Κι εγώ πιστεύω ο τσιμικας προέβη σε τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς αφού συνειδητοποίησε πως τον εκραξαν μερικοί στο red DNA.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα μαλακιστήρια που νομίζουν ότι θα πηδήξουν τα σκαλιά με τη μία και θα τρέχουν όλοι από πίσω τους. Δέχτηκε να φάει σκατό σε ομάδες που τις ξέρεις μόνο απ' το στοίχημα, γιατί κατάλαβε ότι αυτό πρέπει να γίνει κι έστρωσε μόνος του το μονοπάτι του. Αν αξίζεις και δουλεύεις, θα πετύχεις και κανένας δεν θα σε σταματήσει, όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες. Κι απ' το αντίθετο παράδειγμα έχεις τον Φορτούνη.
Κι εγώ πιστεύω ο τσιμικας προέβη σε τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς αφού συνειδητοποίησε πως τον εκραξαν μερικοί στο red DNA.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (11-07-22), giovanni#10 (10-07-22), john syggel (10-07-22), mankap (30-06-23), panahs7 (10-07-22), voskos_7 (10-07-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ελπίζω το part2 να έχει και λίγο μπάλα γιατί το 1 μας βγήκε GNTM. Τελικά τα λεφτά και η καταξίωση δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, εγώ βλέπω ότι έχει ψιλοκατάθλιψη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δε νομίζω, δε μου αρέσει καθόλου το καλοκαίρι και ο ήλιος.Λατρεύω την "σαπίλα" στον καιρό και μου αρέσει πολύ να είμαι σπίτι. Θέλω να ζήσω σε μια πόλη με ανάλογο καιρό. Για τον Τσιμίκα πιο πολύ το είπα με βάση το part1 που δεν ξέρει τι να κάνει στη ζωή του και ψωνίζει μαλακίες, όχι γιατί ζει στο Λίβερπουλ. Τώρα στο part2 που έχω δει λίγο φαίνεται πιο κομπλέ, οπότε μάλλον λάθος κρίση έκανα.
Όσα λεφτά και να παίρνουν, έχουν πρόβλημα στο να τα ξοδέψουν ποιοτικά, κυρίως επειδή δεν έχουν χρόνο και δευτερευόντως επειδή οι υποχρεώσεις τους δεν τους αφήνουν να βγάλουν γούστα. Λογικό είναι να τα τρώνε σε μαλακίες, καθώς και σαν παιδιά, σπάνια είχαν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι τους κατέβει ώστε μεγαλώνοντας να είναι ξεγκαυλωμένοι...
Λογικό είναι λοιπόν να έχουν έναν μεγαλύτερο βαθμό ανωριμότητας και να τους διακατέχει ένα αίσθημα καταπίεσης. Στο κάτω-κάτω, μπορεί σε σχέση με εμάς να έχουν πολλά λεφτά, αλλά αυτοί συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάτσε βλάκα στην Λίβερπουλ να μπαίνεις αλλαγή στο τέλος για καθυστέρηση. Αντί να πας κάπου να παίξεις ποδόσφαιρο χαλαλίζεις τα καλύτερά σου χρόνια κάνοντας τον κλόουν σε βιντεάκια
Du3lisT (19-08-23)
Tsimi Tsimi Tsimi, our Kostas Tsimikaaaas
His passport says hes Greek but we all know he is Scouse
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε τον φουκαρά τον Τσιμίκα.![]()
Είναι η βόμβα.
Συμφωνώ με Όμπερον. Φαίνεται να την έχει ψωνίσει και να ασχολείται περισσότερο με τα κοτσιδάκια του.
Ανανέωσε μέχρι το 2027
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μπράβο του που μία τέτοια ομάδα τον υπολογίζει, μόνο που αγωνιστικά και μόνο, δεν βλέπω στο τέλος της καριέρας του να βρει τέσσερεις σεζόν να λογιζόταν ως βασικός στις ομάδες του.
Ε σε δύο χρόνια μπορούμε να αναστήσουμε την καριέρα του.
Και εδώ, πάγκο θα τρώει: Δεν νομίζω να νιώθει κανείς την ανάγκη να ρωτήσει από ποιόν...
Εννοώ σε δύο χρόνια να έρθει να αναστήσουμε την καριέρα του, φέτος και του χρόνου θα μαγεύει ο Ορτέγκα που θα τον πουλήσει ο χοντρός 20 χαρτιά.
Bookmarks