Red&White-Nick-7 (10-03-17)
Ότι μπορούν να πάρουν εύκολα την πρόκριση είπε ο Αντριάνο. Καλό να έχουν την μύτη ψηλά...
Red&White-Nick-7 (10-03-17)
Κακή εμφάνιση και ευτυχώς που δεν είχαμε χειροτερα.Πολυ καλύτερα στάθηκε η Μπεσίκτας.Είναι ψέμα ότι ισοφαριστήκαμε επειδή έτυχε να κάνει λάθος ο Λεάλι.Έτσι αμυντικά όπως παιζαμε.λογικο ήταν να εκμεταλλευτούν το πρώτο.λάθος της άμυνας. Κατά τα άλλα έχουμε ελπίδες να προκριθούμε και το δευτερο ματς θα μας πάει καλύτερα,αφού παίζουμε με αντεπιθέσεις.Δεν ειναι μεγάλο το προβάδισμα των τουρκων.
chainsaw (10-03-17)
Για να.διεκδικήσουμε την προκριση πρεπει να χαλαρώσουμε.στο πρωτάθλημα,να δούμε πώς θα τα καταφέρουμε![]()
Αν τα λάθη που έχει κάνει φέτος ο κατά όνομα τερματοφυλακας Λεαλης τα είχε κάνει κάποιος από εσάς στη δουλειά του, όχι μόνο θα είχε μείνει άνεργος αλλά δεν επρόκειτο να βρει ποτέ νέο εργοδότη.
Το παιδάκι είναι άσχετο και δεν φταίει αυτός για τα χάλια του αλλά... ΤΛΠ... Μεγάλη ιστορία πάω να ανοίξω και δεν είναι η ώρα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα που πάλεψε όπως μπορούσε και στον Βουζα για το καλό κοουτσαρισμα όσο η ομάδα είχε δυνάμεις.
Φάνηκε απόψε πόσο μεγάλη μαλακια ήταν να μην παίζει ο καραφλας, όπως μάλλον σωστά δεν έπαιζε ο Μαριν, που απόψε ήταν νουλα.
Στον Περση βλέπω μέλλον. Ίσως να είναι καλύτερος του Νιγηριανου. Σε κάθε περίπτωση ξέρει μπάλα.
Protassov (10-03-17)
Ο Λεαλι δεν ειναι απλα κακός με την μπάλα στα πόδια, δεν μπορει να φτάσει με βολέ τη σέντρα. Το να δώσεις μια στην μπάλα και να τη στείλεις αράουτ ή να κανεις γιομα δεν απαιτεί καμια ικανότητα με την μπάλα στα πόδια.
Και να ηταν μονο αυτο... Βιδωμένος στο τέρμα του, κίνδυνος-θάνατος αν αποφασίσει να βγει.
Αυτός ο Καπινο τι στο καλο; Και με τον προηγούμενο τραυματισμό 1 μηνα και παραπανω έλειπε.
Κρίμα που έκανε τη μαλακια ο Ιταλος, γιατι πιστεύω θα βρίσκαμε χώρους. Ελπίζω στη ρεβάνς να παίξουν για τη νίκη οι Τούρκοι, ώστε να βρούμε χώρους για αντεπιθέσεις. Αν κανουμε ενα γκολ, τοτε ολα γίνονται!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (10-03-17), maniakos7 (10-03-17), Paneas (10-03-17), Protassov (10-03-17), Red&White-Nick-7 (10-03-17), Rena (10-03-17)
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Rena (10-03-17)
Δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθουμε με τον Λεάλι.Η ομάδα ήταν κακή γενικώς.Αν δεν έκανε λάθος αυτός θα έκανε κάποιος άλλος...απο εκει και περα ειναι ολα ανοιχτα στη ρεβάνς.
Δε νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Λογικό το ότι έκαναν ευκαιρίες και μας βάλαν γκολ. Μιλάμε για ομάδα που έριξε τρίμπαλο στην έδρα της Νάπολι και πήρε Χ στη Μπενφίκα. Για να μην αναφέρω ότι έριξε τρίμπαλο και στην έδρα της Μπερ Σεβά και ξύσω πληγές.
Το οτι περασε τη Χαποελ.Μπερ Σεβα δεν ειναι πιστοποιηση ποιοτητας.Απο.τους υπολοιπους αποκλειστηκε οπως θα καναμε.εμεις σε τετοιο ομιλο.Σε καμία περιπτωση δεν ειναι επιτυχια.μια τετοια εμφανιση που στοχο.ειχε να.μη χασουμε.απλα.Θα εχουμε πιο πολλες δυνατοτητες να σταθουμε καλυτερα στην Κωνσταντινουπολη.
Κι ο Μανθάτης ήταν της υπομονής σήμερα... ξέρω ξέρω.. νέος... θα ψηθεί.. να πάρει ευκαιρίες.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Φοβηθήκαμε πολύ το παιχνίδι, σεβαστήκαμε πολύ τους αντιπάλους. Ναι δίνεις χώρους και κατοχή αλλά φροντίζεις να βγεις κιόλας. Φάγαμε τη φάβα, πλημμύρα για κανα 20λεπτο... τέλος πάντων, θα πάρουμε την πρόκριση στην Πόλη μας. 0-2.
There is a Dude in town
Η ομαδα ηταν αρκετα καλη, πιθανον, ακομα και αν δεν εκανε την μαλακια ο λεαλι να μας ισοφαριζαν, αλλα ειναι πολυ τραγικο λαθος. Τεσπα, δεν υπαρχει λογος να σταθω εκει κατα τη γνωμη μου.
Ολοι οι παιχτες ηταν αρκετα καλοι, ακομα και ο λεαλι.
Πολυ καλη εντυπωση μου εκανε ο ρομαο. Πραγματικα κερδισε ολες τις μονομαχιες και εκανε ελαχιστα λαθη. Για τον καμπιασο, οτι και να πουμε ειναι λιγο. Αν πω οτι επαιξε καλα ειναι υποτιμητικο για αυτον τον παιχτη. Εχει μια ωρα παιχνιδιου μονο, ομως την ποιοτητα που βγαζει σε αυτη τη μια ωρα, δεν την εχει κανεις αλλος παιχτης στην ομαδα.
Τωρα για το μαριν, ναι δεν επαιξε καλα, αλλα αυτο ηταν λογικο. Το παραλογο ηταν πως δεν μπορουσε να κανει ουτε κοντρολ, ουτε κοντρολ. Ο καμπιασο θεωρησε πως αδικηθηκε απο τον μπεντο, μπηκε και εκανε το χθεσινο παιχνιδι, τη στιγμη που ο αλλος "αδικημενος" δεν μπορουσε κυριολεκτικα να κανει ουτε κοντρολ.
Επισης πολυ καλοι και οι τρεις επιθετικοι και απιστευτα τρεξιματα των μανθατη-ελιονουσι για να βοηθησουν πισω.
Παμε στην τουρκια και οτι γινει, αν και απο αυτα που ειδα εχθες μας δινω κατω απο 30% πιθανοτητα προκρισης.
consigliere (10-03-17), sirkostas (10-03-17)
Έλειψε ο Σεμπάρας χθες... αυτό μόνο...
consigliere (10-03-17), The Dude (10-03-17)
Βλεπω τις συνεντευξεις μετα το παιχνιδι και μια δημοσιογραφος μιλαει με τον ανδρουτσο. Μεταξυ ολων των κλισε που ακουσα (δεν φταει το παλικαρι, ολοι κλισεδουρες λενε), τον ρωταει σε μια φαση η δημοσιογραφος:
-"Μαθαμε πως ο προεδρος, ηρθε στα αποδυτηρια μετα το ματς και σας μιλησε, μπορεις να μας πεις τι σας ειπε;"
Το παιδι ψαρωνει τελειως και τα χανει. Κανει καποια ψιλοσαρδαμ και τελικα λεει γεματος ντροπη:
-"Εεε δεν ξερω, εεε δεν ξερω αν μπορω να σας το πω. Οχι δεν μπορω να σας πω".![]()
Έπρεπε να της πει: "κι εγώ έμαθα πως τον παίρνεις από πίσω, μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό σου?"
Και τάβλα η δημοσιογράφος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
maniakos7 (10-03-17)
Bookmarks