Και ενα ωραιο χαλαρο παιχνιδακι, χωρις αγχος με τον πλατανια. Θα παιξουν οσοι δεν ειχαν πολλες ευκαιριες μεχρι σημερα, τα πιτσιρικια, ευκαιρια να ξεμπουκωσει και ο καρντοσο.
Και ενα ωραιο χαλαρο παιχνιδακι, χωρις αγχος με τον πλατανια. Θα παιξουν οσοι δεν ειχαν πολλες ευκαιριες μεχρι σημερα, τα πιτσιρικια, ευκαιρια να ξεμπουκωσει και ο καρντοσο.
Ένα σπουδαίο "ζευγάρι" έβγαλε η κληρωτίδα για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Άρης και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι το φαβορί σύμφωνα με τον Stoiximan.gr με απόδοση 2.75.
Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ με το Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός με τον Κισσαμικό. Παναθηναϊκός και Κισσαμικός θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά με τον Stoiximan.gr να προσφέρει απόδοση 4.50 στο "τριφύλλι" ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο. Λαμία και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν στην περυσινή διοργάνωση, για τη φάση των ομίλων βέβαια (σ.σ στον 6ο όμιλο με Βέροια και Καλλιθέα). Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη στη Φθιώτιδα με 2-0.
Αστέρας και Τρίκαλα συναντώνται για πρώτη φορά. ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές για το πρωτάθλημα, αλλά για το Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1969, με το "Δικέφαλο" να παίρνει την πρόκριση στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα φαβορί για τον τίτλο και προσφέρεται σε απόδοση 5.50 στον Stoiximan.gr
ΑΕΚ και Λεβαδειακός είναι άλλο ένα... περυσινό "ζευγάρι". Και μάλιστα για την ίδια φάση, αυτή των "16". Η Ένωση πέρασε με 1-0 από τη Λιβαδειά χάρη στο γκολ του Βάργκας και νίκησε με 2-0 τους Βοιωτούς στο ΟΑΚΑ. Η πιθανότητα οι "κιτρινόμαυροι" να κατακτήσουν και φέτος το τρόπαιο είναι 5.50 στον Stoiximan.gr.
Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρώνται για πρώτη φορά όσον αφορά τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ξάνθη και ΟΦΗ έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το 2015. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Ηράκλειο, με τη Ξάνθη να παίρνει θριαμβευτική πρόκριση στη Θράκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Σολτάνι (δύο) και Κλέιτον.
Ολυμπιακός και Άρης ήταν το "ζευγάρι" του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 2005 και το 2008 με τους "ερυθρόλευκους" να κατακτούν τον τίτλο σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Στην πρώτη στο "Παμπελοποννησιακό" νίκησαν 3-0 με τα γκολ των Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο (δύο), στη δεύτερη στο "Καυτανζόγλειο" με τα γκολ των Κοβάτσεβιτς και Ζεβλάκοβ.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των "16":
Ξάνθη - ΟΦΗ
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Άρης - Ολυμπιακός
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Τρίκαλα - Αστέρας
Λαμία - Ατρόμητος
Παναθηναϊκός - Κισσαμικός
Στις ημερομηνίες 10-12/1 θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες και στις 24-26/1 οι επαναληπτικοί. Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του 2ου γκρουπ, δηλαδή οι πρώτες ομάδες κάθε "ζευγαριού".
Στην Ελλάδα ο τελικός
Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα. Στην προκήρυξη του Κυπέλλου η πρώην διοίκηση της ΕΠΟ άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει στη Γερμανία καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η προκήρυξη: "η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας".
Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα χωρίς να υποδείξει, ωστόσο, το γήπεδο. Δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποστήριξε ότι "δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά ο Κισσαμικός είναι βατός αντίπαλος. Το Κύπελλο είναι στόχος μας και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες, οι αγώνες θα γίνουν το Γενάρη και θα είμαστε έτοιμοι".
Πηγη: Sport24.gr
Ωπ! Μόλις το σφύριξε ο Γιουνές στην αήττητη αρμάδα του Ιβιτς! Ελα να γελάω!
Ρε παίδες έχουμε λινκ για το παιχνίδι; σε acetream
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν λιοντάρια παλεύουν τα αστέρια της μπαουγκάρας να κρατήσουν το πολύτιμο 0-1.
Τέλος. 0-1. Αντεξε η πυραυλοκίνητη αρμάδα του Ιβιτς και πήρε παλικαρίσια πρόκριση.
differance (02-03-17)
Δε θυμάμαι άλλη φορά ημιτελικούς με όλα τα μέλη του ελληνικού Big 4 παρόντα. Θα γίνει χαμός.
3 προς 1 να χτυπήσουν τον γαύρο. Όποιος και να του το κλέψει θα το γιορτάσουν όλες μαζί. Ελάτε τανεσπού, όταν μας χτυπάτε τον πίνετε ΠΑΝΤΑ και να σας πούμε ένα ευχαριστώ, που μια ζωή είστε τόσο μαλάκες, που ακολουθείτε την ίδια τακτική και μας ξυπνάτε, να ενωθούμε πάλι.
chainsaw (03-03-17)
Το είπα και το εννοώ. Θέλω Κούλα στον ημιτελικό.
Νομίζω πως η βαζέλα έχει τις λιγότερες ελπίδες απ' όλους να πάει τελικό. Μ' όποιον και να κληρωθεί στον ημιτελικό. Τέλος πάντων, εγώ βολεύομαι και με τελικό με τους μπαουγκάρες στο Πανθεσσαλικό.
sirkostas (02-03-17)
Να ρθουν στη Λιβαδειά...![]()
There is a Dude in town
Ας το κανουν στο Μεσολογγι για να χορεψουν το χορο του Ζαλογγου ο Αλαφουζ με τον τιγρη μετα.![]()
Rena (02-03-17)
sirkostas (02-03-17)
Πάντως από κει που δεν είχα σχεδόν ποτέ ενδιαφέρον για το κυπελλακι,φέτος με την τελική τετράδα και με την σημερινή διαιτησία μέχρι που το θέλω πιο πολύ κι απ το πρωτάθλημα,που λέει ο λόγος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks