Σελίδα 8 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 45678910111218 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 141 έως 160 από 445

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotesport

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotespor

xaxaxa.Μάλλον σε αγνοεί.
    Και εγώ αυτό πήγα να γράψω: Είναι τόσο σημαντικός διαιτητής που τον αναφέραμε 2 φορές;

Thanks
    53
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 55 φορές σε 41 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotespor

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι η Μάνα έχει πάει ημιτελικό Ουέφα. ΕΜΕΙΣ που κοροϊδεύουμε τους τούρκους, μπορεί να μου πει κάποιος που έχουμε πάει;

Αλλά ξέχασα, εμείς ΘΑ πηγαίναμε αλλά σνομπάρουμε την Ευρώπη.
    Εχει παει ο βαζελος.Εμεις δερνουμε τον βαζελο οπου.τον βρουμε,οποτε που ειναι το προβλημα;

Thanks
    53
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα αυτό το Αεκ της Τουρκίας, Αεκ της Αγγλίας, κλτ κτλ, δε μου κολλάει πουθενά. Η Αεκ είναι Αεκ και η Μπεσίκτας, Μπεσίκτας. Έτσι τα βλέπω εγώ.
    Ούτε επίσης ότι ο βάζελος της Ισπανίας, που έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιότερα, είναι η Ρεάλ.. Δεν κάνω τέτοιες παρομοιώσεις.

Η Μπεσικτας είναι μια καλή ομάδα,πολύ καλύτερη από τη δική μας θα έλεγα χωρίς να τη θεοποιώ.
    Από κει και πέρα εύχομαι τη παρασκευή να γιορτάζουμε μαζί με τα γενέθλια του Έφηβου μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Τουρκαλάδες.
    Πραγματικα.χωρις θελω να βγω οφ τοπικ δε βρισκω διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ.των δυο πρωταθληματων ουτε των δυο ομαδων.Και εννοώ γενικώς,οχι φετος ή πριν 10 χρονια.Γιατι θυμαμαι κατι 3-0 με γαλατασαραι,κατι 4-1 του βαζελα επι της φενερ...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Τους παίκτες που έχουν δει οι τρεις πρώτες ομάδες της Τουρκίας, εμείς τους έχουμε δει μόνο ως αντίπαλους, στα δικά μας μέρη. Εμείς, με Τζιοβάννι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Μέλμπεργκ, πήραμε μία μυρωδιά, αλλά, στα λοιπά, είμαστε αρκετά πίσω...
    Τέλος πάντων, το τώρα είναι που μας καίει και εύχομαι να έχουμε κάποια έκπληξη να τους κάνουμε, γιατί, αν βαδίσουμε στην πεπατημένη, από τακτικής και διάθεσης παικτών, δε μας βλέπω καλά, ούτε εντός, ούτε εκτός...

Υγ: Θα με αναγκάσετε να πιάσω εργολαβία τη διαφωνία με το Μέγιστο, για να σας θυμίσω πώς λειτουργούσε αυτό το φόρουμ στο απόγειο του...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

differance (07-03-17), dimace (07-03-17), SAF-7- (07-03-17), sirkostas (08-03-17)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικα.χωρις θελω να βγω οφ τοπικ δε βρισκω διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ.των δυο πρωταθληματων ουτε των δυο ομαδων.Και εννοώ γενικώς,οχι φετος ή πριν 10 χρονια.Γιατι θυμαμαι κατι 3-0 με γαλατασαραι,κατι 4-1 του βαζελα επι της φενερ...
    Σε θεματα οργανωσης ειμαστε πολυ κοντα, ισως να ειναι και καλυτερο το Ελληνικο σε γενικες γραμμες.
    Απλα αν δεις τα ροστερ των τοπ3 της τουρκιας, θα δεις 5-6 παικτες σε καθε ροστερ που πριν 2-3 χρονια ηταν κορυφαιοι.
    Και οχι 35αρηδες τελειωμενοι, 30-32 χρονων παικτες με 10+ χρονια καριερα σε μεγαλες ομαδες.

Η Φενερ εχεις ας πουμε επιθετικη τριπλετα Φαν Περσι, Νανι, Ντιεγκο(που επαιζε Γιουβε και ατλετικο.)
    Η Γαλατα πριν καποια χρονια που ειχε παει 8 Τσ.Λ. ειχε Ντρογκμπα-Σναιντερ.
    Στα φραγκα ειναι πολυ πιο μπροστα.
    Με τα λεφτα που δινουμε εμεις, θα ημασταν 5-6η δυναμη στη Τουρκια,
    για τους αλλους δεν μιλαω καν.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SAF-7- για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (08-03-17), voskos_7 (07-03-17)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Ignore User

Αυτό, με διευθύνσεις και ονόματα...

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SAF-7- (07-03-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεταφέρεις τα λόγια μου με τρόπο ειρωνικό ενώ δεν έχεις καταλάβει τί έχω πεi, σερ τύπε. Λέγοντας ότι έχουμε σνομπάρει την Ευρώπη, εννοώ ότι ποτέ δεν έχουμε προγραμματιστεί ως σύλλογος να παίξουμε στο γιουρόπα μετά τα μάτσια των ομίλων. Eλλειψη προγραμματισμού που προέρχεται και από μη όρεξη που δείχνουν όλοι στο τμήμα μετά τα γεμάτα προβολείς μάτσια του τσουλί. Πράγμα ακατανόητο για μένα, να μην έχεις κάνει μια πορεία της προκοπής, να έχεις χρυσές ευκαιρίες να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και να σε τρώει η εσωστρέφεια... μια κλατάρεις, μια είσαι άτυχος, μια κλάνεις από δεξιά, μια είναι ανάδρομη η κάργια... στην ουσία, ποτέ δεν είδες σοβαρά τον θεσμό...

Κι έχεις και γαμώ τους λόγους. Τον υποβιβάζεις με την ειρωνεία, κρίμα είναι... αφού γουσταρίζουμε να σε διαβάμε...
    Επιτέλους! Παραδέχητες πως με γουστάρεις! Βοσκέ! Πες αλεύρι!

*Όπως τα λέει ο Κοσμάς, Τύπε! Γαμώ τα άτομα ο Μέγιστος και ΔΕΝ ειρωνεύεται κανέναν! Ο τρόπος του είναι αυτός και εχω μάθει πολλά πράγματα από αυτόν, όχι μόνο για το τόπι. Είναι, όπως εσύ, διαβασμένος ο άνθρωπος και υποστηρίζει πάντα καλά τις θέσεις του. (και γω διαβασμένος είμαι... Από παπά.)

11. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

differance (07-03-17), sirkostas (08-03-17), The Dude (07-03-17), voskos_7 (07-03-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους παίκτες που έχουν δει οι τρεις πρώτες ομάδες της Τουρκίας, εμείς τους έχουμε δει μόνο ως αντίπαλους, στα δικά μας μέρη. Εμείς, με Τζιοβάννι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Μέλμπεργκ, πήραμε μία μυρωδιά, αλλά, στα λοιπά, είμαστε αρκετά πίσω...
    Τέλος πάντων, το τώρα είναι που μας καίει και εύχομαι να έχουμε κάποια έκπληξη να τους κάνουμε, γιατί, αν βαδίσουμε στην πεπατημένη, από τακτικής και διάθεσης παικτών, δε μας βλέπω καλά, ούτε εντός, ούτε εκτός...

Υγ: Θα με αναγκάσετε να πιάσω εργολαβία τη διαφωνία με το Μέγιστο, για να σας θυμίσω πώς λειτουργούσε αυτό το φόρουμ στο απόγειο του...
    Μπα, δεν θα πάρουμε! Να κάτσεις με τον Καζαντζίδη εσύ, που τα τακίμιασες πίσω απ' την πλάτη μου και να αφήσεις τον Κώστα στην ησυχία του! Είναι ρεζερβέ αυτός, χρυσέ μου!

*τώρα που έχεις και κινητό γαμάω και όλα τα σχετικά, τα λέμε λιγότερο από πριν... Μήπως πρέπει να το πετάξεις;

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Ignore User

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (07-03-17)

Thanks
    53
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SAF-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε θεματα οργανωσης ειμαστε πολυ κοντα, ισως να ειναι και καλυτερο το Ελληνικο σε γενικες γραμμες.
    Απλα αν δεις τα ροστερ των τοπ3 της τουρκιας, θα δεις 5-6 παικτες σε καθε ροστερ που πριν 2-3 χρονια ηταν κορυφαιοι.
    Και οχι 35αρηδες τελειωμενοι, 30-32 χρονων παικτες με 10+ χρονια καριερα σε μεγαλες ομαδες.

Η Φενερ εχεις ας πουμε επιθετικη τριπλετα Φαν Περσι, Νανι, Ντιεγκο(που επαιζε Γιουβε και ατλετικο.)
    Η Γαλατα πριν καποια χρονια που ειχε παει 8 Τσ.Λ. ειχε Ντρογκμπα-Σναιντερ.
    Στα φραγκα ειναι πολυ πιο μπροστα.
    Με τα λεφτα που δινουμε εμεις, θα ημασταν 5-6η δυναμη στη Τουρκια,
    για τους αλλους δεν μιλαω καν.
    Σωπα.μωρε...Κι εμεις βλεπουμε κατι Σαβιολα και Καμπιασο.Πλεον δεν ειναι ειδηση το.να ειναι ενας παιχτης ονομα.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Ignore User

Πάμε στοίχημα ότι στις ηλικίες που σκέφτονται να πατήσουν εκεί, δεν ξέρουν που πέφτει η Ελλάδα...
    Γιατί, μόνο ο Τζιοβάννι, έχει έρθει εδώ στα 27...
    Όλοι οι άλλοι, από 31+ και οι περισσότεροι κάπου στα 33...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SAF-7- (07-03-17)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωπα.μωρε...Κι εμεις βλεπουμε κατι Σαβιολα και Καμπιασο.Πλεον δεν ειναι ειδηση το.να ειναι ενας παιχτης ονομα.
    Πιο τρανο παραδειγμα σε αυτο που σου λεει και ο βοσκος,
    ειναι οι Καρντοσο, Αλμειδα.
    Σε ποια φαση της καριερας τους παιξανε Τουρκια,
    σε ποια φαση της καριερας τους παιξανε Ελλαδα.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SAF-7- για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Ignore User

Τώρα, σαν Ολυμπιακός, παίζει να μπορεί να πάρουμε παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά η Τραμπζονσπορ... Αν είναι καμία πιο πάνω, ασ'το, καμία τύχη...
    Μη θυμηθώ τί είχαμε τραβήξει για να πάρουμε τον Μπομπο, από τη Μπεσικτας, που ούτε καν πλησιάσαμε οικονομικά και με Κόκκαλη, στα καλά τα γούστα - όχι στις χρονιές του Σολιντ και εντεύθεν, που κοβόταν η περίπτωση, μόνο με την υπόθεση του πόσα θα ζητήσει η ομάδα...

Thanks
    53
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SAF-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο τρανο παραδειγμα σε αυτο που σου λεει και ο βοσκος,
    ειναι οι Καρντοσο, Αλμειδα.
    Σε ποια φαση της καριερας τους παιξανε Τουρκια,
    σε ποια φαση της καριερας τους παιξανε Ελλαδα.
    Συμφωνω οτι πλεον δεν ερχεται κανενας γιατι δεν.υπαρχουν.λεφτα.Αλλα η ουσια ειναι πως δεν πιστευω οτι παει κανενα ονομα στην τουρκια για πολλα πολλα,τους καλυτερους παιχτες του τουρκικου πρωταθληματος δεν τους εχουμε καν υπ οψη.Επισης δεν ειδα καμμια ομαδα να πουλαει παιχτες με τον τροπο που τους πουλαει ο Ολυμπιακος. Η ουσια παντως ειναι να νικησει η ομαδα.μας την πεμπτη.Σημαινει πολλα για εμας αυτο το νοκ αουτ.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Ο Νανι εχει παει Βαλενθια να ξέρετε. Τον ειδα τις προάλλες να καρφώνει την ομαδάρα μου την Μπιλμπάο
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.282
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.504 φορές σε 20.755 μηνύματα
    Ignore User

Οι ερασιτεχνισμοί σε όλο τους το μεγαλείο. "Τι θέλατε, Μάριν και Καμπιάσο; Ε πάρτε τους!" Σαν να τον ακούω. Μετά από τόσο καιρό απραξίας και θα ξεκινήσουν 11άδα στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, έτσι για το καπρίτσιο! Και να δω ποιος θα μιλήσει πλέον αν αποκλειστούμε, τώρα που "κάλυψαν" τα τόσα λάθη που έχουν κάνει και μπορούν να βγουν και από πάνω.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Εύχομαι ειλικρινά μέσα σ' όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε ακόμη μία φορά, αυτοί οι παίκτες που πραγματικά έχουν δυνατότητες και προσωπικότητα, να πάρουν την ομάδα απ' το χέρι και να την οδηγήσουν στην πρόκριση. Τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει, ας μείνουμε μετά εμείς εδώ σαν οι γραφικοί του χωριού, να συζητάμε πόσο άδικο είχαμε. Τουλάχιστον θα παραμένει λίγο ακόμη το όνειρο ζωντανό..

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Giovanni10_ (08-03-17), Paneas (08-03-17)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

ενα ονειρο δεν σβηνει με εναν αποκλεισμο ωχ αμαν...!!!

#hashtag#WeKeeponDreaming

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι ερασιτεχνισμοί σε όλο τους το μεγαλείο. "Τι θέλατε, Μάριν και Καμπιάσο; Ε πάρτε τους!" Σαν να τον ακούω. Μετά από τόσο καιρό απραξίας και θα ξεκινήσουν 11άδα στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, έτσι για το καπρίτσιο! Και να δω ποιος θα μιλήσει πλέον αν αποκλειστούμε, τώρα που "κάλυψαν" τα τόσα λάθη που έχουν κάνει και μπορούν να βγουν και από πάνω.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Εύχομαι ειλικρινά μέσα σ' όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε ακόμη μία φορά, αυτοί οι παίκτες που πραγματικά έχουν δυνατότητες και προσωπικότητα, να πάρουν την ομάδα απ' το χέρι και να την οδηγήσουν στην πρόκριση. Τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει, ας μείνουμε μετά εμείς εδώ σαν οι γραφικοί του χωριού, να συζητάμε πόσο άδικο είχαμε. Τουλάχιστον θα παραμένει λίγο ακόμη το όνειρο ζωντανό..
    Απολυτα σωστος. Η φαση μου θυμιζει τοτε που διωξαμε τον Ζαρντιμ, επειδη δεν εβαζε τον βλαχοδημο, ηρθε ο μιτσελ και τον εβαλε στο πρωτο παιχνιδι με τη λεβαντε (εβαλε και τον λυκογιαννη γιατι τοτε ο κοσμος δεν πολυγουσταρε τον χολεμπας) με τα γνωστα αποτελεσματα...

Δεν γινεται μεσα σε τρεις μερες να βαλεις βασικους δυο ή τρεις παιχτες που εχουν να παιξουν καιρο και να να περιμενεις αποτελεσματα.

Το να μπουν στην αποστολη, ειναι απολυτα λογικο, αλλα βασικοι και οι δυο;

Πανο σε οτι εχει να κανει με αυτο που λες, να παρουν οι παιχτες με προσωπικοτητα την ομαδα πανω τους, δεν ειναι τοσο ευκολο. Αν οι συνθηκες ειναι γαμημενες, ο φορτουνης, ακομα και μεσι να ηταν δεν θα μπορουσε να παρει την προκριση κοντρα σε ολο αυτον τον παραλογισμο.

Τεσπα, θα το δουμε το ματς με μιση καρδια δυστυχως. Ακομη μια σεζον στην ευρωπη, φαινεται να τελειωνει αδοξα.

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (08-03-17), panahs7 (08-03-17), Paneas (08-03-17)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Αυτά γίνονται όταν πας στο παιχνίδι της χρονιάς χωρίς προπονητή. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red&White-Nick-7 (08-03-17)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεταφέρεις τα λόγια μου με τρόπο ειρωνικό ενώ δεν έχεις καταλάβει τί έχω πεi, σερ τύπε. Λέγοντας ότι έχουμε σνομπάρει την Ευρώπη, εννοώ ότι ποτέ δεν έχουμε προγραμματιστεί ως σύλλογος να παίξουμε στο γιουρόπα μετά τα μάτσια των ομίλων. Eλλειψη προγραμματισμού που προέρχεται και από μη όρεξη που δείχνουν όλοι στο τμήμα μετά τα γεμάτα προβολείς μάτσια του τσουλί. Πράγμα ακατανόητο για μένα, να μην έχεις κάνει μια πορεία της προκοπής, να έχεις χρυσές ευκαιρίες να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και να σε τρώει η εσωστρέφεια... μια κλατάρεις, μια είσαι άτυχος, μια κλάνεις από δεξιά, μια είναι ανάδρομη η κάργια... στην ουσία, ποτέ δεν είδες σοβαρά τον θεσμό...

Κι έχεις και γαμώ τους λόγους. Τον υποβιβάζεις με την ειρωνεία, κρίμα είναι... αφού γουσταρίζουμε να σε διαβάμε...
    Κατέβα απ' το άλογο, φίλε μου. Δεν έγραψες μόνο εσύ για σνομπισμό της Ευρώπης, άρα δεν φωτογραφίζω εσένα.

Σελίδα 8 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 45678910111218 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές