μεγαλη απογοητευση σημερα η ομαδα
Ωραίες πασούλες κάνουμε πάντως μετά το 0-3. Θα πάρουμε την κατοχή...!![]()
μεγαλη απογοητευση σημερα η ομαδα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ουτε καν προσπαθησαμε. Δε μπορω να το χωνεψω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (09-12-15), vasilis-thrylos7 (09-12-15)
Καταλαβαίνω την στενοχώρια για την χαμένη ευκαιρία όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν καταννοώ το ανάθεμα σε μια επιτυχημένη πορεία στον όμιλο. Ήμασταν 3η καλύτερη ομάδα στην κλήρωση και μια πρόκριση στους 16 θα ήταν bonus.
Στάλθηκε από το GT-S7582 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
celticfrost (09-12-15), pf7 (09-12-15), SAF-7- (09-12-15)
κριμα για τον κοσμο τετοια εμφανιση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Αμύνθηκε καλά ο Σεμπά για αρκετά λεπτά μετά το 0-2 κι ήταν λογικό στο 0-3 να βγεί για να μπει ο Ερνάνι, ωστε η ομάδα να βάλει 3 γκολ...
Αυτός ο Χουτος μπορεί να βγάλει τον σκασμό?
Στο 75΄έκανε την μεγίστη ανακάλυψη-παρατηρηση "μετά το 3-0 τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα" .......
Να τον πάρει ο Λεβεντης για εκπρόσωπο του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (09-12-15), Du3lisT (09-12-15)
10 ημιχρονα να παιζουμε γκολ δεν προκειται να βαλουμε
—John Lennon
Du3lisT (09-12-15)
α ρε μαλακα χουτο 4 φασεις λεει εκανε η αρσεναλ...μας εχουν ξεκωλιασει παπαρα.
—John Lennon
Απλα απο περιέργεια γιατί το βλέπω με βάζελους...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks