Τι κάνει ο γκριν
Sent from my iPad using Tapatalk
Πάμε καυλιάρηδες! Γαμήστε τους!
Τι κάνει ο γκριν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωωωωωωωωωω 8-14 ήδη??Αυτη δεν ειναι μια απλη Πεμπτη.Είναι εικοστη-πεμπτη (μαρτίου)
(Μπουρδα έ?)
celticfrost (23-02-17), Red Sting (23-02-17), Red&White-Nick-7 (23-02-17), sabar77 (23-02-17)
Rena (23-02-17)
Εμενα μου άρεσε και μπράβο μου!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (23-02-17), Rena (23-02-17)
Rena (23-02-17)
Μας ισοφαρισαν.Που εισαι ρε Μπεντο να κανεις rotation?
Ωωωωωωωω ο Πριντεζης.
Θα παρουμε τα @@ μας αποψε απο τη διαιτησια,απ' οτι φαινεται...
Η πιο καλη προπόνηση σημερα με την Φενέρμπαχτσε
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι θα γινει με αυτον το κοτσιδακια.θα του δινουμε συνεχεια τη μπαλα?![]()
Οωωωωωωωωω Λοτζεσκυ
Εδιτ:Ειμαι και ανορθογραφη.Ω με ομικρον??
Σπάσε κανα πόδι ρε σερβικό πουστράκι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (23-02-17)
Επιτελους ενας γλυκος λογος.Παμε μαργαριτα.![]()
Faithful (23-02-17)
Α ρε Πριντεζάρα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο μεταξυ ξεχασα οτι παιζουμε εναντια στον Ομπραντοβιτς.![]()
sirkostas (24-02-17)
Ο Γιάνγκ ακόμα πονάει;
Πριν λιγο πονουσαν οι τουρκοι.Ελπιζουμε να γυρισουμε σε ενα καλο σκορ παλι.![]()
Bookmarks