differance (24-07-19)
Καλά πήγε. Οχι σούπερ αλλά όχι και γιούχα... νιωθερός ήταν...
There is a Dude in town
differance (24-07-19)
Bridgestone (25-07-19)
flessanto (25-07-19)
Θα ρίξω ακόμη περισσότερο τον πήχη και θα ζητήσω πώληση Τσιμίκα και αγορά αριστερού μπακ.
Το παιδί είναι στόκος. Αν δεν ήταν από τις ακαδημίες θα έβριζα ακόμη περισσότερο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (08-08-19)
flessanto (08-08-19)
Όταν λέω δυο χρόνια τώρα πως χρειαζόμαστε αριστερό μπακ με καλύτερη τακτική και αμυντική συμπεριφορά με λέτε πλεονέκτη.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Red Sting (08-08-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (08-08-19)
Άμεση πώληση Τσιμίκα και αγορά 2 Μπρούνο στη θέση του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (08-08-19)
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται μέχρι στιγμής στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει.
Επιθετικά δεν κάνει κάτι αξιόλογο, αλλά στην άμυνα είναι αξιοπρεπής.
Στα προκριματικά το θέμα είναι να ξεπλύνεις την μπουγάδα. Μέσα στην σεζόν προφανώς θα παίξει ο Κούρτης ή αυτός που θα έρθει να τον αντικαταστήσει, βασικός.
Λίγη δουλειά αν κάνει με την σέντρα του μπορεί να παίξει άνετα βασικός στην ομάδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (08-08-19)
Κι εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια, εντάξει το παιδί δεν είναι Γεωργάτος, ούτε καν Βενετίδης πιθανότατα. Αλλά είναι νεαρός ακόμα και αμυντικά τουλάχιστον στέκεται αξιοπρεπώς, ενώ είναι και Έλληνας, τακτικά θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.
Εγώ δε φοβάμαι ρε, τον ρατσιμό κατά του Τσιμίκου... τολμώ να πω ότι ο τύπος είχε κοχόνες που έκαναν αυλάκι χθες. Πολύ καλός.
There is a Dude in town
BrazHlias (08-08-19)
drizzt (08-08-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (08-08-19)
Λίστα UEFA = Λίστα Α + Λίστα Β με τουλάχιστον 3 τερματοφύλακες
Λίστα Β= Όλοι οι γεννηθέντες μετά την 1/1/1998 έχοντας 2 συναπτά έτη στην ομάδα του Ολυμπιακού
Λίστα Α= 17 τυχαίοι + 4 Ομογενείς + 4 Ολυμπιακογενείς
*Ομογενείς= Όλοι οι γεννηθέντες πριν την 1/1/1998 που είχαν 3 συναπτά έτη σε Ελληνική ομάδα την τρυφερή ηλικία 15 έως 21
**Ολυμπιακογενείς=Όλοι οι γεννηθέντες πριν την 1/1/1998 που είχαν 3 συναπτά έτη στον Ολυμπιακό την τρυφερή ηλικία 15 έως 21
***Ο Ανδρούτσος είναι Ολυμπιακογενής, ο Τσιμίκας Ομογενής, ο Σουρλής Βιταλιστάς και ο Τζολάκης τυχαίος.
flessanto (08-08-19), thelastbaron (08-08-19)
Bookmarks