Σελίδα 21 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 11171819202122 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 401 έως 420 από 423

Θέμα: 6η Αγωνιστικη CHL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-αρσεναλ /09-12-15/21:45 by ΕΡΤ 1

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 6η Αγωνιστικη CHL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-αρσεναλ /09-12-15/21:45 by ΕΡΤ 1

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα, Παναγιώτη, είναι ότι μιά ζωή οι άλλοι, κάνουν τα θαύματα και εμείς ψάχνουμε λόγους να δικαιολογηθούμε γιατί είμαστε μονίμως από τους απ' έξω...
    Μέχρι και το ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 8 (όχι στους 16). Και μιλάμε για ένα ΑΠΟΕΛ, που ζήτημα να έχει 3 παίκτες που θα τους είχαμε για πάγκο Ολυμπιακό.
    Και όχι στους 8, το 99, αλλά τώρα, που θεωρητικά είναι ακατόρθωτο.
    Όταν οι άλλοι, κάνουν βήματα μπροστά, εμείς, έχουμε μία θεωρία γιατί δεν τους ακολουθούμε.

Ευτυχώς, σχεδόν κάθε χρονιά, μαθαίνω από πρώτο χέρι, για το ποιός αποκλείεται από τη φάση των 16, για να αισθάνομαι και εγώ ένα μέρος του κλαμπ των άτυχων...
    Δυστυχώς, μόνο, που εξ' ίσου σχεδόν, το έχω πάρει εργολαβία, το κλαμπ, αλλά κάθε φορά, υπάρχει και ένας λόγος...
    Τύπε λάγνε, φέτος μια Γκεντ, Γάνδη, δε ξέρω πως στο διάολο τη λένε, πέρασε στο 16. Μάλλον δεν τους μιλήσανε για τα μπατζέτια, πόσο κάνει μια άμυνα, μια επίθεση κλπ κι έκαναν το λάθος να περάσουν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ...
    There is a Dude in town

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (11-01-16)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.341 φορές σε 18.976 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 6η Αγωνιστικη CHL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-αρσεναλ /09-12-15/21:45 by ΕΡΤ 1

Αγορίνα μου, κατ' αρχήν, για να μην έχουμε παρανοήσεις με τους υπόλοιπους, δεν συζητάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοτελώς, ούτε θέλουμε να βγάλουμε κανέναν άχρηστο, από τους παρόντες, στο σύλλογο.
    Έχουν περάσει, κατά καιρούς, διάφορες ομάδες, οι οποίες κάνανε το κάτι παραπάνω, γιατί, απλά, κάνανε τη δουλειά τους. Φυσικά και σε σχέση με εμάς, μπορεί και να μην ξανακάνανε κάτι, αλλά, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι εμείς, από την Ευρώπη, για πολλούς και διάφορους λόγους, περαστικοί, δεν είμαστε.

Το μόνο που με "ενοχλεί", είναι ένα μόνιμο συναίσθημα "δεν πειράζει".
    Γιουβέντους, Μέταλλιστ και Μάντσεστερ, είναι τα κραχτά παραδείγματα, που πονάνε και περισσότερο και υπάρχουν και άλλα, όπως η Άρσεναλ, καλή ώρα, που όπως και να το έχεις, αποκλειστήκαμε μετ' επαίνων, γιατί "και εδώ, καλά είμαστε". Και μιλάω για τις περιπτώσεις που οι συνθήκες, ήταν ευνοϊκές - δεν μιλάω για Τσέλσι, επί Λεμονή (που δεν υπήρχε καν περίπτωση εξ' αρχής), ούτε καν για Σ. Εττιέν, Μπορντό, Λεβάντε, που το είχαμε ξεγραμμένο από μόνοι μας, όπως και αν είχε...

Και ρωτάω, εγώ: Πάντα, "δεν πειράζει" και "μόνο περηφάνια";
    Ε, όχι, ρε παιδιά - κρίμα και άδικο: Ο μόνος που παίρνει πάντα αυτό που θέλει, είναι αυτός που δεν θέλει τίποτα.

Κριτική και όχι ισοπέδωση, δεν σημαίνει μιά ζωή, να είμαστε με το "δόξα σοι ο Θεός" και "υπάρχουν και χειρότερα".
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-12-15), giovanni#10 (14-12-15), kwtsios (15-12-15), The Dude (14-12-15)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Δεν πειραζει βρε βοσκε.Και εδω καλα ειμαστε.
    Θα παρουμε το τροπαιο στο Εuropa.Δηλαδη θα το χασουμε ,αλλα δεν πειραζει κι εδω καλα ειμαστε.Τουλαχιστον φετος νικησαμε τον παναθηναικο 0-3.Τις αλλες χρονιες και αποκλειομασταν απο τη Μαλμε πχ και τρωγαμε 3αρες απο το βαζελο.

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (14-12-15), voskos_7 (14-12-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.948 φορές σε 14.463 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγορίνα μου, κατ' αρχήν, για να μην έχουμε παρανοήσεις με τους υπόλοιπους, δεν συζητάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοτελώς, ούτε θέλουμε να βγάλουμε κανέναν άχρηστο, από τους παρόντες, στο σύλλογο.
    Έχουν περάσει, κατά καιρούς, διάφορες ομάδες, οι οποίες κάνανε το κάτι παραπάνω, γιατί, απλά, κάνανε τη δουλειά τους. Φυσικά και σε σχέση με εμάς, μπορεί και να μην ξανακάνανε κάτι, αλλά, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι εμείς, από την Ευρώπη, για πολλούς και διάφορους λόγους, περαστικοί, δεν είμαστε.

........
    Περαστικοί δεν είμαστε γιατί έχουμε τον τρόπο να κατακτάμε το πρωτάθλημα και να παίζουμε a priori στο τσου-λι. Για να μας δω από του χρόνου τι ψάρια θα πιάσουμε. Γιατί την τελευταία φορά που θυμάμαι παίξαμε προκριματικά μας διακόρευσε κάποια Ανόρθωση.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (14-12-15)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.228 φορές σε 5.485 μηνύματα
    Ignore User

Λαθος θυμασαι. Τελευταια φορα που παιξαμε προκριματικα ηταν εναν χρονο αργοτερα, οταν περασαμε δυο γυρους για να μπουμε ομιλους. Με 4 νικες απεναντι σε καποιες απιθανες Σλοβαν Μπρατισλαβα και Σεριφ Τιρασπολ, πρωταθλητριες Σλοβακιας και Γεωργιας. Ή κατι τετοιο.

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giovanni#10 για αυτό το μήνυμα:

differance (14-12-15), The Dude (15-12-15), voskos_7 (14-12-15)

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.861 φορές σε 2.242 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λαθος θυμασαι. Τελευταια φορα που παιξαμε προκριματικα ηταν εναν χρονο αργοτερα, οταν περασαμε δυο γυρους για να μπουμε ομιλους. Με 4 νικες απεναντι σε καποιες απιθανες Σλοβαν Μπρατισλαβα και Σεριφ Τιρασπολ, πρωταθλητριες Σλοβακιας και Γεωργιας. Ή κατι τετοιο.
    Μολδαβιας η Σεριφ (νομιζω).

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (15-12-15)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Kαλά, μικρή σημασία έχει. Οι πούτσες υπάρχουν για να μας θυμίζουν ότι δεν είναι de facto το champions league όταν παίζεις προκριματικά το καλοκαίρι.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

η τελευταια φορα προκριματικα ηταν οταν μας απεκλεισε η μακαμπι, με προπονητη τον λινεν. Εκτος αν μιλατε για τσαμπιονς λιγκ αποκλειστικα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.830
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.659 φορές σε 831 μηνύματα
    Ignore User

Ρε παιδια δεν λεω οτι εχετε αδικο
    Ολοι μας θελουμε καποτε να κανει την υπερβαση ο ολυμπιακος
    Και παντα κατι δεν μας παει καλα και τα βαζουμε με τη πουτανα τη τυχη μας ενω στην ουσια φταινε αλλα πραγματα

Και οσο και αν μας ποναει μπορει να φταιει και οτι δεν ειναι ακομα στο dna μας τετοιου ειδους παιχνιδια που παιζει ρολο αν η φανελα σου ειναι βαρια ωστε να κρατας τετοιου ειδους σκορ και αποτελεσματα

Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε ρε παιδια οτι η αρσεναλ τετοια παιχνιδια ζωης θανατου τα παιζει καθε κυριακη στο αγγλικο πρωταθλημα

Και εκει εχει να ξανει με μεγαθηρια
    Οποτε πως πιστευετε ρε παλικαρια οτι μας εβλεπε η αρσεναλ?

Πειτε το και παραδεχτειτε οτι μας εβλεπε οπως θα εβλεπα εγω τη σαλαμινα αν ηθελα 2-3 γκολ να περασω

200 εκατομυρια εχουν οι 7 απο τους 11 παιχτες της και εμας εχουν ολοι μαζι 70 με το ζορι και οι 11

Ωραια περασε και η γανδη

Ε ΚΑΙ?

Εγινε ομαδαρα η καθιερωθηκε στο ποδοσφαιρικο στερεωμα?

ΠΑΠΑΡΙΑ

Εγω παντα ελεγα το εξης

ΤΡΑΒΑ ΤΣΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΑ 3 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑ ΕΝΑ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Αλλιως απο τους 16 και μετα ειναι ωκεανος με καρχαριες και εμεις ειμαστε γαυρακια ειτε μας ποναει ειτε οχι

Υποκειμενικη η αποψη μου και παντα με αγαπη

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SKORPIOS7 για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (15-12-15), voskos_7 (15-12-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.281 φορές σε 20.595 μηνύματα
    Ignore User

Φίλε Σκορπιέ, αν τα μπάτζετ έπαιζαν τον καθοριστικό ρόλο, η Παρί με τη Σίτι δεν θα άφηναν κυπελλάκι τα τελευταία 5 χρόνια. Αντιθέτως τον πίνουν αλύγιστο. Αν και καταλαβαίνω το πνεύμα και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου (πέσανε να με φάνε άλλωστε που είπα ότι δεν με χαλάει και το Europa), αλλά διαφωνώ επίσης και στην λογική "να πάμε να πάρουμε τα λεφτά του ΤσουΛι και μετά γεια σας". Όχι. Αν είναι να παίζουμε στην κορυφαία διοργάνωση, να το κάνουμε γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλιώς να θέτουμε απ' την αρχή ως στόχο το Europa, να ξέρουμε τι θέλουμε χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και τι πήγε στραβά.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

όταν έγινε η κλήρωση όλοι είπαμε τρίτη θέση ρεαλιστικά. κάνοντας το ταξίδι όμως τόσους μήνες, που μερικές φορές είναι το ίδιο σημαντικό, μας έκανε να ονειρευόμαστε. κάναμε ωραίες εμφανίσεις, δύο διπλά και στο τέλος καταφέραμε να έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας.

αυτό που πόνεσε ήταν ότι χάσαμε εύκολα σε ένα ματς που δείχνει τη στόφα και το δνα μιας ομάδας. τελικώς αν το πάρουμε στο τι λέγαμε όταν έγινε η κλήρωση τον αύγουστο θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι σήμερα αλλά δεν είμαστε γιατί η ίδια η ομάδα μας έκανε να πιστέψουμε σε αυτή τόσους μήνες.

το γιουρόπα τώρα μπορεί να μην έχει την αίγλη του τσουλού αλλά προσωπικά είναι όνειρό μου να σηκώσει ο Θρύλος αυτή την κούπα εδώ και πολλά χρόνια. δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικός στόχος αλλά η φανέλα γράφει "we keep on dreaming" και ελπίζω να το συμμερίζεται και η διοίκηση. η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα (προσωπικά θα ήθελα 4 αμυντικούς) αλλά και με 2 καλά στόπερ ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-12-15), kwtsios (15-12-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Σκορπιέ, αν τα μπάτζετ έπαιζαν τον καθοριστικό ρόλο, η Παρί με τη Σίτι δεν θα άφηναν κυπελλάκι τα τελευταία 5 χρόνια. Αντιθέτως τον πίνουν αλύγιστο. Αν και καταλαβαίνω το πνεύμα και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου (πέσανε να με φάνε άλλωστε που είπα ότι δεν με χαλάει και το Europa), αλλά διαφωνώ επίσης και στην λογική "να πάμε να πάρουμε τα λεφτά του ΤσουΛι και μετά γεια σας". Όχι. Αν είναι να παίζουμε στην κορυφαία διοργάνωση, να το κάνουμε γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλιώς να θέτουμε απ' την αρχή ως στόχο το Europa, να ξέρουμε τι θέλουμε χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και τι πήγε στραβά.
    Στην κορυφαία διοργάνωση φτάσαμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε.
    Πήραμε την τρίτη θέση σε όμιλο 4ρων.
    Τώρα να δούμε πόσο πιο ψηλά θα φτάσουμε στην ΜΗ κορυφαία διοργάνωση...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.341 φορές σε 18.976 μηνύματα
    Ignore User

Έχουμε πάρει δυναμική: Θα βγούμε δεύτεροι στον όμιλο με την Άντερλεχτ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (15-12-15), The Dude (15-12-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια δεν λεω οτι εχετε αδικο
    Ολοι μας θελουμε καποτε να κανει την υπερβαση ο ολυμπιακος
    Και παντα κατι δεν μας παει καλα και τα βαζουμε με τη πουτανα τη τυχη μας ενω στην ουσια φταινε αλλα πραγματα

Και οσο και αν μας ποναει μπορει να φταιει και οτι δεν ειναι ακομα στο dna μας τετοιου ειδους παιχνιδια που παιζει ρολο αν η φανελα σου ειναι βαρια ωστε να κρατας τετοιου ειδους σκορ και αποτελεσματα

Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε ρε παιδια οτι η αρσεναλ τετοια παιχνιδια ζωης θανατου τα παιζει καθε κυριακη στο αγγλικο πρωταθλημα

Και εκει εχει να ξανει με μεγαθηρια
    Οποτε πως πιστευετε ρε παλικαρια οτι μας εβλεπε η αρσεναλ?

Πειτε το και παραδεχτειτε οτι μας εβλεπε οπως θα εβλεπα εγω τη σαλαμινα αν ηθελα 2-3 γκολ να περασω

200 εκατομυρια εχουν οι 7 απο τους 11 παιχτες της και εμας εχουν ολοι μαζι 70 με το ζορι και οι 11

Ωραια περασε και η γανδη

Ε ΚΑΙ?

Εγινε ομαδαρα η καθιερωθηκε στο ποδοσφαιρικο στερεωμα?

ΠΑΠΑΡΙΑ

Εγω παντα ελεγα το εξης

ΤΡΑΒΑ ΤΣΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΑ 3 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑ ΕΝΑ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Αλλιως απο τους 16 και μετα ειναι ωκεανος με καρχαριες και εμεις ειμαστε γαυρακια ειτε μας ποναει ειτε οχι

Υποκειμενικη η αποψη μου και παντα με αγαπη
    Εδώ το πας καλά. Φιλοσοφικά μιλώντας, έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ένα μικρό ψάρι σε ένα ενυδρείο με καρχαρίνια. Και πως ακόμη κι έναν να βγάλει νοκ άουτ, θα έρθει ο άλλος να το βατέψει ή να το φάει ή και τα δύο με όποια σειρά γουστάρει.
    ΟΜΩΣ
    Βλέποντάς το ΜΟΝΟ έτσι, δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ το βήμα παραπάνω. Για να ανέβουμε επίπεδο, πρέπει να έχουμε επιτυχίες, έστω τυχαίες, έστω σποραδικές. Να μας νιώσουν στην Ευρώπη. Η Γαλατά πήρε το Ουέφα και από τότε την υπολογίζουν διαφορετικά. Οχι ότι έγινε κανα βαρύ όνομα, αλλά άλλα μπατζέτια έχει, άλλο μπραντ νέιμ είναι. Πριν από το Ουέφα δεν την υπολόγιζε κανείς...
    Οπότε όταν μας δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να την αρπάζουμε. Οταν παίζεις σε 90 λεπτά πρόκριση στο γήπεδό σου και είναι απλώς να μην χάσεις με -2 και πάνω, ε όποιος και να ναι αντίπαλος, έχεις κάποιες ελπίδες. ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΣ. ΤΙΜΑΣ τον ιδρώτα που έχυσες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια.
    Κι αν ήταν μια φορά, πάει στο διάολο.
    Με την Σεν Ετιέν όπου τον κατάπιαμε αλύγιστο και σκληρό μέσα έξω, ποιός έφταιγε; Η Μίλαν που θα παίζαμε μετά (η οποία αποκλείστηκε...);
    Οταν παίξαμε με την Μέταλιστ και είχαμε το 0-1 από το εκτός έδρας και 1-0 στο ημίχρονο, και χάσαμε 1-2, ποιός έφταιγε; Τα μπάτζετ;
    Πέρσι με του άλλους τους τσουρουκάδες, πάλι τα ίδια... οι οποίοι με την κωλάθρα, με πέτσινα γκολ, με οφσάιντ με με με, έφτασαν και τελικό. Μια ομάδα που την είχες μέσα έξω.
    Νοοτροπία λοιπόν. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε. Και η νοοτροπία εμπεριέχει και τον προγραμματισμό. Τί θέλουμε, τί πλάνο βάζουμε για αυτό, τί χρειάζεται και τι διαθέτουμε. Οταν όλα αυτά δουλέψουν αρμονικά, έχεις αποτέλεσμα.
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Kαλά ας πάρουμε και εμείς ένα europa και ας μην ξαναβγούμε Ευρώπη ποτέ.

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.228 φορές σε 5.485 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μολδαβιας η Σεριφ (νομιζω).
    Σωστα, Μολδαβιας.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Θα κάτσω να το δω 5-6 φορές ακόμη.....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Κι εγω αυτο σκεφτομουν να κανω.Δεν μπορει...καποια στιγμη θα νικησουμε.

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-12-15)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Ignore User

Καλά, εσύ θα βάλεις αυτό και θα δεις το ματς του πρώτου γύρου, αυτό είναι δεδομένο

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (16-12-15)

Σελίδα 21 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 11171819202122 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές