Kαι εγω ειχα καιρο να τον δω και αν κρινω απο το αβαταρ του Ηλια μαυρισε κιολας.
πλακα θα εχει να γινει κανα κουλο και να περασουμε. θα ειναι η καλυτερη σεζον μας στην ευρωπη μετα το 99' οταν φτασαμε στους 8 του τσου λου.![]()
BrazHlias (08-03-17), consigliere (08-03-17), giovanni#10 (08-03-17)
Σπάσαν τα νερά του, τύπε τρολ...
There is a Dude in town
Το κανατε το τοπικ του αγωνα δελτιο τυπου των αμπαλων![]()
panahs7 (08-03-17)
panahs7 (08-03-17)
Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (09/03, 22:05) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Europa League και τόνισε ότι θέλει να κερδίσει μέσα στην Ελλάδα.
"Δεν μου αρέσει που συναντιόμαστε τόσο νωρίς. Θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στον τελικό. Η Μπεσίκτας είναι μία δυνατή ομάδα και ο Ολυμπιακός ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Θέλω να τους νικήσουμε στην έδρα τους".![]()
Το ειχε σκασει πριν τη συνεντευξη... Δεν παιζει...
Ηθελε και τελικό το μεμέτι... πούτσα στους 16 και δείτε τον θρυλέοντα να ποδοπατάει όποιον βρει στο διάβα του για τον τελικό, γίδια...
There is a Dude in town
Αναβαθμισμένη τη βλέπω τη Μαρίνα. Έκανε κάτι στο μαλλί ή μου φαίνεται?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν μου αρέσουν οι αλλαγες προπονητών σε τέτοια χρονικά σημεία. Πιστεύω οτι κάνουν κακό στην ομάδα, επομένως ειμαι απαισιόδοξος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ποιες αλλαγες προπονητων.3 Μπεντο είναι στην ομαδα.Οσο αμφισβητειτε την παρουσια του θα αυξανονται.![]()
panahs7 (08-03-17)
Πάμε γερά και ότι βγει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλή επιτυχία στον Θρύλο μας και στον νέο Προπονητή !!!!
Γιούργια και ξεσκίστε τους Μογγολότουρκους ωρέ Αδέλφια !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
differance (09-03-17), Giovanni10_ (09-03-17), The Dude (09-03-17)
Bookmarks