giovanni#10 (09-01-17), Rena (09-01-17), The Dude (09-01-17)
Kαι τωρα στον δρομο μας η πανισχυρη μπαρτσελονα του Μπαρτζωκα...Την Πεμπτη 12 του μηνος παιζουμε εκτος εδρας στην Ισπανια για την 17η Αγωνιστικη της Ευρωλιγκας...Ενα ματς οχι απλα δυσκολο (πανδυσκολο), αλλα τουλαχιστον δεν θα πρεπει να τελειωσει με ηττα μας με πανω απο 10-15 ποντους...
Μεταδοση απο ΕΡΤ-2 στις 22:00...
Η Παναγια μαζι μας....!!!
giovanni#10 (09-01-17), Rena (09-01-17), The Dude (09-01-17)
Επιτελους ξαναγυρισαν οι προσευχες!! Δε φοβαμαι τιποτα!!!
Ηττα 8-10 ποντους.
Γαμημενη τύχη έναν αγώνα θελουμε τον Σέρβο και μάλλον δ θα παίξει με διάστρεμμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Προφανως λογω του Τομιτς.
Και να επαιζε, θα ειχε 3 φαουλ σε 2 λεπτα![]()
Τελικα θα παιξει.
Ερωτηματικο ο Σπαν
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χωρίς τον αρχηγό οριστικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ωραίο crash test θα είναι λοιπόν το παιχνίδι. Για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε χωρίς τον v-Span.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απεναντι στη μπαρτσα μες τη βαρκελωνη;
Μαλλον μαριδάκι χαχαχχα
Ανετη νίκη με πάνω από 10 πόντια διαφορά.
There is a Dude in town
stamatis122 (11-01-17)
3/9 βολες;
Έλα ρε πούστη μου, 2 συνεχόμενα λάθη ο Γκριν έλεος! No Spanoulis no party σήμερα, αν και μπορούμε να το πάρουμε. Μη μαλακίζεστε γαμώτο...
Α ρε ματ
Τι ζητάς ριπλέι ρε καριόλη;;; Μπροστά είσαι, πεντακάθαρο ήταν το πάτημα. Γαμημένοι.
ΦΑΟΥΛ ΡΕΕΕ!! ΦΑΟΥΛ ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!
πω ρε πουστη εγκεφαλικά απόψε.....τι τούβλο πέταξε ο γαμημένος ρε....θα είχαμε σιγουρέψει το ματς αν το εχανε
Οχι ρε...
Ρε μαλάκα είχαμε να δώσουμε φάουλ και δεν κάναμε, αν είναι δυνατόν. Βάλτες τώρα!
Α λάθος, δεν είχαμε να δώσουμε φάουλ, το παίρνω πίσω, δεν έπρεπε να γίνει φάουλ στο +3, σωστός ο Σφαιρό. Τώρα κάνεις φάουλ; Εδώ είναι το ερώτημα.
Bookmarks