Το καλύτερο αμυντικό εξτρέμ της γης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μήπως ο Καρναβάλ θέλει τα στόπερ του να έχουν καλά τελειώματα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (07-12-23)
Κοιτα.να δεις που στο τελος θα ζητησει Επιθετικο να κοβει, που να τους βρουμε ολους αυτους τους ανωμαλους?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (07-12-23), voskos_7 (08-12-23)
Μια μαλάκια και μισή δλδ. Μου λες ότι ο στόπερ που δεν έχει χάσει παιχνίδι στην πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος έχει ακουμπήσει την μπάλα πριν μπει γκολ πιο πολλές φορές από τους άλλους και αυτό σημαίνει κάτι;
Έλα ας σοβαρευτούμε
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που δεν είναι η πιο παραγωγική, εδώ και λίγο καιρό...
Εγώ απορώ πως παίζει αυτός καλά με την Εθνική. Πραγματικά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αγωνιστική εξήγηση: Παίζει πιο προστατευμένος από την ομάδα και απαλλαγμένος από την υποχρέωση να φέρει αποτέλεσμα...
Εμπειρική εξήγηση: Τζαβέλλας (δεν μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις παρά εμπειρική παρατήρηση της επαναλαψημότητας του φαινομένου με άλλον πρωταγωνιστή). Η ελπίδα μου είναι να ισχύει το πρώτο, αλλά η πείρα μου λέει ότι συμβαίνει το δεύτερο.Ρε μάνα μου, όπως διαφοροποιήθηκα από το κοινό αίσθημα μετά το περσινό παιχνίδι με τον Άρη, που έπεσε το σύμπαν πάνω του και πάντα θα διαφωνώ με ακρότητες στην έκφραση όσο δικαιολογημένες και να είναι, το ίδιο λέμε τώρα, για την συγκεκριμένη διάκριση. Κάποιος θα το είχε αυτό, στον Ολυμπιακό, καθώς οι άμυνες των αντιπάλων του παίζουν αρκετά κάτω και δεν τους πιέζουν και πολύ. Αν αυτό ήταν το κυρίως ζητούμενο, βάζαμε στόπερ τον Σκάρπα και καθαρίζαμε από κυκλοφορία. Με αυτά που βλέπω να παίζουν γύρω - γύρω και δεδομένου ότι χρειαζόμαστε αρκετούς Έλληνες, αν με ρωτάς, πιστεύω ότι για να βρούμε καλύτερο και να έρχεται, πρέπει να τον φτιάξουμε, γιατί αυτά που παίζουν γύρω, δεν είναι για σχεδόν τίποτα.
Για εμένα, ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν τον ξεφωνίζω ανοιχτά για τις στραβές που του έχουν... τύχει, αν όντως έτυχαν, τόσο καιρό, είναι γιατί είναι από τους λίγους μικρούς διαχρονικά που σεβάστηκαν το σήμα που φόραγαν και στην πρώτη θητεία του, έκανε πράγματα που θα μπορούσε και να μην κάνει και λόγω ηλικίας, να μην μπορείς να του πεις και πολλά (όπως να μην καθίσει σε ραντεβού με Γερμανούς όταν είδε ότι δεν είχε έρθει κανένας από την ομάδα).
Oταν ο Θεος σου δινει λεμονια, φτιαξε λεμοναδα !
Παναγιωτακη μου σε αγαπω, και οπου παιζεις παντα θα σ'ακολουθω!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Οχι απλα μου ελειψε
Εν τω μεταξύ ο εγκέφαλος μου ακόμα προσπαθεί να επεξεργαστεί το γεγονός ότι είναι μόνο 25 χρονών.
θα σκασεις αμα δεν κανεις την μαλακια ρε πουστη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εν τω μεταξύ μόλις κάνει πέναλτι, κοπανάει το χέρι κάτω και παθαίνει εξάρθρωση στο δάχτυλο. Μr. Bean ο πούστης.
Πήγες να το κάνεις το θαύμα σου πάλι..
ΓΤΜΤΜΣ
αν δεν φυγει αυτο το σκουπιδι ο πουτανας γιος δεν προκειται να κανουμε προκοπη.Οβερ 2 μαλακιες ανα ματς.Γαμω τα παντα σου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Όταν σε έφεραν πίσω ξενέρωσα αλλά δεν φανταζόμουν όλα αυτά που θα δω από εσένα ούτε στο 1/100 γαμω την τρέλα σου. Πονάνε τα μυαλά μας.
Το είπα πριν τον αγώνα, θα το λέω μέχρι να σηκωθεί να φύγει
Ο Μπιανκον μπροστά στον Ρετσο μοιάζει με Ράμος!
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
εχει δημοσιες σχεσεις το μπασταρδι ολοι ειναι μη το παιδακι το ενα και μη το παιδακι το αλλο.Λες και ειναι η γκομενα τους και τον γαμανε.Πουλο ρε.
—John Lennon
Bookmarks