λογικα θα μπει φουριοζα η αρσεναλ αν καταφερουμε να μη φαμε γρηγορο γκολ και σε καμια αντεπιθεση να κανουμε την ζημια γρηγορα θα ναι μια χαρα.
λογικα θα μπει φουριοζα η αρσεναλ αν καταφερουμε να μη φαμε γρηγορο γκολ και σε καμια αντεπιθεση να κανουμε την ζημια γρηγορα θα ναι μια χαρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (07-12-15)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μη σου πω και Ντομί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-12-15)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μη φαμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο.
Αν μπουμε στο 2ο χωρις να εχουμε φαει γκολ, θα αγχωθουν αυτοι,
και θα φανουν οι τρυπες στην αμυνα τους.
Αν φαμε γκολ στην αρχη, θα δυσκολεψει πολυ το πραγμα.
Αντε παμε παμε
Ποιός Ντομί ήταν σοβαρότερος ρε; Άλλον Ντομί θυμάμαι εγώ;
giovanni#10 (08-12-15)
τρεμει το φυλλοκαρδι μου...πολυ δυσκολος αγωνας αυριο. Θελει αρκετα μεγαλη προσοχη, καθως αυτοι ερχονται σεληνιασμενοι...
3-0 και αντε Γειά ρεεε.
3-1 το ματς
Με 4 πέναλτι.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
giovanni#10 (08-12-15)
Το θεμα ειναι να μη φαμε γκολ στο πρωτο εικοσαλεπτο.
Κι αν φαμε, να μη φαμε άλλο μεχρι το ημιχρονο.
Κι αν φαμε κι αλλο, να βαλουμε τουλαχιστον ενα χωρις να φαμε τριτο.
Κι αν φαμε τριτο, να βαλουμε κι εμεις 3.
Βασικα το θεμα ειναι να προκριθουμε. Γιατι αν δεν προκριθουμε, θα αποκλειστουμε. Κι αν αποκλειστουμε, δε θα περασουμε.
Ειναι λιγο μπερδεμενο, τελικα.
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από 0-0, βασικά... (δικό μου, αυτό)
Στις δηλώσεις, τουλάχιστον, μοιάζει να υπάρχει η διάθεση να μην μπούμε σαν καημένα. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα, για την εξέλιξη του συλλόγου να μπορούμε να μιλάμε πριν και να βγάζουμε τις δηλώσεις στην πράξη, σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνουμε τι θα συμβεί αν προηγηθούμε νωρίς, ή αν μείνουμε πίσω στο σκορ, ή αν ισοφαριστούμε γρήγορα.
Ομάδες όπως η Άρσεναλ, έχουν μάθει να ζουν, παίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια κερδίζοντας και χάνοντας στις λεπτομέρειες. Εμείς, σκάρτα να έχουμε 5-6 παιχνίδια μέσα στη χρονιά, μαζί με τα Ευρωπαϊκά.
Επομένως, το αυριανό παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει σαν εξέλιξη και να κάνει ένα πλάνο με εναλλακτικές, καθώς, ο αστάθμητος παράγοντας είναι ο γηπεδούχος, τον οποίο, θεωρητικά γνωρίζουμε και περισσότερο, αλλά τα μέχρι σήμερα παιχνίδια του, δύσκολα προσφέρονται για να καταλάβει κανείς την συμπεριφορά του, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Για να είμαι ακριβής, δεν ξέρω πώς θα ξυπνήσουν οι δικοί μας μέσοι, που το έχουν πάρει σκοινί - κορδόνι να είναι θεατές για κανένα 20λεπτο στην αρχή του παιχνιδιού. Και δεν νομίζω η Άρσεναλ, να μην το πρόσεξε και να μην ποντάρει πάνω σε αυτό.
castillo7 (08-12-15)
Bookmarks