Πήγα στο σάιτ που μου έγραψες. Πρώτα με Edge, αλλά αντί για φωτό φαινόταν στο ποστ μια κουκκίδα. Μετά δοκίμασα με Firefox, αλλά εκεί κι αν ήταν αδύνατο. Μου έγραφε invalid file και δεν ανέβαζε τίποτα.
Πήγα στο σάιτ που μου έγραψες. Πρώτα με Edge, αλλά αντί για φωτό φαινόταν στο ποστ μια κουκκίδα. Μετά δοκίμασα με Firefox, αλλά εκεί κι αν ήταν αδύνατο. Μου έγραφε invalid file και δεν ανέβαζε τίποτα.
Ολα ειναι ανοιχτα.. Ειναι καλυτεροι οι τουρκοι, αλλα οχι σε βαθμο που να μη σ'αφηνει να ονειρευεσαι.
Την ευκαιρια μας θα την εχουμε αρκει να ειμαστε σοβαροι και να την εκμεταλλευτουμε.
sirkostas (27-02-17)
Εγω θεωρώ θετικό το γεγονός οτι θα παίξουμε με ομάδα που θα επιτεθεί. Στις αντεπιθέσεις ειμαστε καλοί.
Επίσης, δεν θα παμε με το υφάκι που παμε απέναντι σε Λεβαντε κλπ, λες και τις εχουμε για πλακα, και μετα παίρνουμε πουλί...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (27-02-17)
Όπως και να παίξει η Μπεσίκτας, τακτικά είναι σοφότερο να προσέξεις πρώτα την άμυνα στην έδρα σου. Δεν με χαλάει καθόλου ένα 0-0 πάλι, αν δεν μπορείς να κερδίσεις.
Είναι σε καλή κατάσταση η Μπεσίκτας αυτή τη περίοδο. Αυτή τη στιγμή κερδίζει εκτός έδρας στο ντέρμπυ τη Γαλατασαράι. Στο 82' είναι 0-1 το σκορ. Πάει φουλ για δεύτερο σερί πρωτάθλημα.
Απευθειας φάουλ ο παικταράς Ταλίσκα. Διαβάζω και για εναν Μπαμπελ. Εκείνος του Άγιαξ και της Λίβερπουλ ειναι; Αν ναι, σε τι κατάσταση βρίσκεται; Θυμάμαι μας τον ειχαν προτείνει και τον θεωρούσαμε τελειωμένο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ανετη πρόκριση για την ομάδα μας. Ποιά Μπεσίκτας τώρα...
There is a Dude in town
Red Sting (28-02-17)
Πόσο είναι αυτός ο μπάμπελος ρε τύπε; 86 χρόνων αν δε μετρήσουμε τα καλοκαίρια;
There is a Dude in town
Η μονη μας ελπιδα ειναι να μας υποτιμησουν και εμεις ως νεα τρανσσταχτομπουτα να τους την φορεσουμε.
οπως κανουμε εμεις με τις εβραικες και τις κυπριακες ομαδες.![]()
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
Θυμάμαι ήμουν μικρό παιδάκι...
όταν άκουγα τον Μπάμπελ στο ραδιοφωνάκι...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (28-02-17)
― Bertrand Russell
Δεν έχουν μόνο τον Ταλίσκα, έχουν κι άλλα ονόματα που δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Πάντως έχουν κι ένα κοινό με μας, το ότι είναι κι αυτοί σκασμένοι να κάνουν μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Κι έχουν κι άλλο κοινό οι δυο ομάδες. Το ότι είναι οι κάτοχοι των δύο μεγαλύτερων ηττών στο ΤΛ. Βασικά, η Μπεσίκτας είναι αυτή που μας κατέβασε απ' τη κορυφή αφού ξεπέρασε το 7-0 του Τορίνο με την 8άρα που έφαγε στο Ανφιλντ.
Και σε 15 μέρες θα έχουν ακόμη 1 κοινό με μας, ότι τον πίνουν στους 16 από καφενεία.![]()
flessanto (07-03-17)
Καλησπέρα κι από μένα.
Θα έλεγα πως η κλήρωση αυτή είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας που έχει μονάδες χαμηλότερης αξίας, αλλά είναι πιο έμπειρη και αυτό είναι πιο σημαντικό. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε που το πιστεύω, θα είμαστε κοντά σε μια καλή πορεία στη διοργάνωση.
Bookmarks