Εγώ περίμενα να μπεί ο Τούρκος και τελικά μπήκε ο Ανδρούτσος.Το λες και ειρωνία.
Ρε Κοσμά, είδες κανέναν να την λέει στον Ανδρούτσο; Σε οποιονδήποτε άλλον, για οποιονδήποτε άλλον λόγο την πέσαμε επειδή έπαιξε ο Θανάσης και είχε και αυτήν την απόδοση, η οποία δεν ήταν κάτι τρομερό, αλλά δεν νομίζω κανείς να είδε κάτι περισσότερο από άλλους που ήρθαν σαν ενέσεις ποιότητας και προετοιμάζονται δύο μήνες τώρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγώ περίμενα να μπεί ο Τούρκος και τελικά μπήκε ο Ανδρούτσος.Το λες και ειρωνία.
Nikolaos_Kokkinos (21-10-24), panahs7 (22-10-24)
Α ρε Ανδρουτσε μεγαλεια στο θρεντ σου ρε μπαγασα, ανω κατω ολα
Λεβαδια και Ανδρουτσος ταιριαζουνε θεματικα παντως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τρεχάτε χωριανοι! Ανάσταση! Ο Ανδρουτσος φεύγει! Πάει με μεταγραφη στον ΟΦΗ
Nikolaos_Kokkinos (16-01-25)
Μακαρι να παει, και μακαρι να τα παει καλα και να παιξει μπαλα. Ποτε δε δημιουργησε προβλημα ο Ανδρουτσος. Εχει παιξει σε ολες τις θεσεις με ενα σωρο προπονητες. Ισως το γεγονος οτι "κολλησε" στον Ολυμπιακο ολα αυτα τα χρονια να του εκοψε μια καλυτερη καριερα αν ειχε παει καπου αλλου νωριτερα. Στρατιωτης του Ολυμπιακου.
Tελικά δε μας τον φόρτωσε η Διοίκηση, σαν εσωτερική μεταγραφή. Κοίτα να δεις...
Θανάση Ανδρούτσο σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!
Nikolaos_Kokkinos (20-01-25)
Μου αφηνει μια πικρη γευση που τελειωσε ετσι αδοξα (χωρις πλακα) εινια ασχημο για ενα αθλητη αυτο οτι κ ναναι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Netscape (20-01-25)
τωρα που δωσαμε Ανδρουτσο δεν μπορουμε να παρουμε παικτη; Δεν μειωθηκε το ffp;
hang your demons
Bookmarks