Πρώτος αγώνας της άνοιξης με τη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα στον Στάδιο Καραϊσκάκη.
Πρώτος αγώνας της άνοιξης με τη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα στον Στάδιο Καραϊσκάκη.
Στα πενάλτια, τύπε... στα πενάλτια...
There is a Dude in town
sirkostas (22-02-17)
Άλλη μια πρόκριση στη διαφορα των γκολ ή στα πέναλτι.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν θελω να αποκλειστουμε, αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ το κυπελλο. Το θεμα ειναι να περασουμε τους τουρκους σημερα.
Αν, λεω αν περασουμε στο γιουροπα, ισως να βολευει κιολλας να μην συνεχισουμε στο κυπελλο. Δεν γινεται με αυτο το ροστερ να συνεχισουμε να παιζουμε κυριακη-τεταρτη-κυριακη.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (23-02-17)
πεμπτη δεν με βολευει, βλεπω το "παμε πακετο".
Και Κυριακή, έχει βόις... θέλουμε πίσω τις Κυριακές μας τύπε...
There is a Dude in town
voskos_7 (24-02-17)
Μεταξύ μας και εγώ προτιμώ να αποκλειστούμε από το Πρωτάθλημα...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ισως ο πιο υπουλος αγωνας την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη....!!! 1 γκολ ζηταμε και εννοειται αν γινεται να μην φαμε...!!!
Θα πω κατι κοντρα στην Ολυμπιακη κουλτουρα και την λαιμαργια για κουπες. Αποκλεισμος απο το κυπελλο για να ειναι πιο ετοιμη η ομαδα στα ματς του πρωταθληματος και του γιουροπα.
Ηλια τωρα πια ειναι αργα, το εχει παρει προσωπικα ο παουλο...!!! Θα παρει σωβρακα...!!![]()
![]()
Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σκορδοκαΐλα για το Κύπελλο. Αλλά φέτος δείχνει πως μετά από πάρα πολλά χρόνια πάμε σε ημιτελικούς με παρών όλο το αποκαλούμενο Big Four του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ε, καλό είναι να μη λείψει ο Ολυμπιακός απ' αυτό το ραντεβού.
....και ξαφνικα το παιχνιδι με τον ατρομητο αποκτα αλλο νοημα, ακομα μεγαλυτερο...
1-1 και πρόκριση με μουρμούρα
― Bertrand Russell
Ανταλλασσω ενα κυπελλο με την απολυση του Μπεντο.
χεστηκα για το κυπελλο.ας δωσουν βαρυτητα στο πρωταθλημα τωρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγω ανταλλάσσω κατάκτηση Γιουρόπα με παραμονή Μπεντο 15 χρονια.
― Bertrand Russell
giovanni#10 (26-02-17), Giovanni10_ (01-03-17)
Εγώ ανταλλάσω φιάλη dimple με τρεις don julio...
There is a Dude in town
Δίνω τη Μαριγούλα για τη Σκλεναρίκοβα.
Σας έφαγα στη γωνία!
sirkostas (27-02-17)
Bookmarks