Και επειδη τρελος ειμαι και οτι θελω κανω,ανοιγω απο τωρα και το θρεντ για την τελευταια αγωνιστικη των ομιλων...Και αν δεν γινει αυτο στα @ρχιδι@ μας τα δυο...
Επιστροφή στα διπλά να μην κάνεις και όλα, τα υπόλοιπα, θα τα βρούμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα 2 διπλά που κάναμε φέτος μας δίνουν το τεράστιο πλεονέκτημα να περνάμε ακόμα και με ήττα. Πάθος, δύναμη, καθαρό μυαλό και αρκετή τύχη φυσικά για να κάνουμε αυτό που εξ αρχής φάνταζε ακατόρθωτο.
Γάμα τους Θρυλάρα μου!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετοιμοι. Μπαγκάζια τσεκ. Κουστουμάκια για την κλήρωση τσουλί, τσεκ. Εισιτήρια, τσεκ. Δονητές, τσεκ.
Αρσενάλα, γαμήσου. Εδώ είναι Πιρέους. Θα έρθετε να γευτείτε τους κόκκινους τους πέους....
There is a Dude in town
ttg_red (26-11-15)
Μουρίνιο: "Θέλω να περάσουν Σίλβα και Ολυμπιακός"
![]()
Λίγο η κόντρα του με τον Βενγκέρ, λίγο το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας συμπατριώτης του, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει τον Σίλβα και τους "ερυθρόλευκους" στην επόμενη φάση του Champions League.
Ολυμπιακός και Άρσεναλ συγκρούονται στις 9 Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με φόντο ένα εισιτήριο πρόκρισης στην φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Όταν ρωτήθηκε από Άγγλους δημοσιογράφους, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] σχετικά με το ποιον επιθυμεί να δει να προχωράει στον θεσμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι στο παρελθόν έχει πολλάκις δηλώσει ότι θέλει να βλέπει τις αγγλικές ομάδες να φτάνουν όσο πιο μακριά γίνεται.
Ωστόσο αυτή η περίπτωση αποτελεί εξαίρεση. Λίγο η κόντρα του με τον Βενγκέρ, λίγο το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας συμπατριώτης του, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει τον Σίλβα και τους "ερυθρόλευκους" στην επόμενη φάση του Champions League.
"Βρίσκονται (σ.σ. η Άρσεναλ) σε ένα γκρουπ όπου ένας νεαρός φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι τεχνικός του Ολυμπιακού. Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του μικρού να περάσει στην επόμενη φάση, επομένως πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν διοργάνωση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο "Special One".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του μικρού να περάσει στην επόμενη φάση![]()
Faithful (30-11-15)
Να σε βρει κάπου να σου γαμήσει τα ύστερα, βλάκα σπέσιαλ καρμπονάρα....
There is a Dude in town
ελπιζω σε προκριση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Προλαβαίνουν να κατεβάσουν αποστολή, ή θα μας στείλουν καμιά 12ριά άτομα, με τον Κάμπελλ αρχηγό, για να γίνει το παιχνίδι;;;
Τραυματίστηκαν Αλέξις Σάντσεζ, Κονσιελνί και Καθόρλα και ίσως οι 2 πρώτοι να μην προλάβουν το ματς.
Παίζει να μην το προλάβει ούτε ο Βεγκέρ...
Faithful (30-11-15)
μακαρι να μην αγωνιστουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κι έχουν κι άλλες απουσίες με πιο πρόσφατη αυτή του Κοκλάν. Άντε να δούμε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ναι αλλα απο εμας λειπουν πριντεζης, γιανγκ, μιλουτινοφ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα εισητήρια μέσω ίντερνετ,τώρα γύρισα σπίτι και ενώ σήμερα κυκλοφόρησαν,εξαντλήθηκαν......αυτό που μου την δίνει πιο πολύ είναι ότι το είχα τάξει στον πατέρα μου,να τον πάω σε ένα ευρωπαικό παιχνίδι στο Καραισκάκης που δεν έχει ξαναπάει.......![]()
Πότε βγήκαν, πότε εξαφανίστηκαν, χαμπάρι δεν πήρα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Λογικό ήταν παιδιά, μέχρι στιγμής είναι το ματς της χρονιάς..
20 μέρες εκτός ο Σάντσεζ, χάνει οριστικά το ματς. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Καθόρλα..
Bookmarks