Σελίδα 7 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 3456789101117 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 121 έως 140 από 445

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotesport

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotespor

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά, δεν έχεις ιδέα. Δεν το συνεχίζω άλλο, δεν έχει νόημα.
    Γιατί, σερ τύπε, δε σου άρεσε η παρομοίωση; Ακριβώς ότι είναι η κούλα είναι στην τουρκιά η Μπεσίκτας. Πίσω από Γαλατά και Φενέρ, ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της το λένε πως είναι τρίτη δύναμη στην Τουρκία. Δε θα ανοίξουμε και τα μάτια από θαυμασμό όταν έχουν περάσει από το Καραϊσκάκη ομάδες κι ομάδες...
    There is a Dude in town

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, 1ος αγώνας φάσης των "16", UEL. 9/3/17 @Cosmotespor

Παραδοσιακά η Μπεσίκτας είναι η τρίτη ομάδα της Τουρκίας αλλά καμιά σχέση οι συγκρίσεις με την αεκ κτλ.

Από κει και πέρα ασχέτως αν θα πάρουμε την πρόκριση η όχι η Μπεσικτας, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.

Thanks
    53
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 55 φορές σε 41 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραδοσιακά η Μπεσίκτας είναι η τρίτη ομάδα της Τουρκίας αλλά καμιά σχέση οι συγκρίσεις με την αεκ κτλ.

Από κει και πέρα ασχέτως αν θα πάρουμε την πρόκριση η όχι η Μπεσικτας, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.
    Ναι,γιατί οι Τούρκοι έχουν λεφτά και τα έχουν βάλει στον ποπό τους τόσα χρόνια.Καμμία ευρωπαϊκή διάκριση,έστω και η παραμικρή,δεν έχει γίνει από μέρους των Τούρκων που να δικαιολογεί το να λέμε ότι δε συγκρίνεται.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Η Μπεσίκτας με την κούλα δε συγκρίνονται όμως η Μπεσίκτας είναι ό,τι και η Αεκ στην χώρα της. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σα φανέλι όμως, σα παράδοση και επιτυχίες, είναι πίσω από τον Ολυμπιακό. Παίζει να είναι πίσω κι από την κούλα... Λεφτά ναι έχει, υλικό ναι έχει αλλά μη θεοποιήσουμε μια απλώς καλή ομάδα. Ενας σοβαρός και αποφασισμένος Ολυμπιακός τη χτυπάει στα ίσα.
    Να το πω κι αλλιώς. Αν δεν ήταν αγώνες νοκ άουτια και την είχαμε ως έναν από τους τρεις αντιπάλους σε όμιλο τσουλί, θα χαιρόμασταν ή όχι με την πάρτη της; Θα χαιρόμασταν... είναι λοιπόν όπως το βλέπει ο καθείς.
    There is a Dude in town

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SOLID (07-03-17)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Ωχ, ωχ, ωχ....

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί, σερ τύπε, δε σου άρεσε η παρομοίωση; Ακριβώς ότι είναι η κούλα είναι στην τουρκιά η Μπεσίκτας. Πίσω από Γαλατά και Φενέρ, ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της το λένε πως είναι τρίτη δύναμη στην Τουρκία. Δε θα ανοίξουμε και τα μάτια από θαυμασμό όταν έχουν περάσει από το Καραϊσκάκη ομάδες κι ομάδες...
    Α, και συ αυτό κατάλαβες; Δεν απαντώ, κουράστηκα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι,γιατί οι Τούρκοι έχουν λεφτά και τα έχουν βάλει στον ποπό τους τόσα χρόνια.Καμμία ευρωπαϊκή διάκριση,έστω και η παραμικρή,δεν έχει γίνει από μέρους των Τούρκων που να δικαιολογεί το να λέμε ότι δε συγκρίνεται.
    Ενώ εμείς πρόσφατα κάναμε επέκταση στην Αίθουσα Ευρωπαϊκών Τροπαίων, γιατί είχε φρακάρει το ράφι.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικρή ευρωπαϊκή διάκριση είναι να πας ημιτελικό uefa ; Έστω κ μια φορά.Η Αεκ που έχει πάει..;

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικρή ευρωπαϊκή διάκριση είναι να πας ημιτελικό uefa ; Έστω κ μια φορά.Η Αεκ που έχει πάει..;
    Κι η Μάνα έχει πάει ημιτελικό Ουέφα. ΕΜΕΙΣ που κοροϊδεύουμε τους τούρκους, μπορεί να μου πει κάποιος που έχουμε πάει;

Αλλά ξέχασα, εμείς ΘΑ πηγαίναμε αλλά σνομπάρουμε την Ευρώπη.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (07-03-17), Reds (07-03-17)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

7 σελιδες πριν τον αγωνα, φαντασου μετα τι εχει να γινει...!!!

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Κι η Μάνα έχει πάει ημιτελικό Ουέφα. ΕΜΕΙΣ που σνομπάρουμε τους τούρκους, μπορεί να μου πει κάποιος που έχουμε πάει;

Σωστά, με την ΚΠΡ πριν 40 χρόνια. το χα ξεχάσει.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (07-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τη ΚΠΡ την είχε αποκλείσει καθ' οδόν προς τον ημιτελικό. Εκεί αποκλείστηκε απ' τη Γιουβέντους.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (07-03-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Κι η Μάνα έχει πάει ημιτελικό Ουέφα. ΕΜΕΙΣ που κοροϊδεύουμε τους τούρκους, μπορεί να μου πει κάποιος που έχουμε πάει;

Δεν είμαστε τόσο σνομπ, όσο εκκεντρικοί, όπως ταιριάζει σε «καλλιτέχνες» και μέλη πριβέ κλαμπ. Όσο για σένα, αντί να ασχολείσαι με σαχλαμάρες, πιάσε μου λίγο ιστιοπλοιία, πόλο και γκολφ, για τις 9 του μήνα, όταν το πόπολο θα ασχολείται με το τόπι, να ξεσκάσουμε παρέα συνοδεία τείου και home made cookies της μαμάμακας. Αχ! Αυτό είναι διασκέδαση και όχι 22 αλήτες που κυνηγούν μια μπάλα και μερικές χιλιάδες στις εξέδρες που ορύονται σα ζώα...

*ο Βοσκός, του το αναγνωρίζω αυτό, έχει πάνω από 5 χρόνια να δει οτιδήποτε σχετίζεται με λαικά σπορ, όπως τόπι, μπάσκετ, βόλλευ και λοιπές σαχλαμάρες. Και ο Τύπος καλά τα πάει: Πάνω από 3 χρόνια. Εσύ Μέγιστε κάνεις νερά, αλλά ξέρω πως αυτό γίνεται για να με προκαλέσεις, πονηρό αγόρι... Στην πραγματικότητα είσαι καλό και φρόνιμο παλικάρι.

*(με Τούρκους θα δω το ματς την Πέμπτη! Δεν κάνω πλάκα! Αν την Παρασκευή δεν ακούσετε νέα μου, να ανάβετε πού και πού κανένα κεράκι στη μνήμη μου, γιατί, αν τους χωσουμε τίποτα, θα το πανηγυρίσω και ό,τι θέλει ας γίνει...)

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (08-03-17)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Μεταφέρεις τα λόγια μου με τρόπο ειρωνικό ενώ δεν έχεις καταλάβει τί έχω πεi, σερ τύπε. Λέγοντας ότι έχουμε σνομπάρει την Ευρώπη, εννοώ ότι ποτέ δεν έχουμε προγραμματιστεί ως σύλλογος να παίξουμε στο γιουρόπα μετά τα μάτσια των ομίλων. Eλλειψη προγραμματισμού που προέρχεται και από μη όρεξη που δείχνουν όλοι στο τμήμα μετά τα γεμάτα προβολείς μάτσια του τσουλί. Πράγμα ακατανόητο για μένα, να μην έχεις κάνει μια πορεία της προκοπής, να έχεις χρυσές ευκαιρίες να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και να σε τρώει η εσωστρέφεια... μια κλατάρεις, μια είσαι άτυχος, μια κλάνεις από δεξιά, μια είναι ανάδρομη η κάργια... στην ουσία, ποτέ δεν είδες σοβαρά τον θεσμό...

Κι έχεις και γαμώ τους λόγους. Τον υποβιβάζεις με την ειρωνεία, κρίμα είναι... αφού γουσταρίζουμε να σε διαβάμε...
    There is a Dude in town

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (08-03-17), dimace (07-03-17), voskos_7 (07-03-17)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είναι ειρωνεία, αυτό είναι το στυλ του Κώστα. Μου πήρε χρόνια να το καταλάβω (και μπόλικους καυγάδες) αλλά το κατάλαβα τελικά
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (07-03-17)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Μπεσίκτας με την κούλα δε συγκρίνονται όμως η Μπεσίκτας είναι ό,τι και η Αεκ στην χώρα της. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σα φανέλι όμως, σα παράδοση και επιτυχίες, είναι πίσω από τον Ολυμπιακό. Παίζει να είναι πίσω κι από την κούλα... Λεφτά ναι έχει, υλικό ναι έχει αλλά μη θεοποιήσουμε μια απλώς καλή ομάδα. Ενας σοβαρός και αποφασισμένος Ολυμπιακός τη χτυπάει στα ίσα.
    Να το πω κι αλλιώς. Αν δεν ήταν αγώνες νοκ άουτια και την είχαμε ως έναν από τους τρεις αντιπάλους σε όμιλο τσουλί, θα χαιρόμασταν ή όχι με την πάρτη της; Θα χαιρόμασταν... είναι λοιπόν όπως το βλέπει ο καθείς.
    Εμένα αυτό το Αεκ της Τουρκίας, Αεκ της Αγγλίας, κλτ κτλ, δε μου κολλάει πουθενά. Η Αεκ είναι Αεκ και η Μπεσίκτας, Μπεσίκτας. Έτσι τα βλέπω εγώ.
    Ούτε επίσης ότι ο βάζελος της Ισπανίας, που έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιότερα, είναι η Ρεάλ.. Δεν κάνω τέτοιες παρομοιώσεις.

Η Μπεσικτας είναι μια καλή ομάδα,πολύ καλύτερη από τη δική μας θα έλεγα χωρίς να τη θεοποιώ.
    Από κει και πέρα εύχομαι τη παρασκευή να γιορτάζουμε μαζί με τα γενέθλια του Έφηβου μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Τουρκαλάδες.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (08-03-17)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ξέρω τι λέτε, είμαι μέλος ένα χρόνο στο Φόρουμ, έπρεπε να επιστρέψει ο σερ Κώστας και να φύγει ο Μπεντο για να γίνει όντως Φόρουμ...

Καλησπέρα btw. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος η απομάκρυνση του Μπεντο αλλά μπορεί το ηλεκτροσόκ να βγει για καλό. Φτάνει μην πάρουν κάναν άκυρο προπονητή τύπου Ζίκο. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως η Μπεσικτας δεν είναι κανένα μεγαθήριο αλλά για να την περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι εκεί μέσα όπου είναι πολύ δυνατοί.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον flessanto για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (08-03-17), voskos_7 (07-03-17)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, στο Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης" (9/3, 22:05) για τη φάση των "16" του Europa League.
    Και το όνομα αυτού, Ντάνι Μάκελι. Ο λόγος για τον Ολλανδό διαιτητή που όρισε η UEFA για να διευθύνει το πρώτο ματς (9/3, 22:05) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπεσίκτας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την φάση των "16" του Europa League.

Ο άπειρος ρέφερι είναι μόλις 34 ετών και έγινε διεθνής πριν έξι χρόνια. Βοηθοί του στον αγώνα του φαληρικού γηπέδου θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στέχστρα και Μάριο Ντικς, ενώ βοηθοί γραμμών θα είναι οι συμπατριώτες του, Κέβιν Μπλομ και Καμπους Γιόκεμ. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιαν Φρις.
    Ο εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει πριν δυο χρόνια το Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 για τους "32" του Europa League. Την ίδια σεζόν, είχε διευθύνει το ματς του Αστέρα με την Παρτίζαν στην Τρίπολη (νίκη των Αρκάδων με 2-0), ενώ στα playoffs ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Aπό πού προκύπτει ότι είναι άπειρος? Από την ηλικία του ή από το ό,τι είναι 6 χρόνια διεθνής?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (08-03-17)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.064
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.288 φορές σε 20.601 μηνύματα
    Ignore User

Ηλία μ' έχεις κάνει block?

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοφόρετος. Γελειότητες πάλι απ' την UEFA στους ορισμούς σε φάση των 16.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aπό πού προκύπτει ότι είναι άπειρος? Από την ηλικία του ή από το ό,τι είναι 6 χρόνια διεθνής?
    Απ' τα παιχνίδια που έχει σφυρίξει.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (07-03-17)

Σελίδα 7 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 3456789101117 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές