Παραδοσιακά η Μπεσίκτας είναι η τρίτη ομάδα της Τουρκίας αλλά καμιά σχέση οι συγκρίσεις με την αεκ κτλ.
Από κει και πέρα ασχέτως αν θα πάρουμε την πρόκριση η όχι η Μπεσικτας, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.
Γιατί, σερ τύπε, δε σου άρεσε η παρομοίωση; Ακριβώς ότι είναι η κούλα είναι στην τουρκιά η Μπεσίκτας. Πίσω από Γαλατά και Φενέρ, ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της το λένε πως είναι τρίτη δύναμη στην Τουρκία. Δε θα ανοίξουμε και τα μάτια από θαυμασμό όταν έχουν περάσει από το Καραϊσκάκη ομάδες κι ομάδες...
There is a Dude in town
Παραδοσιακά η Μπεσίκτας είναι η τρίτη ομάδα της Τουρκίας αλλά καμιά σχέση οι συγκρίσεις με την αεκ κτλ.
Από κει και πέρα ασχέτως αν θα πάρουμε την πρόκριση η όχι η Μπεσικτας, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.
Η Μπεσίκτας με την κούλα δε συγκρίνονται όμως η Μπεσίκτας είναι ό,τι και η Αεκ στην χώρα της. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σα φανέλι όμως, σα παράδοση και επιτυχίες, είναι πίσω από τον Ολυμπιακό. Παίζει να είναι πίσω κι από την κούλα... Λεφτά ναι έχει, υλικό ναι έχει αλλά μη θεοποιήσουμε μια απλώς καλή ομάδα. Ενας σοβαρός και αποφασισμένος Ολυμπιακός τη χτυπάει στα ίσα.
Να το πω κι αλλιώς. Αν δεν ήταν αγώνες νοκ άουτια και την είχαμε ως έναν από τους τρεις αντιπάλους σε όμιλο τσουλί, θα χαιρόμασταν ή όχι με την πάρτη της; Θα χαιρόμασταν... είναι λοιπόν όπως το βλέπει ο καθείς.
There is a Dude in town
SOLID (07-03-17)
Ωχ, ωχ, ωχ....
7 σελιδες πριν τον αγωνα, φαντασου μετα τι εχει να γινει...!!!![]()
![]()
sirkostas (07-03-17)
Τη ΚΠΡ την είχε αποκλείσει καθ' οδόν προς τον ημιτελικό. Εκεί αποκλείστηκε απ' τη Γιουβέντους.
Reds (07-03-17)
Δεν είμαστε τόσο σνομπ, όσο εκκεντρικοί, όπως ταιριάζει σε «καλλιτέχνες» και μέλη πριβέ κλαμπ. Όσο για σένα, αντί να ασχολείσαι με σαχλαμάρες, πιάσε μου λίγο ιστιοπλοιία, πόλο και γκολφ, για τις 9 του μήνα, όταν το πόπολο θα ασχολείται με το τόπι, να ξεσκάσουμε παρέα συνοδεία τείου και home made cookies της μαμάμακας. Αχ! Αυτό είναι διασκέδαση και όχι 22 αλήτες που κυνηγούν μια μπάλα και μερικές χιλιάδες στις εξέδρες που ορύονται σα ζώα...
*ο Βοσκός, του το αναγνωρίζω αυτό, έχει πάνω από 5 χρόνια να δει οτιδήποτε σχετίζεται με λαικά σπορ, όπως τόπι, μπάσκετ, βόλλευ και λοιπές σαχλαμάρες. Και ο Τύπος καλά τα πάει: Πάνω από 3 χρόνια. Εσύ Μέγιστε κάνεις νερά, αλλά ξέρω πως αυτό γίνεται για να με προκαλέσεις, πονηρό αγόρι... Στην πραγματικότητα είσαι καλό και φρόνιμο παλικάρι.
*(με Τούρκους θα δω το ματς την Πέμπτη! Δεν κάνω πλάκα! Αν την Παρασκευή δεν ακούσετε νέα μου, να ανάβετε πού και πού κανένα κεράκι στη μνήμη μου, γιατί, αν τους χωσουμε τίποτα, θα το πανηγυρίσω και ό,τι θέλει ας γίνει...)
sirkostas (08-03-17)
Μεταφέρεις τα λόγια μου με τρόπο ειρωνικό ενώ δεν έχεις καταλάβει τί έχω πεi, σερ τύπε. Λέγοντας ότι έχουμε σνομπάρει την Ευρώπη, εννοώ ότι ποτέ δεν έχουμε προγραμματιστεί ως σύλλογος να παίξουμε στο γιουρόπα μετά τα μάτσια των ομίλων. Eλλειψη προγραμματισμού που προέρχεται και από μη όρεξη που δείχνουν όλοι στο τμήμα μετά τα γεμάτα προβολείς μάτσια του τσουλί. Πράγμα ακατανόητο για μένα, να μην έχεις κάνει μια πορεία της προκοπής, να έχεις χρυσές ευκαιρίες να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και να σε τρώει η εσωστρέφεια... μια κλατάρεις, μια είσαι άτυχος, μια κλάνεις από δεξιά, μια είναι ανάδρομη η κάργια... στην ουσία, ποτέ δεν είδες σοβαρά τον θεσμό...
Κι έχεις και γαμώ τους λόγους. Τον υποβιβάζεις με την ειρωνεία, κρίμα είναι... αφού γουσταρίζουμε να σε διαβάμε...
There is a Dude in town
Δεν είναι ειρωνεία, αυτό είναι το στυλ του Κώστα. Μου πήρε χρόνια να το καταλάβω (και μπόλικους καυγάδες) αλλά το κατάλαβα τελικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (07-03-17)
Εμένα αυτό το Αεκ της Τουρκίας, Αεκ της Αγγλίας, κλτ κτλ, δε μου κολλάει πουθενά. Η Αεκ είναι Αεκ και η Μπεσίκτας, Μπεσίκτας. Έτσι τα βλέπω εγώ.
Ούτε επίσης ότι ο βάζελος της Ισπανίας, που έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιότερα, είναι η Ρεάλ.. Δεν κάνω τέτοιες παρομοιώσεις.
Η Μπεσικτας είναι μια καλή ομάδα,πολύ καλύτερη από τη δική μας θα έλεγα χωρίς να τη θεοποιώ.
Από κει και πέρα εύχομαι τη παρασκευή να γιορτάζουμε μαζί με τα γενέθλια του Έφηβου μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Τουρκαλάδες.
sirkostas (08-03-17)
Δεν ξέρω τι λέτε, είμαι μέλος ένα χρόνο στο Φόρουμ, έπρεπε να επιστρέψει ο σερ Κώστας και να φύγει ο Μπεντο για να γίνει όντως Φόρουμ...
Καλησπέρα btw. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος η απομάκρυνση του Μπεντο αλλά μπορεί το ηλεκτροσόκ να βγει για καλό. Φτάνει μην πάρουν κάναν άκυρο προπονητή τύπου Ζίκο. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως η Μπεσικτας δεν είναι κανένα μεγαθήριο αλλά για να την περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι εκεί μέσα όπου είναι πολύ δυνατοί.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, στο Ολυμπιακός - Μπεσίκτας
![]()
Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης" (9/3, 22:05) για τη φάση των "16" του Europa League.
Και το όνομα αυτού, Ντάνι Μάκελι. Ο λόγος για τον Ολλανδό διαιτητή που όρισε η UEFA για να διευθύνει το πρώτο ματς (9/3, 22:05) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπεσίκτας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την φάση των "16" του Europa League.
Ο άπειρος ρέφερι είναι μόλις 34 ετών και έγινε διεθνής πριν έξι χρόνια. Βοηθοί του στον αγώνα του φαληρικού γηπέδου θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στέχστρα και Μάριο Ντικς, ενώ βοηθοί γραμμών θα είναι οι συμπατριώτες του, Κέβιν Μπλομ και Καμπους Γιόκεμ. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιαν Φρις.
Ο εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει πριν δυο χρόνια το Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 για τους "32" του Europa League. Την ίδια σεζόν, είχε διευθύνει το ματς του Αστέρα με την Παρτίζαν στην Τρίπολη (νίκη των Αρκάδων με 2-0), ενώ στα playoffs ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Aπό πού προκύπτει ότι είναι άπειρος? Από την ηλικία του ή από το ό,τι είναι 6 χρόνια διεθνής?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (08-03-17)
Rena (07-03-17)
Bookmarks