xaxaxa.Μάλλον σε αγνοεί.
Και εγώ αυτό πήγα να γράψω: Είναι τόσο σημαντικός διαιτητής που τον αναφέραμε 2 φορές;
Τους παίκτες που έχουν δει οι τρεις πρώτες ομάδες της Τουρκίας, εμείς τους έχουμε δει μόνο ως αντίπαλους, στα δικά μας μέρη. Εμείς, με Τζιοβάννι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Μέλμπεργκ, πήραμε μία μυρωδιά, αλλά, στα λοιπά, είμαστε αρκετά πίσω...
Τέλος πάντων, το τώρα είναι που μας καίει και εύχομαι να έχουμε κάποια έκπληξη να τους κάνουμε, γιατί, αν βαδίσουμε στην πεπατημένη, από τακτικής και διάθεσης παικτών, δε μας βλέπω καλά, ούτε εντός, ούτε εκτός...
Υγ: Θα με αναγκάσετε να πιάσω εργολαβία τη διαφωνία με το Μέγιστο, για να σας θυμίσω πώς λειτουργούσε αυτό το φόρουμ στο απόγειο του...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (07-03-17), dimace (07-03-17), SAF-7- (07-03-17), sirkostas (08-03-17)
Σε θεματα οργανωσης ειμαστε πολυ κοντα, ισως να ειναι και καλυτερο το Ελληνικο σε γενικες γραμμες.
Απλα αν δεις τα ροστερ των τοπ3 της τουρκιας, θα δεις 5-6 παικτες σε καθε ροστερ που πριν 2-3 χρονια ηταν κορυφαιοι.
Και οχι 35αρηδες τελειωμενοι, 30-32 χρονων παικτες με 10+ χρονια καριερα σε μεγαλες ομαδες.
Η Φενερ εχεις ας πουμε επιθετικη τριπλετα Φαν Περσι, Νανι, Ντιεγκο(που επαιζε Γιουβε και ατλετικο.)
Η Γαλατα πριν καποια χρονια που ειχε παει 8 Τσ.Λ. ειχε Ντρογκμπα-Σναιντερ.
Στα φραγκα ειναι πολυ πιο μπροστα.
Με τα λεφτα που δινουμε εμεις, θα ημασταν 5-6η δυναμη στη Τουρκια,
για τους αλλους δεν μιλαω καν.
Αυτό, με διευθύνσεις και ονόματα...
SAF-7- (07-03-17)
Επιτέλους! Παραδέχητες πως με γουστάρεις! Βοσκέ! Πες αλεύρι!
*Όπως τα λέει ο Κοσμάς, Τύπε! Γαμώ τα άτομα ο Μέγιστος και ΔΕΝ ειρωνεύεται κανέναν! Ο τρόπος του είναι αυτός και εχω μάθει πολλά πράγματα από αυτόν, όχι μόνο για το τόπι. Είναι, όπως εσύ, διαβασμένος ο άνθρωπος και υποστηρίζει πάντα καλά τις θέσεις του. (και γω διαβασμένος είμαι... Από παπά.)
differance (07-03-17), sirkostas (08-03-17), The Dude (07-03-17), voskos_7 (07-03-17)
Μπα, δεν θα πάρουμε! Να κάτσεις με τον Καζαντζίδη εσύ, που τα τακίμιασες πίσω απ' την πλάτη μου και να αφήσεις τον Κώστα στην ησυχία του! Είναι ρεζερβέ αυτός, χρυσέ μου!
*τώρα που έχεις και κινητό γαμάω και όλα τα σχετικά, τα λέμε λιγότερο από πριν... Μήπως πρέπει να το πετάξεις;
dimace (07-03-17)
Πάμε στοίχημα ότι στις ηλικίες που σκέφτονται να πατήσουν εκεί, δεν ξέρουν που πέφτει η Ελλάδα...
Γιατί, μόνο ο Τζιοβάννι, έχει έρθει εδώ στα 27...
Όλοι οι άλλοι, από 31+ και οι περισσότεροι κάπου στα 33...
SAF-7- (07-03-17)
Τώρα, σαν Ολυμπιακός, παίζει να μπορεί να πάρουμε παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά η Τραμπζονσπορ... Αν είναι καμία πιο πάνω, ασ'το, καμία τύχη...
Μη θυμηθώ τί είχαμε τραβήξει για να πάρουμε τον Μπομπο, από τη Μπεσικτας, που ούτε καν πλησιάσαμε οικονομικά και με Κόκκαλη, στα καλά τα γούστα - όχι στις χρονιές του Σολιντ και εντεύθεν, που κοβόταν η περίπτωση, μόνο με την υπόθεση του πόσα θα ζητήσει η ομάδα...
Συμφωνω οτι πλεον δεν ερχεται κανενας γιατι δεν.υπαρχουν.λεφτα.Αλλα η ουσια ειναι πως δεν πιστευω οτι παει κανενα ονομα στην τουρκια για πολλα πολλα,τους καλυτερους παιχτες του τουρκικου πρωταθληματος δεν τους εχουμε καν υπ οψη.Επισης δεν ειδα καμμια ομαδα να πουλαει παιχτες με τον τροπο που τους πουλαει ο Ολυμπιακος. Η ουσια παντως ειναι να νικησει η ομαδα.μας την πεμπτη.Σημαινει πολλα για εμας αυτο το νοκ αουτ.
Ο Νανι εχει παει Βαλενθια να ξέρετε. Τον ειδα τις προάλλες να καρφώνει την ομαδάρα μου την Μπιλμπάο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οι ερασιτεχνισμοί σε όλο τους το μεγαλείο. "Τι θέλατε, Μάριν και Καμπιάσο; Ε πάρτε τους!" Σαν να τον ακούω. Μετά από τόσο καιρό απραξίας και θα ξεκινήσουν 11άδα στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, έτσι για το καπρίτσιο! Και να δω ποιος θα μιλήσει πλέον αν αποκλειστούμε, τώρα που "κάλυψαν" τα τόσα λάθη που έχουν κάνει και μπορούν να βγουν και από πάνω.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Εύχομαι ειλικρινά μέσα σ' όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε ακόμη μία φορά, αυτοί οι παίκτες που πραγματικά έχουν δυνατότητες και προσωπικότητα, να πάρουν την ομάδα απ' το χέρι και να την οδηγήσουν στην πρόκριση. Τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει, ας μείνουμε μετά εμείς εδώ σαν οι γραφικοί του χωριού, να συζητάμε πόσο άδικο είχαμε. Τουλάχιστον θα παραμένει λίγο ακόμη το όνειρο ζωντανό..
Giovanni10_ (08-03-17), Paneas (08-03-17)
ενα ονειρο δεν σβηνει με εναν αποκλεισμο ωχ αμαν...!!!![]()
#hashtag#WeKeeponDreaming![]()
Απολυτα σωστος. Η φαση μου θυμιζει τοτε που διωξαμε τον Ζαρντιμ, επειδη δεν εβαζε τον βλαχοδημο, ηρθε ο μιτσελ και τον εβαλε στο πρωτο παιχνιδι με τη λεβαντε (εβαλε και τον λυκογιαννη γιατι τοτε ο κοσμος δεν πολυγουσταρε τον χολεμπας) με τα γνωστα αποτελεσματα...
Δεν γινεται μεσα σε τρεις μερες να βαλεις βασικους δυο ή τρεις παιχτες που εχουν να παιξουν καιρο και να να περιμενεις αποτελεσματα.
Το να μπουν στην αποστολη, ειναι απολυτα λογικο, αλλα βασικοι και οι δυο;
Πανο σε οτι εχει να κανει με αυτο που λες, να παρουν οι παιχτες με προσωπικοτητα την ομαδα πανω τους, δεν ειναι τοσο ευκολο. Αν οι συνθηκες ειναι γαμημενες, ο φορτουνης, ακομα και μεσι να ηταν δεν θα μπορουσε να παρει την προκριση κοντρα σε ολο αυτον τον παραλογισμο.
Τεσπα, θα το δουμε το ματς με μιση καρδια δυστυχως. Ακομη μια σεζον στην ευρωπη, φαινεται να τελειωνει αδοξα.
Αυτά γίνονται όταν πας στο παιχνίδι της χρονιάς χωρίς προπονητή. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red&White-Nick-7 (08-03-17)
Bookmarks