Φαι; Να ΄μαι κι εγω.Κατι για φαι διαβασα.![]()
Για φαΐ;
Φαι; Να ΄μαι κι εγω.Κατι για φαι διαβασα.![]()
Faithful (06-03-17), giovanni#10 (06-03-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-03-17), panahs7 (06-03-17), Red&White-Nick-7 (06-03-17), Reds (06-03-17), sirkostas (06-03-17)
Για να κλάψουν τον μακαρίτη...
There is a Dude in town
Paneas (06-03-17)
Τα πράγματα εχουν πολλες αναγνωσεις.Η δική μου ανάγνωση λεει οτι η Μπεσικτας παει για τον τιτλο στην Τουρκια και.δεν εχει χρονο για Ευρώπες.Τον ιδιο στοχο εχουμε βεβαια κι εμεις,αλλά η Μπεσικτας δεν το παιρνει καθε χρονο.
Πράγματι πάει για τον τίτλο στην Τουρκία. Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να μας περάσει ένα μανίκι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (07-03-17)
Αμα μας εχει τοσο.ευκολους και ειμαστε τοσο κατωτεροι απο μια χθεσινη Μπεσικτας τι να πω...
Λες αυτοί να πήγαν σήμερα για καφεδάκι στον Κεράτιο Κόλπο ή ξεπατώθηκαν στην προπόνηση?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καθυστερήσεις πλέον. Τελευταία επίθεση για τον Πανιώνιο και λογικά όλοι θα βγουν μπροστά.
Μα πού γράφω>?![]()
Πες σε εναν αντμιν να το μεταφερει![]()
differance (06-03-17), voskos_7 (07-03-17)
Τουρκικός Τύπος: "Σεισμός στον Ολυμπιακό"
![]()
Με έκπληξη υποδέχθηκε ο Τύπος της Τουρκίας την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, την Πέμπτη 9 Μάρτη στις 22:05 για τους "16" του Europa League, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, Τουρκίας,[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] από τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".
"Σεισμός στον Ολυμπιακό"
Η "Fanatik" έχει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της Μπεσίκτας την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. "Απολύθηκε ο Μπέντο. Σεισμός στον αντίπαλο της Μπεσίκτας". Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η "Fotomac". Ο τίτλος είναι "σεισμός στον Ολυμπιακό πριν από το ματς με την Μπεσίκτας".
"Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό"
Η "Milliyet" ενημερώνει ότι "το έργο του Μπέντο στον Ολυμπιακό τελείωσε". Στο κείμενο παρατίθεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπογραμμίζεται ότι ο Βασίλης Βούζας θα καθοδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στο ματς με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγω δεν ανησυχώ, ο Σερκωστας δίνει αβερτα "ευχαριστώ" στον Παναή, οπότε η πρόκριση θα ερθει άνετα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κάποιος έχει χακάρει το λογαριασμό του![]()
sirkostas (07-03-17)
Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι με την αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς για να γίνουνε αλλαγές στην τακτική, άρα από αυτής της άποψης όλα πάνε ως έχειν.
Σε ψυχολογικό βαθμό όμως προβλέπεται μεγάλη αλλαγή. Αν η αντίδραση του Μπέντο ήταν να μην περάσει καν από του Ρέντη, τότε λογικά οι παίκτες δεν πολυκαίγονται που έφυγε και πολλοί ίσως να αποκτήσουν και ένα κίνητρο επιπλέον.
Δεν προβλέπω κάτι θετικό, αλλά αν η ομάδα έχει ανάγκη από συσπείρωση, πολύ λογικά και οι παίκτες θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Μπορεί και να το βλέπω αισιόδοξα, αλλά αυτή είναι η εκτίμηση μου.
captain-cook (08-03-17), Nikosgus (08-03-17), panahs7 (07-03-17), voskos_7 (07-03-17)
Bookmarks