Είναι πάντα αυτός. Δε γίνεται να είναι τόσο καθυστερημένος! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΛΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑΤΙ;
Τι πιο σύνηθες να συμβεί. Φύγε κωλοβυσμα.
Είναι πάντα αυτός. Δε γίνεται να είναι τόσο καθυστερημένος! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΛΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑΤΙ;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24)
μεχρι να πεθανω θα σε βριζω.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρετσο οταν τελειωνει οαγωνας ειμαι σιγουρος οτι γυριζεις σπιτι και οι δικοι σου σε χτυπανε στη πλατη με αγαπη και σου λενε δεν πειραζει και οτι προσπαθησες και οτι σε αγαπανε
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ (sencoreed) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΗΤΤΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΑΜΑΣ Η ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΟΑΜΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΜΠΑΛΟ ΚΟΡΜΙ
Α ρε γαμημενο γίδια ήθελα να ήξερα τι μέσον έχεις.
Ειναι δυνατόν να φοράει ακόμα τη φανέλα???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
SKORPIOS7 (11-04-24)
Δεν υπάρχουν άλλα στόπερ στο παγκόσμιο φουτμπόλ; Κάθε σεζόν με Ρετσο μέχρι να κρεμάσει παπούτσια;
Έχει τη λογική οτι γαμιεται
Ταιριάζει παντού.
![]()
Paneas (11-04-24)
γαμημενο παιδι ηλιθιε.ΓΑΜΗΜΕΝΕ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ξεκουμπίσου από τον Θρύλο,δωδέκατε παίχτη του αντιπάλου σε κάθε ματς!Άντε και γαμ....
Σε ό,τι ουρανοκατέβατη μαλακία συμβεί, μέσα είσαι - μην τυχόν και σε προλάβει άλλος...
Ό,τι και να σου γράφουν, είναι λίγο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Mήπως τα παραλέτε??Μην βρίσετε, εγώ τον είδα καλό. Δεν ήταν και πέναλτι αυτό.
Πέναλτι με Φράιμπουργκ, πέναλτι με Μακαμπι, πέναλτι με Φενέρ, πέναλτι και αποβολή με Βόλο, πέναλτι με Γιάννενα, μαρκαρίσματα με τα μάτια σε κάθε ματς. Πέναλτι πέρυσι στην Ευρώπη. Όχι φάουλ στον Γκαρσία να γλιτώσουμε την ήττα... Πόσα ακόμα ρε πουσταρα γαμω το σπίτι σου;
Faithful (12-04-24), Garret (12-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-04-24)
εκανε εκατομμύρια κοσμου οχι μονο στην ελλαδα αλλα οπου υπαρχει στον κοσμο ολυμπιακος να του βριζει οτι αγαπαει στη ζωη και παραλληλα τους μαυρισε ενα ιστορικο βραδυ.Πραγματικα καναμε την πρωτη νικη μας σε 8αδα ευρωπαικης διοργανωσης και δε μπορω να το χαρω.Μου φαινεται τοσο παραξενο ρε φιλε.Μακαρι να πανε ολα καλα στη ρεβανς και το καλοκαιρι να πας στο διαολο πουσταρα.
—John Lennon
Bookmarks