Ξανά με τούρκους και ξανά το πρώτο ματς στον Πειραιά. Πιο δυνατό όνομα η Μπεσίκτας απ' την Οσμανλί, πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα και με καλό ρόστερ. Κορυφαίο όνομα ο Κουαρέσμα. Στη προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Μπερ Σεβά, που μας είχε κάνει κηδεία το καλοκαίρι. Καλή τύχη στην ομάδα μας.
Πρώτος στόχος το 0 στην άμυνα κι ας έρθει πάλι χωρίς σκορ.
ή θα προκριθουμε ή θα αποκλειστουμε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όχι πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά να αναφέρουμε πως την έχουμε αντιμετωπίσει την φετινή Μπεσίκτας, σε φιλικό προετοιμασίας τον Αύγουστο και είχαμε χάσει 1-0 στην έδρα τους.
α ναι σωστα το ειχα ξεχασει αυτο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Είστε σίγουροι ότι είμαστε η ίδια ομάδα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (24-02-17)
καλη μας επιτυχια.
δεν μας ευνοησε η κληρωση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη οντως αλλα θα μπορουσε και χειροτερη![]()
—John Lennon
sirkostas (24-02-17)
Αντικειμενικά, υπήρχαν πολύ δυσκολότερες κληρώσεις. Θεωρητικά υπήρχαν και πιο εύκολες. Αυτή είναι μια μέτρια κλήρωση. Δύσκολη ομάδα η Μπεσικτάς αλλά επ ουδενί απροσπέλαστη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Giovanni10_ (01-03-17), Gtakis (24-02-17), SAF-7- (24-02-17), sirkostas (24-02-17)
Παμε ηρεμα, με τους αλλους να ευχονται για γκελα μας και οτι βγει.
Δεν ειμαι αισοδοξος προσωπικα, αλλα με τιποτα δεν ειναι ομαδα που απαγορευει να ονειρευεσαι.
Δεν ειναι κακη η κληρωση αντικειμενικα.
"Ευτυχώς που παίζουμε φέτος με τον Ολυμπιακό"
"Άνεμος αισιοδοξίας" πνέει στο "στρατόπεδο" της Μπεσίκτας όσον αφορά στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τους "16" του Europa League. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Μπεσίκτας για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης υπάρχει αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις των "μαύρων αετών" με τους "ερυθρόλευκους", γεγονός που απορρέει κι από τις δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου της τουρκικής ομάδας στην "Cosmote TV".
"Είναι μία ξεχωριστή κλήρωση. Οι δύο ομάδες έχουμε φιλική σχέση, ενώ και η σχέση μεταξύ των προέδρων είναι στενή. Πρόκειται για δύσκολη κλήρωση. Είχαμε παίξει δύο φιλικά προετοιμασίας φέτος και πέρυσι. Είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, έχει τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη παρότι δεν έπαιξε στο Champions League φέτος. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος που παίζουμε φέτος μαζί τους και όχι τα 2-3 προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη", υποστήριξε ο Αλί Ναϊμπί.
Ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, υποστήριξε ότι οι "μαύροι αετοί" έχουν μεγάλη ευθύνη πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί τη γειτονική χώρα, Τουρκία, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. "Η Μπεσίκτας εκπροσωπεί την Τουρκία στα Κύπελλα Ευρώπης κι έχουμε μεγάλη ευθύνη. Ελπίζουμε να προκριθούμε, πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να φθάσουμε έως το τέλος. Όταν σχεδιάσαμε την ομάδα στην αρχή της σεζόν, είχαμε σκεφτεί και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπεσίκτας, Μετίν Αλμπαϊράκ, υποστήριξε ότι "τα παιχνίδια δεν κερδίζονται χωρίς να τα παίξεις", ενώ αποκάλυψε ότι μέλη του τεχνικού επιτελείου των "μαύρων αετών" βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Άγκυρα και είδαν από κοντά την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την Οσμάνλισπορ.
Οπως ειπαν οι περισσοτεροι, ηταν μια κληρωση μετρια. Μπορουσε να ειναι καλυτερη, αλλα μπορουσε και χειροτερη.
Νομιζω αυτη τη στιγμη εχει λιγο περισσοτερες πιθανοτητες η μπεσικτας, αλλα εχουμε κι εμεις τη ζαρια μας. Θα ειναι πολυ δυσκολη η συνεχεια της σεζον για την ομαδα, πολλες υποχρεωσεις και ολα τα δυσκολα παιχνιδια μαζεμενα.
Παμε και οτι γινει.
Μια κλήρωση σχετικά ζόρικη, αλλά μπορούμε να παλέψουμε για την πρόκριση. Ο σέντερ φορ τους ο Τοσούν είναι ο καλύτερος παίκτης τους, έχουν και τον Κουαρέσμα που στη μέρα του είναι επικίνδυνος αλλά δεν είναι ομάδα που περιορίζοντας ένα ατού περιορίζεις και συνολικά τον κίδνυνο όπως ήταν η Οσμάνλισπορ.
Εθνικιστική "επίθεση" Τούρκων στην σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook
Την Παρασκευή (24/2), για την φάση των 16 του Europa League, η κλήρωση έφερε ξανά μια τουρκική ομάδα στο ευρωπαϊκό μονοπάτι του Ολυμπιακού, την πρωταθλήτρια της χώρας, Μπεσίκτας. Λίγα λεπτά μετά την κλήρωση του ζευγαριού, Τούρκοι οπαδοί "επιτέθηκαν" στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προτάσσοντας τον εθνικισμό. Η αντίδραση ήρθε άμεσα από φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο, καθώς υπήρξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να απαντήσουν στους Τούρκους "εισβολείς". Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς το οργισμένο ύφος των απαντήσεων που δέχθηκαν οι Τούρκοι, οι οποίο επιμένουν να ποστάρουν ξανά και ξανά τα απειλητικά τους μηνύματα, παρά τις προσπάθειες των διαχειριστών της σελίδας να σβήσουν τα σχόλια, μπλοκάροντας παράλληλα τους χρήστες - "εισβολείς".
Ο Ζελεδένιος έπεσε με πιο εύκολη ομάδα...![]()
There is a Dude in town
Ε μετα την τριαρα σε τουρκους,ειναι λογικο να παιρνουν θαρρος οι υπολοιποι.Αντε μην τα παρει ο Μπεντο και φαουν εξαρα αυτοι.
Δυσκολη κληρωση, παμε κι οτι βγει....!!!
Σκυλοβαριέται το Κλαμπ Φίλων της Μπεσίκτας και δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό.
differance (24-02-17), flessanto (25-02-17), jojo (01-03-17)
Με τη μέθοδο του Ζουπάνου δεν ανέβαινε με τίποτα η φωτό.![]()
Bookmarks