νομιζα οτι ελεγα χουτος και τρελλαθηκα
3ος τερματοφύλακας για φέτος (προς το παρόν). Φανελάκι, προσεχώς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
νομιζα οτι ελεγα χουτος και τρελλαθηκα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν τον αφήσει ο πατέρας του... θα πάει δανεικός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μακαρι να ειναι καλος.νευραλγικη θεση αυτη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απ' το λίγο που τον έχω δει τον έχω σε εκτίμηση. Μου είχε κάνει εντύπωση ένα βίντεο που είχα δει από την προπόνηση, μου φαίνεται ότι έβγαζε τις ασκήσεις με μεγαλύτερη άνεση από τον Καπίνο, αλλά βασικός τότε έπαιζε ο Καπίνο. Βέβαια άλλο να τον δεις σε ένα βιντεάκι κι άλλο να είσαι προπονητής και να τον βλέπεις κάθε μέρα.
Red Sting (21-12-17), Red&White-Nick-7 (21-12-17)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (21-12-17), thelastbaron (21-12-17)
Δεν νομιζω πως ειναι κατι ιδιαιτερο. Δεν τον εχουμε δει κιολλας να παιζει, αλλα δεν νομιζω να φτασει ποτε να παιζει βασικος στην ομαδα.
Χουτερς-σιώτης...
There is a Dude in town
consigliere (22-12-17), drizzt (26-12-17), voskos_7 (06-01-18)
Την τελευταία του προπόνηση, προτού αναχωρήσει (τη Δευτέρα) για Πολωνία, επί ελληνικού εδάφους έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη με τη φανέλα της ομάδας.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του. Κύριος σε όλα του, πάντα δούλευε σωστά και εντατικά, ποτέ του δεν δημιούργησε πρόβλημα, αλλά ήρθε η ώρα να αποχωρήσει για να παίξει και εκείνος κάπου.
Μάλιστα, ο Χουτεσιώτης αποχαιρέτησε σήμερα τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και είναι έτοιμος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του.
Καλή τύχη, Λευτέρη.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BrazHlias (23-06-19)
Τον έφαγε ο Ζουπάνος. Όλο έλεγε ότι είναι άεργος και κάνει ζωάρα με τα λεφτά του Ολυμπιακού.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το μόνο που άξιζε στον παίκτη ήταν το ποστ του τύπου
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The Dude (23-06-19)
Bookmarks