Δεν πιάνουμε cosmote άρα δε θα το δούμε. Και εδώ λήγει η κριτική και ο σχολιασμός στο παρόν θρεντ![]()
Σημερα στις 17:30 υποδεχομαστε την δοξα λευκαδας στο πλαισιο της 16ης Αγωνιστικης της Basket League...Καλυψη απο Cosmotesport 4...!!
Δεν πιάνουμε cosmote άρα δε θα το δούμε. Και εδώ λήγει η κριτική και ο σχολιασμός στο παρόν θρεντ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (05-02-17), giovanni#10 (05-02-17)
Εγω πιανω κοσμοτε, θα το δω και θα σας κανω αναλυση μετα το ματς.![]()
Eσύ είσαι ικανός να μας κάνεις την ανάλυση πριν το ματς. Για μετά το ματς έχουμε τη Ρένα.
Βέβαια δεν ξέρουμε ποιανού ματς την ανάλυση θα κάνει αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαλά εγώ πολύ πιθανό να έκανα ανάλυση ή του περυσινου αγώνα ή κάποιου αγώνα με εντελώς άσχετο αντίπαλο.
Φυσικά θα έκανα πολύ καλό δίδυμο με τον παναχς που θα έκανε ανάλυση για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό σε αγώνα μπάσκετ.![]()
differance (05-02-17)
Κερδίσαμε. Δε το είδα αλλα τα νούμερα του Αγραβάνη δε μ αρέσουν καθόλου
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (05-02-17)
Oρίστε και η ανάλυση της Μαργαρίτας.Σιγουρα θα προτιμουσατε τη δικη μου τωρα.![]()
Faithful (05-02-17)
Ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, σε αυτα τα ματς μπορει να παθεις ζημια. Με δεκα παιχτες, εκ των οποιων καποιοι τωρα επιστρεφουν απο τραυματισμους, με αλλους να ειναι επιβαρημενοι και με τα παιχνιδια της ευρωλιγκας να ξεζουμιζουν τους παιχτες δεν ειναι δυσκολο να την πατησεις και να ψαχνεσαι.
Στο πρωτο δεκαλεπτο δυσκολευτηκαμε πολυ. Μετα το νερο μπηκε στο αυλακι. Ειδα το παιχνιδι μεχρι το 35' μας τραβαγε κυριως ο μιλουτινοφ. Ο γουοτερς σκοραρε πολυ και ο αγραβανης σε ενα σημειο στη δευτερη περιοδο ηταν πολυ καλος και αμυντικα.
Παμε για το ματς με τη ζαλγκιρις τωρα, με την ελπιδα να παιξουν τουλαχιστον οι σπανουλης-παπαπετρου.
μπα, καλυτερα θα ηταν να τον αφησει εξω τον σπανουλη να επανελθει στο 100%...Δεν ειναι ακομα ετοιμος...!!!
Ναι....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτά τα μάτσια τα βλέπουν σα μια καλή προπόνηση, τύπε τρολ, τίποτε παραπάνω. Περισσότερο κοιτάνε μην πάθουν καμιά ζημιά παρά οτιδήπτε άλλο.
Ο Μιλουτίνας με δικαιώνει πως θα γίνει πολύ μεγάλος παίκτης. Αγριά όταν βάλει στο παιχνίδι του, θε είναι χωρίς αντίπαλο στην Ευρώπη και θα την κάνει για τα στέιτς.
Ο Σπανούλαρος όταν επιστρέφει, θέλει μερικά απιχνίδια προσαρμογής για να επανέλθει.
There is a Dude in town
Bookmarks