Τουλάχιστον, είναι σταθερά λίγος...
φιλοτιμος ετρεχε λιγος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τουλάχιστον, είναι σταθερά λίγος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κι εγω φιλότιμος ειμαι... Ο πήχυς συνεχώς πέφτει και ψάχνουμε να βρούμε θετικα. Φιλότιμος ο ενας, καλο παιδί ο αλλος... Δεν ψάχνουμε γαμπρό, παίκτες θελουμε να ξέρουν το τόπι...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red&White-Nick-7 (09-12-16), Rena (13-12-16), sabar77 (09-12-16)
Θα έρθει καιρός που θα συμβιβαζόμαστε με το γαμπρό...
Καλός ήταν.
ουτε μια σεντρα της προκοπης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αφιερωμένο λόγω tattoo τεράστιε!
[YOUTUBE]yxGNSYck84g[/YOUTUBE]
![]()
voskos_7 (19-01-17)
Έναν αυτισμό, τον είχε: Ενώ δε μπορούσε να μείνει όρθιος, προσπάθησε να κουβαλήσει και μπάλα, με τον αντίπαλο, στα 5 μέτρα από την περιοχή...
Υπέρ παίκτης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νευράκια, ε? Πολλά νευράκια. Αναρωτιέμαι γιατί. Δεν κοιμήθηκες καλά εχθές αγόρι μου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (20-02-17)
Πολλές αντοχές ο παίκτης και αρκετά γρήγορος. Αλλα και πολλα νεύρα τελευταια...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μπορει να μου του βγηκε καλο το νεο τατουαζ.
Καθίστε καλά, γιατί θα παίξει ο Παρέδες...
Rena (20-02-17)
giovanni#10 (20-02-17)
Επειδή είμαι απ' τη φύση μου μνησίκακος, δεν ξεχνάω τα όσα γράφονταν κάποτε για τον Τοροσίδη. Ο έτσι, ο αλλιώς, να φύγει να ησυχάσουμε...κλπ...κλπ.
Το κορυφαίο βέβαια δεν ήταν άλλο απ' το μυθικό "ένα σωρό παιχταράδες παίζουν στη συγκεκριμένη θέση, όποιος και να έρθει θα είναι καλύτερος απ' τον άμπαλο"...
Πήξαμε στους καλύτερους αυτά τα χρόνια.![]()
Τσογλαναράς ωραίος τύπος. Θέλουμε μερικούς τέτοιους στην ενδεκάδα, έχουμε πήξει στις νούλες...
There is a Dude in town
Ντιογο Φιγκειρας, οταν θα αποχαιρετησεις το λιμανι της καρδιας, να θυμασαι πως ημουν ο πρωτος σε αυτο το φορουμ που σε στηριξε, οταν ολοι οι αλλοι αναπωλουσαν τον σαλινο.
Να το θυμασαι.
Καληνυχτα.
Δεν είναι μεγάλη κλάση, αλλά κάθε φορά σκίζεται. Και νομίζω πως ήταν απ΄τους διασωθέντες απόψε.
voskos_7 (16-03-17)
Μόνο γάντια δε φόρεσε, ακόμα...
Μοιάζει ότι χαλάει τις φάσεις στο τελείωμα, αλλά είναι μέχρι να αναλογιστεί κανείς πού στο πoύτσο είναι οι άλλοι, που, κανονικά, θα έπρεπε να είναι εκεί...
sirkostas (16-03-17)
Ίσως ο καλύτερος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks