voskos_7 (11-01-16)
There is a Dude in town
voskos_7 (11-01-16)
Αγορίνα μου, κατ' αρχήν, για να μην έχουμε παρανοήσεις με τους υπόλοιπους, δεν συζητάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοτελώς, ούτε θέλουμε να βγάλουμε κανέναν άχρηστο, από τους παρόντες, στο σύλλογο.
Έχουν περάσει, κατά καιρούς, διάφορες ομάδες, οι οποίες κάνανε το κάτι παραπάνω, γιατί, απλά, κάνανε τη δουλειά τους. Φυσικά και σε σχέση με εμάς, μπορεί και να μην ξανακάνανε κάτι, αλλά, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι εμείς, από την Ευρώπη, για πολλούς και διάφορους λόγους, περαστικοί, δεν είμαστε.
Το μόνο που με "ενοχλεί", είναι ένα μόνιμο συναίσθημα "δεν πειράζει".
Γιουβέντους, Μέταλλιστ και Μάντσεστερ, είναι τα κραχτά παραδείγματα, που πονάνε και περισσότερο και υπάρχουν και άλλα, όπως η Άρσεναλ, καλή ώρα, που όπως και να το έχεις, αποκλειστήκαμε μετ' επαίνων, γιατί "και εδώ, καλά είμαστε". Και μιλάω για τις περιπτώσεις που οι συνθήκες, ήταν ευνοϊκές - δεν μιλάω για Τσέλσι, επί Λεμονή (που δεν υπήρχε καν περίπτωση εξ' αρχής), ούτε καν για Σ. Εττιέν, Μπορντό, Λεβάντε, που το είχαμε ξεγραμμένο από μόνοι μας, όπως και αν είχε...
Και ρωτάω, εγώ: Πάντα, "δεν πειράζει" και "μόνο περηφάνια";
Ε, όχι, ρε παιδιά - κρίμα και άδικο: Ο μόνος που παίρνει πάντα αυτό που θέλει, είναι αυτός που δεν θέλει τίποτα.
Κριτική και όχι ισοπέδωση, δεν σημαίνει μιά ζωή, να είμαστε με το "δόξα σοι ο Θεός" και "υπάρχουν και χειρότερα".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (14-12-15), giovanni#10 (14-12-15), kwtsios (15-12-15), The Dude (14-12-15)
Δεν πειραζει βρε βοσκε.Και εδω καλα ειμαστε.
Θα παρουμε το τροπαιο στο Εuropa.Δηλαδη θα το χασουμε ,αλλα δεν πειραζει κι εδω καλα ειμαστε.Τουλαχιστον φετος νικησαμε τον παναθηναικο 0-3.Τις αλλες χρονιες και αποκλειομασταν απο τη Μαλμε πχ και τρωγαμε 3αρες απο το βαζελο.![]()
giovanni#10 (14-12-15), voskos_7 (14-12-15)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SKORPIOS7 (14-12-15)
Λαθος θυμασαι. Τελευταια φορα που παιξαμε προκριματικα ηταν εναν χρονο αργοτερα, οταν περασαμε δυο γυρους για να μπουμε ομιλους. Με 4 νικες απεναντι σε καποιες απιθανες Σλοβαν Μπρατισλαβα και Σεριφ Τιρασπολ, πρωταθλητριες Σλοβακιας και Γεωργιας. Ή κατι τετοιο.
differance (14-12-15), The Dude (15-12-15), voskos_7 (14-12-15)
giovanni#10 (15-12-15)
Kαλά, μικρή σημασία έχει. Οι πούτσες υπάρχουν για να μας θυμίζουν ότι δεν είναι de facto το champions league όταν παίζεις προκριματικά το καλοκαίρι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
η τελευταια φορα προκριματικα ηταν οταν μας απεκλεισε η μακαμπι, με προπονητη τον λινεν. Εκτος αν μιλατε για τσαμπιονς λιγκ αποκλειστικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ρε παιδια δεν λεω οτι εχετε αδικο
Ολοι μας θελουμε καποτε να κανει την υπερβαση ο ολυμπιακος
Και παντα κατι δεν μας παει καλα και τα βαζουμε με τη πουτανα τη τυχη μας ενω στην ουσια φταινε αλλα πραγματα
Και οσο και αν μας ποναει μπορει να φταιει και οτι δεν ειναι ακομα στο dna μας τετοιου ειδους παιχνιδια που παιζει ρολο αν η φανελα σου ειναι βαρια ωστε να κρατας τετοιου ειδους σκορ και αποτελεσματα
Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε ρε παιδια οτι η αρσεναλ τετοια παιχνιδια ζωης θανατου τα παιζει καθε κυριακη στο αγγλικο πρωταθλημα
Και εκει εχει να ξανει με μεγαθηρια
Οποτε πως πιστευετε ρε παλικαρια οτι μας εβλεπε η αρσεναλ?
Πειτε το και παραδεχτειτε οτι μας εβλεπε οπως θα εβλεπα εγω τη σαλαμινα αν ηθελα 2-3 γκολ να περασω
200 εκατομυρια εχουν οι 7 απο τους 11 παιχτες της και εμας εχουν ολοι μαζι 70 με το ζορι και οι 11
Ωραια περασε και η γανδη
Ε ΚΑΙ?
Εγινε ομαδαρα η καθιερωθηκε στο ποδοσφαιρικο στερεωμα?
ΠΑΠΑΡΙΑ
Εγω παντα ελεγα το εξης
ΤΡΑΒΑ ΤΣΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΑ 3 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑ ΕΝΑ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Αλλιως απο τους 16 και μετα ειναι ωκεανος με καρχαριες και εμεις ειμαστε γαυρακια ειτε μας ποναει ειτε οχι
Υποκειμενικη η αποψη μου και παντα με αγαπη
Φίλε Σκορπιέ, αν τα μπάτζετ έπαιζαν τον καθοριστικό ρόλο, η Παρί με τη Σίτι δεν θα άφηναν κυπελλάκι τα τελευταία 5 χρόνια. Αντιθέτως τον πίνουν αλύγιστο. Αν και καταλαβαίνω το πνεύμα και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου (πέσανε να με φάνε άλλωστε που είπα ότι δεν με χαλάει και το Europa), αλλά διαφωνώ επίσης και στην λογική "να πάμε να πάρουμε τα λεφτά του ΤσουΛι και μετά γεια σας". Όχι. Αν είναι να παίζουμε στην κορυφαία διοργάνωση, να το κάνουμε γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλιώς να θέτουμε απ' την αρχή ως στόχο το Europa, να ξέρουμε τι θέλουμε χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και τι πήγε στραβά.
όταν έγινε η κλήρωση όλοι είπαμε τρίτη θέση ρεαλιστικά. κάνοντας το ταξίδι όμως τόσους μήνες, που μερικές φορές είναι το ίδιο σημαντικό, μας έκανε να ονειρευόμαστε. κάναμε ωραίες εμφανίσεις, δύο διπλά και στο τέλος καταφέραμε να έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας.
αυτό που πόνεσε ήταν ότι χάσαμε εύκολα σε ένα ματς που δείχνει τη στόφα και το δνα μιας ομάδας. τελικώς αν το πάρουμε στο τι λέγαμε όταν έγινε η κλήρωση τον αύγουστο θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι σήμερα αλλά δεν είμαστε γιατί η ίδια η ομάδα μας έκανε να πιστέψουμε σε αυτή τόσους μήνες.
το γιουρόπα τώρα μπορεί να μην έχει την αίγλη του τσουλού αλλά προσωπικά είναι όνειρό μου να σηκώσει ο Θρύλος αυτή την κούπα εδώ και πολλά χρόνια. δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικός στόχος αλλά η φανέλα γράφει "we keep on dreaming" και ελπίζω να το συμμερίζεται και η διοίκηση. η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα (προσωπικά θα ήθελα 4 αμυντικούς) αλλά και με 2 καλά στόπερ ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-12-15), kwtsios (15-12-15)
Έχουμε πάρει δυναμική: Θα βγούμε δεύτεροι στον όμιλο με την Άντερλεχτ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (15-12-15), The Dude (15-12-15)
Εδώ το πας καλά. Φιλοσοφικά μιλώντας, έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ένα μικρό ψάρι σε ένα ενυδρείο με καρχαρίνια. Και πως ακόμη κι έναν να βγάλει νοκ άουτ, θα έρθει ο άλλος να το βατέψει ή να το φάει ή και τα δύο με όποια σειρά γουστάρει.
ΟΜΩΣ
Βλέποντάς το ΜΟΝΟ έτσι, δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ το βήμα παραπάνω. Για να ανέβουμε επίπεδο, πρέπει να έχουμε επιτυχίες, έστω τυχαίες, έστω σποραδικές. Να μας νιώσουν στην Ευρώπη. Η Γαλατά πήρε το Ουέφα και από τότε την υπολογίζουν διαφορετικά. Οχι ότι έγινε κανα βαρύ όνομα, αλλά άλλα μπατζέτια έχει, άλλο μπραντ νέιμ είναι. Πριν από το Ουέφα δεν την υπολόγιζε κανείς...
Οπότε όταν μας δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να την αρπάζουμε. Οταν παίζεις σε 90 λεπτά πρόκριση στο γήπεδό σου και είναι απλώς να μην χάσεις με -2 και πάνω, ε όποιος και να ναι αντίπαλος, έχεις κάποιες ελπίδες. ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΣ. ΤΙΜΑΣ τον ιδρώτα που έχυσες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια.
Κι αν ήταν μια φορά, πάει στο διάολο.
Με την Σεν Ετιέν όπου τον κατάπιαμε αλύγιστο και σκληρό μέσα έξω, ποιός έφταιγε; Η Μίλαν που θα παίζαμε μετά (η οποία αποκλείστηκε...);
Οταν παίξαμε με την Μέταλιστ και είχαμε το 0-1 από το εκτός έδρας και 1-0 στο ημίχρονο, και χάσαμε 1-2, ποιός έφταιγε; Τα μπάτζετ;
Πέρσι με του άλλους τους τσουρουκάδες, πάλι τα ίδια... οι οποίοι με την κωλάθρα, με πέτσινα γκολ, με οφσάιντ με με με, έφτασαν και τελικό. Μια ομάδα που την είχες μέσα έξω.
Νοοτροπία λοιπόν. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε. Και η νοοτροπία εμπεριέχει και τον προγραμματισμό. Τί θέλουμε, τί πλάνο βάζουμε για αυτό, τί χρειάζεται και τι διαθέτουμε. Οταν όλα αυτά δουλέψουν αρμονικά, έχεις αποτέλεσμα.
There is a Dude in town
Kαλά ας πάρουμε και εμείς ένα europa και ας μην ξαναβγούμε Ευρώπη ποτέ.
Θα κάτσω να το δω 5-6 φορές ακόμη.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-15)
Κι εγω αυτο σκεφτομουν να κανω.Δεν μπορει...καποια στιγμη θα νικησουμε.![]()
BrazHlias (16-12-15)
Καλά, εσύ θα βάλεις αυτό και θα δεις το ματς του πρώτου γύρου, αυτό είναι δεδομένο
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Rena (16-12-15)
Bookmarks