Αυτή η εφεύρεση με το φάουλ του Μάντζαρη έγινε στο τελευταιο λεπτό; Καλα λεω εγω οτι βλέπουν φαντάσματα στο τελος δηλαδη. Το πας εκει στους 3 και φεύγει για τα αποδυτήρια ο ζέλας, για να μην δει το τελος...
Κατανοώ την ένταση γιατί παίζουμε για πρώτη φορά σε ένα πραγματικό πρωτάθλημα από την ίδρυση μας.
Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα είναι πολύ ντεφορμέ τώρα για να είναι καλά αργότερα σε αντίθεση με τον παναθηναικό
Στα 10 παιχνίδια που θα παίξουμε ακόμη και αν υπάρχει τεράστια διαφορά μερικά θα τα χάσουμε. Το κακό είναι ότι ο βάζελος έχει τους τρόπους να τις διαχειρίζεται από τα μμε σε αντίθεση με εμας
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αυτή η εφεύρεση με το φάουλ του Μάντζαρη έγινε στο τελευταιο λεπτό; Καλα λεω εγω οτι βλέπουν φαντάσματα στο τελος δηλαδη. Το πας εκει στους 3 και φεύγει για τα αποδυτήρια ο ζέλας, για να μην δει το τελος...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μας γαμησαν
Τύπισσα, μαζί σου και αδικηθήκαμε εκεί... και να γινόταν το -3 ή ακόμα και το -2... και να κερδίζαμε... Οκ. Αλλά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κι αυτό όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί ήταν άδειο το ρεζερβουάρ της θέλησης και της πείνας. Και είναι λογικό. Νικάς συνεχώς τον ζελεδένιο, έχεις τις τελευταίες μέρες, νίκη το ζελεδένιο, ταξίδι στη Χαλκίδα και μετά Βαρκελώνη, νίκη στις λεπτομέρειες... είναι παράλογο να είναι μια ευθεία γραμμή η απόδοσή μας. Εβαλαν και κάποια περίεργα, χάσαμε εμείς σχεδόν όλα τα δικά μας περίεργα, έγινε η ζημιά. Δεν τρέχει κάστανο. Πάμε παρακάτω.
There is a Dude in town
Aν η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που έπρεπε, δε θα συζητούσαμε τώρα. Θα είχε γαμήσει βάζελο και διαιτητές μαζί και θα σκεφτόμασταν τώρα τον τελικό.
Επειδή δεν ήταν αυτή που έπρεπε, λόγω χιλίων και βάλε παραγόντων, βρήκαν οι διαιτητές και έπραξαν. Έβαλαν το βάζελο στη θέση του οδηγού και μεις κυνηγούσαμε. Και μόλις πλησιάζαμε, τσουπ, σκαρφίζονταν κάτι να μείνουμε πίσω. Δεν είναι μόνο το "φάουλ" του Μάντζαρη. Σκεφτείτε μόνο πόσο ξύλο έφαγε ο Σπανούλης καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και πόσα φάουλ σφυρίχτηκαν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (17-01-17), stamatis122 (17-01-17), ttg_red (17-01-17)
Bookmarks