Παμε και στο μπασκετ:
![]()
![]()
Παμε και στο μπασκετ:
![]()
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εδώ είναι και τι έγραψε ο δον, δε συμφωνώ σε όλα ως συνήθως αλλά σε αρκετά/μερικά.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Στην αποστολή οι Παπανικολάου και Λοτζέσκι για το αυριανό ματς στις 17:00 με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Εκτός οι Χάκετ και Αγραβάνης.
Αντε ρε αρρωστιες
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παιζουμε τωρα με
Οργανωτή τον Οντομ και γελάνε και οι κερκίδες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάντως σκοράρει ο κοντος
Έχει κερκίδες το γήπεδο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν εχει;
Ε και πού να ξέρω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
xaxa με σκαλωσες
Μια χαρά ήταν ο Οντομ. Ας λέει η Μαργαρίτα.
60-103 τελικό
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σαν οργανωτης δε το εχει με τιποτα. Φυσικα ο αντιπαλος ειναι κατωτατου επιπεδου , και φανηκε εκτελεστικα που ηταν καλος.
ρε συ απ οσο τον εχεις δει ως τωρα σου φαινεται οτι μπορει να παιξει ως ασσος στην ευρωλιγκα? σημερα ο αντιπαλος ηταν κατωτατου επιπεδου, κι εγω να παιζα που λεει ο λογος, μια πασα θα την εδινα
Μια χαρα ματς εκανε ο κοντος,ενταξει δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ας μην τον κραζουμε και στις καλες του εμφανισεις βρε Μαργαριτα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
δε τον εκραξα, την αληθια ειπα οτι δε κανει για ασσος.
Ντέρμπι το έχουμε κάνει το ματς με το Λαύριο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks