sirkostas (25-02-17)
Το ειπα και στο θρεντ του αγώνα, η κίνηση που κανει ειναι φανταστική. Γυρνάει το σώμα του για να πλασάρει, κοιτάει δίπλα του και βλεπει 2 παίκτες να κατεβαίνουν, και προτιμάει να σιγουρέψει το γκολ, αφου το μοιράζει σε κενή εστία μετα τη μαγική του ενέργεια! Εύγε!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (25-02-17)
Προσπαώ εδω και καιρό να βγάλω ένα δίστιχο της προκοπης... κάθε βοήθεια δεκτη... πάει κάπως ετσι...
Ανδρούτσο, Ανδρούτσο,
Ρίξτους ένα...
Κι έχω κολλησει εκεί...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (26-02-17)
Καλός. Ο μόνος που προσπάθησε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πρέπει να γίνει λίγο πιο γρήγορος στις αποφάσεις... Είναι και θέμα πείρας - δεν αντιλέγω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οσο παιζει θα μαθαίνει. Αν έμενε στον πάγκο δεν θα μάθαινε ποτέ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (03-03-17)
Red Sting (03-03-17)
ειναι κοντος, αλλα οσο παιζει θα ψηλωνει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (03-03-17)
Άποψή μου είναι πάντως ότι οι νέοι παίχτες ανδρώνονται όχι σε αδιάφορα ματς,αλλά σε ματς με ενδιαφέρον και συχνά.Δεν πρέπει να το βλέπουμε σαν ρίσκο αν μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα η ομάδα αναδεικνύοντας τους κορυφαίους της παίχτες από τα τμήματα υποδομής.
sirkostas (04-03-17)
Δεν ήταν απ' τους κορυφαίους, αλλά δε νομίζω πως ήταν κι ο χειρότερος. Αλλά αφού έπρεπε να παίξει η τιμημένη γεροντάρα στο δεύτερο για να μη σκούξει ο Πύρινος, έτσι τη πλήρωσε ο μικρός που βγήκε πρώτος.
Δεν διαφωνούμε καθόλου σ' αυτό.
Κι εγώ.
Θανάση αύριο παίζω στις 15:00 στην αρχαία Κόρινθο. Έλα να δεις κατι
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Σόρυ δηλαδή αλλά είναι αστείο να την λέμε στον Ανδρούτσο. Το παιδί δεν είναι εξτρέμ. Τον βάζουμε εκεί γιατί πάλι πήραμε εξτρέμ και δεν έχουμε. Στην θέση του "μαμαω" Οφόε, που βρέξει χιονίσει είναι μέσα, παίζει και εκεί μπορεί να προσφέρει.
Bookmarks