Faithful (03-04-23)
Να δώ τα υπαλληλάκια τι στάση θα κρατήσουν απέναντι στην Παναγιώτα...
Faithful (03-04-23)
Τσάμπα το 10ευρο σε daily pass στην Κοσμοτέ. Με τα ίδια λεφτά, έπαιρνα καμια 50αριά τούβλα να τα πετάω στον Ρέτσο
Δεν έχει νόημα ρε Στάθη - και με το που μπαίνει γίνεται άβολο. Να δούνε να τον στείλουν σε καμία Ξάνθη (όχι - μη γίνω τόσο κακός), σε κανέναν Καραϊσκάκη Άρτας, μήπως και περισώσει τίποτα...
Ειδικά στα καντήλια που έφαγε από την κερκίδα όταν έκανε την πάσα προς τα πίσω, σε μία φάση που όλος ο Άρης ήταν κάτω από την σέντρα, cringeαρα ψιλο-άσχημα..
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ότι είναι 24 χρονών είναι το πιο σουρεάλ απ' όλα.
chainsaw (02-04-23)
Είχε κάποτε, κάποιες δυνατότητες, τις οποίες δεν τις εξάντλησε για πολλούς λόγους: Ίσως το πιο σουρεάλ είναι ότι κάποιοι πληρώνονται και περιμένουν ακόμα κάποτε να συνέλθει και αυτό ειδικά να γίνει παίζοντας στον Ολυμπιακό.
διωξιμο αποψε και αυτος και αυτοι που εφεραν τον παλαιμαχο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΠΟΥΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιά διαφορά μπορεί να έχει ο συγκεκριμένος από τον Μπακαλιάνη και τον Καλογερόπουλο και τον έχουμε πάρει σολαρία να βγάλουμε χρονιά με αυτόν για βασική επιλογή στο ροτέισιον.
Gtakis (03-04-23)
δεν κανει κουμαντο ο δικος τους μανατζερ στην παε για αυτο μαλλον![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Έτσι και μας έλεγε κάποιος, πέρυσι, οτι θα είχαμε στόπερ 24 χρόνων, που έχει περάσει από Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship και να χει παίξει με 2 ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, δε θα τον πιστεύαμε! Μετά ομως θα βλέπαμε το μαλλί κομμωτηρίου, το ατροφικό μουσάκι και το θλιμμένο βλέμμα αγάμητης 30αρας και θα καταλαβαίναμε πολλά...
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Από την άλλη, αν σου έλεγε όλη αυτήν την καριέρα, δεν θα σου έμπαιναν ψύλλοι στα αυτιά, αφ' ενός γιατί σε αυτήν την ηλικία είναι τόσο πυκνό το βιογραφικό και αφ' ετέρου γιατί είναι διαθέσιμος σαν επιλογή σε εμάς;
Πριν από τρία χρόνια πήγε δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πρόπερσι γύρισε από το Σέφιλντ και πήγε ένα εξάμηνο στην Σαίντ Ετιέν, αν θυμάμαι καλά.
Αλήθεια, δεν θα ντραπείς καθόλου να παίξεις στην Εθνική;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ το είπα με τρόπο... Ό,τι καταλάβατε τώρα...
καλεσανε ρετσο στην εθνικη μιλαμε για τυφλους και επικίνδυνους.Και να σε πληρωνουν δε το κανεις αυτο.
—John Lennon
chainsaw (01-06-23)
Επειδή θεωρείται ότι είναι και από τα καλά παιδιά που έχει βγάλει η ακαδημία, με τρόπο θα του έδινα το δελτίο να πάει όπου τον φωτίσει ο Θεός, ή θα τον είχα μόνο στη Β ομάδα. Αν ήταν άλλος, θα του απαγόρευα την διέλευση του πολεοδομικού συγκροτήματος του Πειραιά, ακόμα και από αέρος.
Παναγιωτάκο μου, σε αγαπώ,
όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ.
chainsaw (01-06-23)
Πουλοοοοοο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks