οκ. θένκς για το χρόνο σου.
Έχεις κατεβάσει το πρόγραμμα που χρειάζεται; Το Kodi; Βασικά αυτά λίγο δύσκολο να γίνουν τελευταία στιγμή τώρα, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το φτιάξεις, ειδικά αν είσαι εντελώς αρχάριος. Το πιθανότερο είναι να τα βρεις βουνό, να απογοητευτείς και να το παρατήσεις. Δες τώρα από εκεί που το έχεις βρει να μη χάνεις και το ματς και όταν έχεις χρόνο, τσέκαρε τα προηγούμενα πόστ εδώ και θα τα βρεις όλα. Κι ότι δεν καταλάβεις ρωτάς και το κοιτάμε.
οκ. θένκς για το χρόνο σου.
ΕΚΠΛΗΞΗ!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Κανονικά με μεταδόσεις και τα ρέστα;
Πρέπει να βρω χρόνο να στήσω το kodi,με έψησες άγρια!!!![]()
Red&White-Nick-7 (24-04-17), takaros7 (12-05-17)
Άκυρο τελικά, ισχύει κανονικά ότι είπα από χθες.![]()
Έφτιαξα ένα βίντεο-οδηγό με όλη τη διαδικασία από το κατέβασμα και εγκατάσταση του Kodi μέχρι την προσθήκη των απαραίτητων στοιχείων γι' αυτό που είπαμε. Το έστειλα με pm σε 5 παιδιά που έχουν δείξει ενδιαφέρον κατά καιρούς, όποιος άλλος θέλει ας στείλει μήνυμα. Να ενημερώσω δυστυχώς ότι τα κανάλια αφαιρέθηκαν από την λίστα της 24ης Απριλίου, όπως δείχνω στο βίντεο.
Κάποιοι αναφέρουν ότι τα βάζουν ξανά σε τυχαίες στιγμές όταν τους τα κλείνουν. Προσωπικά προτείνω να το στήσετε όσοι ενδιαφέρεστε για να είναι έτοιμο αν βρίσκω και ρίχνω links. Όπως είδατε και στο βίντεο όσοι σας το έστειλα, τα κανάλια υπήρχαν κανονικά μέχρι και πριν 3 ώρες. Προσπαθώ για το καλύτερο, μην με βρίσετε αν σας γλυκαίνω στην αρχή και μετά σας το χαλάω, κι εγώ ξενερώνω μαζί σας γιατί δεν έχω ΟΤΕ.
ΥΓ. Όπως είπα ξανά και πιο πάνω πάντως, υπάρχει και το ZEM στο Kodi που streamάρει την πηγή του Laola χωρίς να απαιτείται δικό μας proxy, συνεπώς υπάρχει και 2η λύση.
differance (25-04-17), Red&White-Nick-7 (25-04-17)
Και σε μενα, τυπε Μαρινα. Ευχαριστω.
Εγω φιλε Παναή ειμαι παραδοσιακός τυπος κι εχω στημένο το Kodi το προηγούμενο που δεν ειχε τα πακέτα. Εχω βάλει τα πάντα με το χερι, το εχω στολισμένο, όλα κομπλέ. Εχω και backup σε περίπτωση που θελω να το βαλω αλλου. Εχω βάλει και το ΖΕΜ, αλλα εχει πολλούς παρόχους που στριμάρουν, και μου φαίνεται χρονοβόρο το να βρεις στριμ σε σχέση με το να μπω σε κάποιο site και να βρω λινκ για το AceStream.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
patrickdrd (29-04-17)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (30-04-17)
Iσχύει ακόμα ο,τι είχαμε πει για Kodi; Βαζω την εκδοση 17 τώρα.
Rena (04-02-18)
Bookmarks