Θρυλος σε ολα τα αθληματα!! Δυστυχως οι περισσοτεροι θυμομαστε τον ερασιτεχνη μονο οταν κατακταμε τροπαια.
Τεράστιο μπράβο στην ομάδα
Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θρυλος σε ολα τα αθληματα!! Δυστυχως οι περισσοτεροι θυμομαστε τον ερασιτεχνη μονο οταν κατακταμε τροπαια.
O μεγάλος τελικός με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ απόψε στις 22:00. Πάμε Θρυλάρα μου!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άσχημα τα νέα. Διαιτητής θα είναι αυτός που μαςεκλεψε τον τίτλο του 2001
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
exoyme λινκ?
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
κατι βρηκα
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
χασαμε δυστυχως ακομα ενα ευρωπαικο τιτλο σε τελικο.πολλοστη φορα που συμβαινει αυτο σε ολα τα αθληματα.
πρεπει να εχουμε καμμια 10αρια χαμενους τελικους....απιστευτο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έχω πολλά νεύρα για να γράψω τώρα. Κρίμα κρίμα κρίμα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
η ομαδα επιθετικα ηταν ανυπαρκτη.με μονο 4 γκολ σε τελικο δεν πας πουθενα.
δυστυχως για ακομα μια φορα χαθηκε ενας ευρωπαικος τιτλος...14 χρονια ειχαμε να παμε εκει
και τελικα τιποτα δεν καναμε...κριμα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκανε φοβερες αποκρουσεις ο τερματοφυλακας τους. Εκει κριθηκε το ματς. Οπως και στο 5ο αστειο γκολ που φαγαμε στην αμεσως επομενη φαση απο δικο μας τερμα.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πολυ σκληρό παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες και πολυ καλες άμυνες. Ηταν καλύτεροι οι Κροάτες. Εμας δυστυχώς όπως και στον ημιτελικό οι ξένοι παίκτες δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Εκτός βεβαια του Πάβιτς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Συγχαρητήρια στα παιδιά που φτάσαμε τελικό δεν είναι και λίγο πράγμα.
Υ.Γ. πρέπει να είμαστε ευρωπαϊκά ο σύλλογος με τους περισσότερους χαμένους τελικούς σε πολλά αθλήματα.
Αν έχουμε περάσει τη Μπαρτσελόνα, σίγουρα...
Εννοείται και μπράβο στα παιδιά και τη διοίκηση του τμήματος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μονο μπραβο σε αυτη την ομαδα, του χρονου ακομα ψηλοτερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks