Κανείς απ'τους Αεκτζήδες φιλους μου δεν ήθελε Ολυμπιακό.
Θεωρούν δύσκολο να μας χτυπήσουν σε διπλό αγώνα..
Έχουμε καλή προϊστορία σε ημιτελικούς κυπέλλου με τους χανούμηδες,αν θυμάμαι καλά το 1993 και το 2005 είχαμε περάσει![]()
Κανείς απ'τους Αεκτζήδες φιλους μου δεν ήθελε Ολυμπιακό.
Θεωρούν δύσκολο να μας χτυπήσουν σε διπλό αγώνα..
Giovanni10_ (22-03-17), sirkostas (22-03-17)
Εννοείται, ρε φίλε. Μόνο αμοιβάδες μπορεί να πιστέψουν ότι δήθεν ήμασταν η ομάδα που ήθελαν όλοι στη κλήρωση. Πάρτυ κάνουν ο Νούλης κι ο ρώσος. Και μνημόσυνο ο Τιγρέας.
Αυτά που λένε δημόσια είναι για τα μάτια του κόσμου και να παραμυθιάζουν τα πρόβατα, μεταξύ τους τα πάντα παραδέχονται.
Αυτό σημαίνει απλά ότι αισθάνονται βαρύ τον τίτλο του φαβορί γιατί έχουν περάσει πολλά από εμάς.Δε σημαίνει πως γίναμε εμείς φαβορί.
Φαβορί η μάνα; Από που κι ως που;
Οι μπουκ, που δεν είναι ούτε μαλάκες ούτε βγάζουν αποδόσεις με το συναίσθημα, τον Ολυμπιακό δίνουν ως πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση του Κυπέλλου. Και τη Μάνα αυτή με τις λιγότερες πιθανότητες.
Ιδού:
Ολυμπιακός-2,80.
Μπάουγκς-3,80.
Βαζέλα-3,80.
Μάνα-4,10.
Φαβορί η κούλα;;;;;
Θα πέσει πούτσα να βάλουν και στις θυρίδες...
There is a Dude in town
Έχουν οριστεί ημερομηνίες για τους ημιτελικούς ή όχι ακόμη;
Βλέπω τον πρώτο ημιτελικό. Για την ώρα ο μπάουγκς δείχνει να είναι μια ταχύτητα πάνω ως ομάδα.
Μόλις έβαλα το stream έβαλε κι ο βάζελος γκολ.![]()
Αμυνα σχολικού επιπέδου ο μπάουγκς.
Ο πιο δυστυχισμένος στο γήπεδο πρέπει να είναι ο Σιδηρόπουλος, αφού δεν ξέρει ποια απ' τις δυο ομάδες να υποστηρίξει.
Αρχισαν από τώρα τα πικραμένα τουίτ οι μπαουγκάρες.
#paopaok Σιγουρα ο Ενρικε ειναι Βραζιλιανος και οχι απο Φλωρινα? Δν γινεται Βραζιλιανος να μν βρισκει εστω εστια και να βαραει δεκαοχτουρες![]()
panahs7 (12-04-17)
Αυτό που θεωρούμε πως όλοι οι Βραζιλιάνοι είναι παιχταράδες, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.![]()
sirkostas (12-04-17)
Δεν ξεχνάνε τις παλιές αγάπες οι μπαουγκάρες.
#paopaok Δν ξερω αν το βλεπω μόνο εγω αλλα εχω την εντυπωση οτι ο Τζαλμα Καμπος ειναι ο Σαλπιγγιδης μαυρος.![]()
panahs7 (12-04-17)
#paopaok Εχει βαζελο ΠΑΟΚ ημιτελικο και η μανα μου με ειπε να ντυθω να παμε εκκλησια για το ευχελαιο Μ.Τεταρτη. Λες να θελουμε ευχελαιο?![]()
#paopaok #paofc το διαβατήριο του Βιγιαφάνιες το έχει δει κανείς;
Είναι αυτός Αργεντίνος;;;![]()
Bookmarks