kwtsios (09-12-15)
Μίλησα εγώ για το διπλό στο Λονδίνο; Η χρονιά είναι πετυχημένη και είναι κρίμα να το ξεχνάμε με 1 ματς. Ας θυμηθεί ο καθένας μας τι περίμενε μετά την κλήρωση. Εντάξει μας πονάει όπως είχαν έρθει τα πράγματα, αλλά δεν χάνουμε κάτι που ήταν αναμενόμενο από πριν..
Στάλθηκε από το GT-S7582 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kwtsios (09-12-15)
Πάλι δεν κατέβηκε η ομάδα όπως έπρεπε, αλλά η αρσεναλ ήθελε τη νίκη.
Αν το πιστεύαμε πιο πολύ ίσως κάτι να καταφέρναμε.
Μάλλον το ΟΥΕΦΑ να μας είναι πιο κατάλληλο, μην ξεχνάμε πως ήταν απ την αρχή ο σκοπός.
βρηκε την περιοδο να ντεφορμαριστει η ομαδα ρε πουστη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
που να μην ειχαν και απουσιες δηλαδη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
SAF-7- (09-12-15)
Δεν είπα γιατί μίλησες εσύ. Το πραγματικά "μεγάλο" στη φετινή Ευρωπαϊκή χρονιά, ήταν το διπλό στο Λονδίνο. Στην κλήρωση περιμέναμε να βγούμε 3οι, γιατί είμαστε μια σκάλα πάνω απ' τη Ζάγκρεμπ και κάμποσες κάτω απ' την Άρσεναλ. Απλά, στο 2-3 του Έμιρεϊτς, ΌΛΟΙ πιστέψαμε οτι ίσως άλλαξαν κάποια πράγματα, αλλά όπως φάνηκε, δεν άλλαξε κάτι. Έτσι, δε βλέπω το λόγο να είμαι εγώ ευχαριστημένος από μια χρονιά που έκανα το "αναμενόμενο", να βγω 3ος σε έναν όμιλο με 3 ομάδες...
vasilis-thrylos7 (09-12-15)
panahs7 (09-12-15)
Du3lisT (09-12-15)
Αλήθεια γιατί βάζει σέντερ φορ στο 86'; για το γκολ "της τιμής";
Γιατί το έχω παίξει 1-3 στο red-bet![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μια φορα να παρουμεστα σοβαρα το ουεφα ρε γαμωτο μια φορα αν και ξερουμε τι θα γινει με κανα κωλοχωρι της ουκρανιας παλι
—John Lennon
celticfrost (09-12-15), dtakis80 (09-12-15)
differance (09-12-15), metro (09-12-15), vasilis-thrylos7 (09-12-15)
Δε συνεχίζω γιατί το γάμησες το θέμα. Απ' την στιγμή που πετυχαίνεις τους στόχους σου από την 4η αγωνιστική κι έχεις το ένα φαβορί στα σχοινιά, είναι ο πήχης πιο πάνω απ' το αναμενόμενο. Με τη δική σου λογική να τα χώναμε αν αποκλειόμασταν στους 16 με χάλια μπάλα, ή στους 8 και πάει λέγοντας..
Στάλθηκε από το GT-S7582 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Faithful (09-12-15)
Καλα ο γερομαλακας τι κανει αλλαγες τωρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αντε γαμηδια δε κατεβηκε ποτε η ομαδα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks