Και συμπληρώνω πως, αν μοιάζει με τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε έναν κύπριο στο γήπεδο. Καθότι ο Ερνέστος το έχει χούι μόλις βλέπει κύπριους να τουρλώνει τον κώλο κατευθείαν.![]()
Ρε φίλε, τι πλάκα κάνει εντός συνόρων; Είδε κι έπαθε να προσπεράσει τη Μπασακσεχίρ του Ναπολεόνι. Στη χειρότερη χρονιά της Φενέρ και της Γαλατά εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να πάρει μια σοβαρή διαφορά ασφαλείας.
Και είναι ομάδα με ευρωπαϊκό κόμπλεξ, όπως κι εμείς. Στερημένοι είμαστε και οι δύο, εκτός συνόρων. Σαν τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα που πάνε πρώτη φορά εξωτερικό και ψάχνουν σουβλατζίδικο να φάνε, γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να παραγγείλουν.
Μη ξεχνάμε κιόλας πόσο λιπόψυχη αποδείχτηκε πριν λίγο καιρό στο Κίεβο. Πήγε για πρόκριση και το κοντέρ έγραψε 6. Που να μην ήταν κι αδιάφορη η Ντυναμό, θα είχαμε διψήφια νούμερα.
Και συμπληρώνω πως, αν μοιάζει με τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε έναν κύπριο στο γήπεδο. Καθότι ο Ερνέστος το έχει χούι μόλις βλέπει κύπριους να τουρλώνει τον κώλο κατευθείαν.![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-03-17)
Η να αρχίσουμε να παίζουμε μετά το 60'. 1-2 γκολακια εύκολα τα'χουμε....
Sent from my VFD 900 using Tapatalk
... there's no such thing as "too much"...
Giovanni10_ (06-03-17)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μόνο και δεν πάρετε την πρόκριση στους 8 τώρα. Αυτό μόνο. Τον λαιμό σας και τον σβέρκο σας θα κόψετε να περάσετε την Μπεσίκτας.
Έχει δηλωθεί ο Τσορι;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαλιστα.
Τουλαχιστον ειναι ο Καμπιασο και ο Μαριν.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Α, εντάξει. Ν' αρχίσω να ετοιμάζομαι τότε, μη τη φάω απότομα και με τσούξει.
![]()
ο αποκλεισμος ειναι σιγουρος πλεον....
Ενώ, πριν, η πρόκριση, ήταν μπετόν - αρμέ...
Κύπελλο - Ευρώπη, ξεχάστε τα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καμπιάσο παίκτης-προπονητής;;;; Θα τους πάρουμε ΚΑΙ τα σώβρακα!!!
Είναι και καράφλας! Μόνο Κετσπάγια σε παρόμοιο διπλό ρόλο μη θυμίσει και όλα καλά θα πάνε!
Ας το ρίξουμε και λίγο στο χαβαλέ! Σωτηρία δεν υπάρχει. Τον ίδιο φαύλο κύκλο ζούμε έτσι κι αλλιώς...
sirkostas (06-03-17)
Ρεπό σήμερα η ομάδα, 3 μέρες πριν από ευρωπαϊκό αγώνα. Φαντάζομαι λόγω εξελίξεων. Καφεδάρα στο Πασαλιμάνι λοιπόν, ποιος χέστηκε. Εύγε στην διοίκηση που κάθε φορά βρίσκει και νέους τρόπους να σπάει τα κοντέρ της μαλακίας.
chainsaw (06-03-17), Faithful (06-03-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-03-17), sirkostas (06-03-17)
consigliere (07-03-17)
Και να κάνανε, σήμερα, στο Ρέντη, τί Πανούλη;
Χαλάρωμα;
Προπόνηση;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (06-03-17)
ουτως η αλλως χαμενοι ημασταν.τωρα απολως εχουμε μια πιθανοτητα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
6 λεει έχουν ολοι συνάντηση στο Ρεντη
Sent from my iPad using Tapatalk
Bookmarks