Ρε άχρηστοι, φάγατε 4 γκολ από τους ανύπαρκτους? Για την ιστορία, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 14:4![]()
Eεε, Οοο, βγάλτε τα μπρατσάκια και φύγετε από δω...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε άχρηστοι, φάγατε 4 γκολ από τους ανύπαρκτους? Για την ιστορία, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 14:4![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
toKKEskylogamietai (05-06-17)
τραγωδια.ακου 4 γκολ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φουσκωναμε τα μπρατσακια γι αυτο και φαγαμε 4 γκολ
43-0 στις νικες ρε παιδια, απιστευτο πραγμα.![]()
43 ψωλές στη σειρά... φτάνεις από δω στην Αγγλία, αν τις βάλεις κάτω, τύπε...![]()
There is a Dude in town
κλασικα πραγματα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
12-3 τη Βουλιαγμενη στον τριτο τελικο και πρωταθλημα και φετος.
Αντε με το καλο και το Ευρωπαϊκο φετος.
μπραβο στην ομαδα για ακομα ενα πρωταθλημα.ποσα υπολειπομαστε πλεον του εθνικου;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ήττα στον τελικό κυπέλλου από την Βουλιαγμένη αλλά και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αυτά είναι καλό να μη γίνονται...
There is a Dude in town
Στα τετοια μας. Εχουμε παρει τοσα απο το πολο που δε θα κολλησουμε σε ενα κυπελλο.
Απλα τα πραγματα: Μια Ευρωλιγκα σηκωνουμε αυριο κι αλλη μια σε μια βδομαδα απ' το πολο.
The Dude (21-05-17)
Τεράστια ανακοίνωση από τον ερασιτέχνη. Αυτό είναι το Μεγαλείο σου Ολυμπιακε μου. Θρύλος στην νικες, Θρύλος και στις ήττες.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (21-05-17), The Dude (21-05-17), toKKEskylogamietai (05-06-17)
Παίζουμε με την Γιουγκ αυτή τη στιγμη. Χάναμε 2-7 και ισοφαρίσαμε. Αυτή η ομάδα δεν υπαρχει!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εντάξει, παιζει και ο αντίπαλος... το πήγε 10-7 η Γιουγκ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν το είχε φέτος. Το πικ έγινε πέρσι και το χάσαμε τσάμπα... μια ήττα όλη τη χρονιά κι αυτή στον τελικό. Φέτος η ομάδα έδειχνε ένα κλικ παρακάτω. Θέλουμε καλύτερους ξένους πλην Πάβιτς.
There is a Dude in town
dimace (26-05-17), toKKEskylogamietai (05-06-17)
Bookmarks