"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μακριά από τα άκρα και όλα θα πάνε καλά... μάλλον...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Αθανάσιος... Διάκος δεν ήταν;
Ο Ανδρούτσος... Οδυσσέας δεν ήταν;
Δηλαδή εκεί έξω μπορεί να υπάρχει κι ένας Οδυσσέας Διάκος;
There is a Dude in town
Υπήρχε, σίγουρα, αλλά όχι για πολύ: Τώρα λέγεται Οδυσσέας Παπάς.
voskos_7 (02-11-17)
BrazHlias (02-11-17)
τελικα τι θεση παιζει μαθαμε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δε μπορείς να του πεις και πολλά - είναι ειδική περίπτωση...
flessanto (28-09-18)
drizzt (28-09-18)
Και ειδικά ο Θανάσης: Ότι είναι στην άμυνα, είναι και στην επίθεση - για αυτό τον τραβήξανε στο κέντρο.
flessanto (28-09-18)
Εμένα ο παίκτης μου αρέσει
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (28-09-18)
Και μενα θα μ'αρεσε αν ηταν πιο προσεκτικος στις μεταβιβασεις του. Και χθες παλι εκανε πολλα αβιαστα λαθη.
Εμένα δε μ αρέσει, ο Γκερέρο είναι πιο αρρενωπός τα έχουμε ξαναπεί.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μεταξύ μας, τώρα: Ο παίκτης σας φτιάχνει, ή το επίθετο;
drizzt (29-09-18)
Χρειαζεται πολυ βελτιωση αν θελει να κανει καριερα καλυτερη απο του Μενδρινου.
Για να γινει δεκαρι πρεπει να γινει περισσοτερο καθοριστικος και να βελτιωσει την τεχνικη του. Για να γινει πιο "αμυντικογενης" του λειπει δυναμη, ογκος και νευρο. Η αληθεια ειναι πως καποια καλα στοιχεια τα εχει, αλλα...
Ο Νικολαου που ταλεντο εχει λιγοτερο, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπει στην ομαδα εξαιτιας της θεσης που παιζει, η οποια ειναι πιο ευκολη αν εισαι μετριος παιχτης.
Επί Μπέντο είχε φανεί πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής, επομένως πιστεύω ότι με σωστή καθοδήγηση και πολλή δουλειά μπορεί να γίνει μια καλή μονάδα. Όχι καθοριστικός, αλλά ένας καλός παίκτης που θα μπορεί να παίζει όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Από τότε, πάνε δύο χρόνια, εκ των οποίων η μία ειδικά για τη θέση του ήταν καταστροφική και ο ίδιος, δεν έχει δείξει αρκετά σημάδια προόδου, σε σημείο να τον δοκιμάζουν μέχρι δεξί μπακ...
Bookmarks