faithful (03-03-17)
Συμφωνώ ότι ο Σπανούλης πρέπει να αναρρώσει όσο χρειάζεται. Και καλά τα ψέματα, αυτό κάνει καλό στην ομάδα. Πρέπει να μάθουμε και χωρίς τον αρχηγό. Επίσης παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής άλλοι παίχτες, βλ. Waters.
Εγώ ίσως για αυτή την χρονική στιγμή θα άφηνα για λίγο στον πάγκο και τον Μάντζαρη. Καλό θα του κάνει, να καθαρίσει λίγο το μυαλό του. Ίσως Αθηναίου, με μέτρο.
Ο Λοτζέσκι, το είπα και σε άλλο νήμα, θα παίζει καλά ~2 στα 5 παιχνίδια. Δεν το λέω με κακία, απλά έως εκεί είναι το ταβάνι του. Πρέπει να βρίσκεται σε φόρμα για να παίζει καλά 4/5 ή και 5/5.
Πάνω κάτω το ίδιο με τον Ματ είναι και ο Γκρίν. Είναι προνομιούχο να υπάρχουν δύο καλοί σουτερ σε μια ομάδα.
Για Μιλουτίνοφ, τι να πω. Πάλι έπαιζε σαν να είχε πυρετό. Άοσμος και άχρωμος.
Bookmarks