chainsaw (31-01-17)
Εμένα με ενοχλεί η κόπωση και οι τραυματισμοί αυτήν την χρονική στιγμή
εχουμε πολύ δύσκολο ταξίδι στο καζάν.
Την ομάδα θα την δούμε από Μάρτιο και μετά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (31-01-17)
Καποτε ο Ολυμπιακος κερδισε τον παναθηναϊκο του ομπραντοβιτς, με καλυτερο παιχτη τον μαρκι περι.
Εννοειται πως δεν γινεται να πανηγυριζουμε επειδη χασαμε απο τον βαζελο, ουτε να ειμαστε ευχαριστημενοι, αλλα απο την αλλη, δεν γινεται να τους κερδιζουμε συνεχεια. Παιζει και ο αντιπαλος, τι να κανουμε;
Ο Σπανουλης εκτός με Ουνιξ και Ζαλγκίρις. Ο Γιάνγκ δυο βδομάδες εξω. Ο Λοτζεσκι θα δειξει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (31-01-17)
Μπράβο ρε Ηλία, αυτα μπήκα να γράψω, αλλα τα εχεις γράψει ήδη εσυ!
Επίσης, να σας πω οτι το 6-0 σερί που είχαμε τον ζέλα, ειναι ρεκόρ μας, ενώ 6-0 ειχε κανει ο Ομπράντοβιτς εναντίον μας οταν παίζαμε στον Κορυδαλλό με παίκτες κατι τυχαίους τύπους... αλλα εμεις οι γαύροι θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια... δεν παίζουμε με τον τοίχο ρε μαγκες...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (01-02-17)
Καλημέρα... Λίγα λόγια κι από μένα για τα τελευταία ματς.
Η ομάδα έχει ανεβεί λόγο Παπανικολάου και λίγο Παπαπέτρου. Είναι σε μικρή πτώση η 4άδα της επίθεσης: Πριντ, Σπαν, Λοτζο, Γκριν. Ο Κωστάκης είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ τα τελευταία 10 ματς. Καλύτερος κι απ' την εποχή του back 2 back, και δεν είναι υπερβολή αυτό που λεω.
Ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός καλύτερος απ' τον ΣΟΥΠΕΡΦΟΥΝΤΣ. Όταν σφίξουν τα γάλατα και παίξουμε σημαντικό ματς, πχ τελικοί Πρωταθλήματος ή Play Off Ευρωλιγκας... θα φάει σκούπα. Εγώ το λέω από τώρα. Η Σειρά θα τελειώσει στη χειρότερη 3-1. Ψηφίζω το 3-0 γιατί ο Σπανούλαρος είναι καυλωμένος για τέτοια ματς.
Η πρώτη θέση θα μας έκανε κακό στην Ευρωλίγκα. Θέλω πλεονέκτημα έδρας με 3-4η θέση. Δε θέλω τις 2 πρώτες θέσεις με τίποτα. Η ομάδα μας αποδίδει καλύτερα ως αουτσάιντερ απ' οτι ως φαβορί. Μακριά από μας η πρώτη θέση! ΜΑΚΡΙΑ!
ΥΓ. Νικολάκη Παππά γαμημένο κωλόπαιδο, που ντύθηκες Διαμαρτύρης στο τελευταίο ματς, είσαι καλός για κανα 3on3. Κι εκεί όμως που είσαι Πρωταθλητής Ευρώπης, έχεις χάσει μόνο από 1 ομάδα. Θυμάσαι ποιός σε ΓΑΜΑΕΙ κι εκεί στα σοβαρά ματς![]()
Red&White-Nick-7 (01-02-17), sabar77 (01-02-17), The Dude (01-02-17)
Καλα λοτζεσκι εκτος με ιωση, παπαπετρου αμφιβολος με προβλημα στη μεση
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
Επαιξε εξαιρετικες αμυνες παντως.
Οσο για τα υπολοιπα, τον καταλαβαινω προσπαθει να βρει χωρο στην ομαδα....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν τα φάουλ που κάνεις, δε σφυρίζονται, ναι, φαίνεται σα καλή άμυνα...
There is a Dude in town
Bookmarks