Nikolaos_Kokkinos (30-05-24)
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΩΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΌΝΙΟ
ΑΠΑΙΤΩ ΡΕΤΣΟ ΑΡΧΗΓΌ
ρετσος μετα την διασειση σημερα
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ματς κερδιθηκε οταν ειπε και επεμενε να παραμεινει στον αγωνα μετα το χτυπημα στο κεφαλι..Θυμισε Νταρμπισαιρ με κουλα το σκηνικο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν κάθε φορά που μπαίνει, τον πλακώνει κάποιος στις κουτουλιές, τον βλέπω σε δύο χρόνια στη Ρεάλ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ανεξηγητη ανοδος, μπραβο στο τιμ που δεν ακουσε τις γκρινιες κ τον στηριξε, οποιος κ αν τον στηριξε μπραβο του. Κ αυτον κ τον Τζολακη που πριν λιγο καιρο , εγω τουλαχιστον , τους εκραζα, και - ειδικα ο Τ/Φ - με εξαναγκασε σε κωλοτουμπα ορατη απο το Αλφα του Κενταυρου και ακομα πιο περα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Gtakis (30-05-24)
Κι εγώ τους έκραζα και τώρα κάνω ντιπ θρόουτ.
Gtakis (30-05-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-05-24), Netscape (31-05-24), Nikolaos_Kokkinos (30-05-24)
Δεν τον στήριξαν ακριβώς: Δεν είχαν άλλον...
Εξ ου και γράφαμε από αυτού του βήματος, ότι δεν είχε νόημα (και αγωνιστικό) μέχρι να βγει η χρονιά να τον καθυβρίζουμε...
Δεν γίνονται αυτά που λες...
Ο τύπος τον έβγαλε έξω και μας τον "χαστούκιζε" στο κούτελο, όλους εμάς που του ρίχναμε το σκατό του αιώνα μετά από μερικά κακά παιχνίδια. Τόσο απλα.
Εγώ πάντα πίστευα ότι είναι ένας τίμιος αμυντικός, που όμως έκανε πάντα μια τεραστια μαλακια που στοίχιζε ολόκληρα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν του έγινε κάποιο 1v1 με το προπονητικό τιμ αλλά αυτό έχει διορθωθεί και δε το έχουμε δει αρκετά (και κρίσιμα) παιχνίδια τώρα.
Και ναι, αυτόν τον Ρέτσο που είδαμε χθες και με την Βίλα. Τον θέλω βασικό την νέα χρονιά. Πέρα από τις ικανότητες του, μην ξεχνάμε ότι είναι Έλληνας και γαύρος και τέτοιους όχι απλά τους θέλουμε, τους έχουμε απίστευτη ανάγκη.
Βασικός. Δικό μας παιδί. Να στηριχθεί από τον Κάρμο η τον νέο στόπερ. Να έρθει κι άλλος ένας ισάξιος, να μοιράζονται τη θέση.
Μας έβαλε τα γυαλιά ο Παναγιωτάκης. Μπράβο του. Πέτυχε κάτι ιστορικό για το σύλλογο εκεί που άλλοι πιο ταλαντούχοι, απέτυχαν.
ΟΜΩΣ επειδή δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού, πρέπει να έρθει στόπερ βραχος να τον στηρίζει συν άλλος ένας εν δυνάμει βασικος.
Αφηστε δε που εχει κ τρομερο δημοσιο λογο, τρομερο λεγειν μου θυμισε τον Γιωργαρο τον Αμανιτιδη στο πως τοποθετειται και στα λογια.
chainsaw (30-05-24)
Από αυτόν τον προπονητή που έχουμε τώρα περιμένω να κάνει και τον Ντόη ---> Μπονούτσι. Αρκεί να μην εκτελεί τα πέναλτι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα που λετε για αμυντικους, ρε μλκς τι ΑΜΥΝΤΙΚΑΡΑ ειναι αυτος ο Μιλενκοβιτς ? Ρε τι παιχταρα ηταν αυτος?
panahs7 (30-05-24)
Για αυτά που σου έχω πει θα πρέπει απο εδώ και πέρα να κυκλοφορώ με φανέλα με το όνομα σου στην πλάτη και μια ταμπέλα μπροστά ''ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΣ'' στον Πειραία.
Οτι και να πω για την απόδοση του απο το πέναλτι με την Φενέρ και έπειτα είναι λίγο.Σε μια στιγμή που σε έχει όλος ο κόσμος στην μπούκα και περιμένει την μαλακία απο σένα,βρίσκεις την ψυχολογία να κάνεις τα μεγαλύτερα ματς της ζωης σου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΕΤΣΟ ΣΥΓΝΩΜΗ!
Και με σπασμενο κεφαλι, ο τυπος παραπατουσε και επεσε κατω 2 φορες, ο Ιμπορα επεμενε κ φωναζε ακομα και μετα οταν συνεχισε οτι πρεπει να βγει. Και αυτος επεμενε εμεινε μεσα και εκανε το Ματς τις δεκαετιας... Δεν υπαρχουν λογια πραγματικα... Ειδα και τη συνεντευξη του στη σουπερ μπαλα χτες, ωραια τα ειπε.
AntonisPav (31-05-24)
Bookmarks