ttg_red (22-03-16)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ της Κηφισιάς με 97-59 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη (ενοχλήσεις στο πέλμα), έπαιξαν συγκλονιστική άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο και υποχρέωσαν την Κηφισιά να μη σκοράρει καθόλου κάτι που αποτελεί ιστορικό στοιχείο αφού συνέβη για πρώτη φορά από καταβολής… δεκαλέπτων.
ttg_red (22-03-16)
Δε μπορω αλλο να βλεπω τον οντομ οταν ειμαστε στην επιθεση...ειλικρινα δε γινεται. 1000 φορες να μην ειχε ερθει κ να παιζει ο Αθηναιου. Πραγματικα δηλαδη το παλικαρι ειναι ανεκδοτο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eddiedimitris (05-04-16)
51-57 και επιτελους εβγαλε τον οντομ των ερμπολ και μοηκε ο σπανουλης για να κρατηθει η διαφορα με το θηριο....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αθλια τριτη περιοδος. Για να δουμε την τεταρτη.......
Σκατα και η τεταρτη. 68-71
Αν δε φυγει ο σφαιροπουλος ΤΩΡΑ θα ειναι εγκληματαρα.
αδερφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ
stamatis122 (06-04-16)
Η ομαδα δε βλεπεται. Ο τυπος στον παγκο ειναι επικινδυνος.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
stamatis122 (06-04-16)
παρότι είναι στους απέναντι, μια χαρά μπασκετικά τα είπε. με χοντρά γράμματα εκεί που συμφωνώ απόλυτα.
Τσαρτσαρής στον Sport24 Radio:
Για το πως αντιμετώπιζαν τη σεζόν μετά τους αποκλεισμούς από την Ευρωλίγκα:
"Έπρεπε να το διαχειριστούμε, καθώς δεν ολοκληρωνόταν η σεζόν. Είχαμε έναν ή δύο τίτλους μπροστά μας να διεκδικήσουμε και μάλιστα σημαντικούς. Έπρεπε σκύψουμε το κεφάλι και να προπονηθούμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί σωστά από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα. Το γεγονός ότι χάναμε την Ευρωλίγκα δεν σήμαινε ότι τελείωνε η σεζόν".
Για το αν είχε προτάσεις για να φύγει από τον Παναθηναϊκό:
"Υπήρχαν, αλλά ο Παναθηναϊκός «καθάριζε» από νωρίς αυτές τις περιπτώσεις. Το Φλεβάρη ή το Μάρτη όλα ήταν τελειωμένα, για να έχουμε καθαρό μυαλό στους τελικούς. Επίσης, και για να μην υπάρχει πλειστηριασμός το καλοκαίρι, κάτι που θα ήταν ζημιογόνο και για την ομάδα. Εγώ έπαιξα στη… χρυσή δεκαετία του Παναθηναϊκού οπότε δεν πολυσκέφτηκα να φύγω. Ήταν εύκολη απόφαση".
Για τον Ολυμπιακό:
"Είχε ατυχίες. Είχε στηρίξει πολλά στον Γιανγκ, που τραυματίστηκε και μένει εκτός για όλη τη χρονιά. Είχε τα θέματα με τον Λοτζέκσι. Ο Όντομ δεν έδωσε κάτι, σε αντίθεση με τον Παπανικολάου που παίζει καλά εσχάτως. Είναι σημαντική μεταγραφή, είναι Έλληνας, ξέρει τις ανάγκες της κερκίδας, έχει φοβερό κίνητρο. Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή. Έπεσε σε πολύ δύσκολο όμιλο, δεν έδειξε το 100% και είναι φυσιολογικό που μένει εκτός. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Όλοι πρέπει να αναλύσουν τι έχει συμβεί. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Του χρόνου μπορεί να είναι στο Φάιναλ 4 και να είναι πρωταθλητές. Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Καμία φορά κάνει καλό για μία ομάδα ένα τέτοιο στραπάτσο. Ήταν μία σεζόν που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, αλλά στην πορεία φάνηκαν οι αδυναμίες. Η διοίκηση πήρε παίκτες, αλλά το γλυκό δεν έδεσε. Τώρα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, όπως κάναμε και εμείς, να δουλέψουν και πάντα ο χρόνος είναι με το μέρος του.
Ο Βασίλης έχασε την έκρηξή του, που ήταν το κύριο πλεονέκτημά του. Δεν ξέρω αν είναι η κούραση ή κάποιος τραυματισμός. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχει βγάλει η Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά πάνω του και αυτό είναι λάθος. Πέρσι ήταν ο Σλούκας που έκανε τη διαφορά όταν ο Σπανούλης δεν ήταν καλά. Φέτος τα περιμένει από τον Μάντζαρη, είναι άλλο στυλ και δεν μπόρεσε να αποδώσει. Ίσως ήταν λάθος που άφησαν τον Κώστα, που είχε κρύο… αίμα και καθαρό μυαλό όταν η μπάλα έκαιγε. Δύσκολα αντικαθίσταται.
Επίσης, κάποια στοιχήματα του Σφαιρόπουλου δε βγήκαν, όπως ο Αγραβάνης. Αντιθέτως ο Παπαπέτρου έπαιξε και θα παίξει. Έχει δεμένο κορμί. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να θέλει να παίξει στη θέση που θέλει ο προπονητής και να προσαρμοστεί στις ανάγκες. Το έχω κάνει και εγώ και έτσι στο τέλος ήμουν στο πάνελ με τους κερδισμένους".
- μας μένει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. δεν είμαστε το φαβορί γιατί εδώ και καιρό ο βάζελος παίζει καλύτερα από μας. η χρονιά είναι ήδη αποτυχημένη αλλά είμαστε Ολυμπιακός και δεν τα παρατάμε.
- φλεβάρη-μάρτη "καθάριζε" με τα συμβόλαια των παικτών, ακούτε αγγελόπουλοι πως κράτησαν την αυτοκρατορία τους; δεν άφηναν για το τέλος ΤΙΠΟΤΑ. ελπίζω να ακολουθήσετε το παράδειγμα αυτό.
- ο σλούκας ήταν ΠΟΛΥ πιο σημαντικός για την ομάδα από ότι είναι τώρα ο χάκετ. άλλοι παίκτες, άλλοι ρόλοι αλλά επί της ουσίας ο σλούκας ΔΕΝ αντικαταστάθηκε. ο χάκετ φέτος απέδωσε ΜΟΝΟ ως αναπληρωματικός του μάντζαρη. και τα πήγε καλύτερα από το βαγγέλη.
η ουσία είναι ότι πρέπει να απογαλακτιστεί η ομάδα από το σπανούλη ώστε να είναι και ο βασίλης περισσότερο ωφέλιμος για την ομάδα.
chainsaw (08-04-16)
το δες το παιξες...
[YOUTUBE]6dgBt65bb1o&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο άλλος ο ηλίθιος φταίει που έκανε ντραιβ στην μπασκέτα τους και βγάζει πάσα λες και δίνει ασσιστ!
chainsaw (24-04-16)
[YOUTUBE]sOvukEL_kQc[/YOUTUBE]
Τον παίξαμε λίγο στην Κρήτη, αν και το σκορ είχε ξεφύγει από το 25' μέχρι το 38'. Τώρα ξεκούραση και τσαπού στη ΑΕΚ (αν περάσει)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
διαγωνισμος καφριλας και αισχους απο μερα σε μερα. Ειδαν τα χανουμια τους αρειανους και ειπαν να τους ξεπερασουν. Ε-ΛΕ-ΟΣ.
και απο την αλλη, αλλη μοδα απο τους αρδ να κανουν ρεπορταζ για τα αισχροσυνθηματα. Μπας και δεν ακουσουμε κανενα μπινελικι απο τους καφρους...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καημένη ΑΕ6. Απ' το +17 στο 23', έφτασε στο -16 στο 39'! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΡΥΛΕ τι τους εχεις κανει! ΣΚΟΥΠΑ κι άντε γειά εσείς. Σειρά έχουν οι άλλοι
23-56 σε 17'!![]()
chainsaw (10-05-16)
Bookmarks