Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 345678910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 121 έως 140 από 191

Θέμα: Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-2016

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-2016

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παμε και στο μπασκετ:

Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

εδώ είναι και τι έγραψε ο δον, δε συμφωνώ σε όλα ως συνήθως αλλά σε αρκετά/μερικά.
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Λοιπόν τελικά ίσως το "Λανσάρω" να γράφω μέρες μετά απο τέτοιες στιγμές. Αποκτάς πιο σφαιρική άποψη.
    Πάμε σε ένα πρόλογο και μετά...στο ψητό. Ο πρόλογος έχει να πει πως έχει ΒΑΡΕΘΕΙ να διαβάζω πως θα τα σαρώσουμε όλα ή δεν πάμε πουθενά. Να διαβάζω ξύλινες "χαζομάρες" μετά απο ήττες του στυλ "η ομάδα κάνει restart" που τις κοροιδεύαμε τόσα χρόνια...απέναντι αλλά και αφορισμούς αν κάνουμε μια ήττα. Μετά το ματς με την Μπάμπεργκ εγώ πρώτος έκρουσα την ΚΑΜΠΑΝΑ κινδύνου και είπα ότι πάμε στραβά πράγμα που φάνηκε ΚΑΙ στο Kaunas αλλά θα πω...τολμηρά ΚΑΙ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
    Μπαίνω λοιπόν στο ψητό...
    Σφαιρόπουλος.
    Έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Το είχα σχολιάσει και παλιά αλλά αυτό το πράγμα παραπάει με το rotation. Στα 2 ματς με Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις είχαμε τον Σπανούλη να παίζει υπερβολικά πολλά για την απόδοση του λεπτά και όλους τους άλλους κάτω από 30. Ούτε ένας παίκτης να πάρει έστω 25 λεπτά εκτός του Strawberry, συνεχείς αλλαγές, συμμετοχή ΟΛΩΝ, λες και είμαστε στην προετοιμασία. Με τον Παναθηναικό ΚΑΠΩΣ διορθώθηκε αυτό και ελπίζω να συνεχίσει να...επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα γιατί η ομάδα έχει χάσει εμφανώς τα πατήματα και το ρυθμό της. Εδώ θα "κολλήσω" και αυτό που είπα ότι "φάνηκε και με τον Παναθηναικό". Παρότι προηγηθήκαμε με +30 το ματς κάθε άλλο παρά ήρεμο ήταν μετά αφού στο +9 και πριν το τρίποντο του Παπαπέτρου το momentum είχε αντιστραφεί. Η ομάδα σταμάτησε να είναι ΠΟΛΥ εύστοχη και φράκαρε. ΔΕΝ είναι καλά η ομάδα και δεν θα πούμε κάτι άλλο γιατί κερδίσαμε έναν ΚΑ ΚΙ ΣΤΟ Παναθηναϊκό. Είναι ευθύνη του coach αυτό πάνω από όλα όπως ήταν και η ΑΡΙΣΤΗ εικόνα στην αρχή.
    Σπανούλης - Πρίντεζης...Μάντζαρης.
    Είναι τα τοτέμ μας, είναι ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, είναι το ιστορικότερο δίδυμο στην ιστορία του τμήματος, είναι τιτάνες. Αλλά οφείλουν πρώτα σεβασμού και μετέπειτα προστασίας. Το γεγονός ότι ο Σπανούλης σέρνεται σε ένα ματς χρήζει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από τον Σφαιρόπουλο. Είναι αδιανότητο να έπαιξε 28 στο Kaunas. Είναι επίσης αδιανόητο που ο Πρίντεζης είναι ΜΟΝΟΣ στην θέση 4 όλη τη σεζόν αλλά και ότι έπαιξε και αυτός άλλα 25 λεπτά στο Kaunas. Πάνω από όλα όμως είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συνεχίζονται να κράζονται ή να υβρίζονται ακόμα ακόμα αυτοί οι 2 παίκτες μετά από 1-2-5 κακά τους ματς. Πραγματικά αν δεν σέβεσαι ούτε αυτούς, αν δε είσαι ανεκτικός ούτε με αυτούς, απορώ τι οπαδός είσαι. Της νίκης ΜΟΝΟ? Τα ίδια ισχύουν και για τον Μάντζαρη που μπορεί να μην είναι όσα είναι οι άλλοι 2 και γιαυτό και με "..." στο τιτλάκι αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ παιδιά. ΑΥΤΟΙ τόσα χρόνια μας κάνανε περήφανους και αξίζουν υπομονής και 1 και 2 και 5 και ΔΕΚΑ κακά ματς.
    Ξένοι.
    Ο Strawberry - του οποιού το ΘΑΨΙΜΟ στο ΟΑΚΑ έδωσε στον Παναθηναϊκό την νίκη στον 1ο γύρο - δεν χρειάζεται πλεόν συστάσεις. Ο Hackett κινείται μεταξύ κακού και καλού ματς με συνέπεια...rollercoaster και πρέπει κάποια στιγμή να δώσει σταθερά το παραπάνω αν θέλουμε να πετύχουμε. ο Lojeski λείπει ΑΡΚΕΤΑ. Ο Hunter κάνει μια λογική κοιλιά. ο Milutinov ΟΣΟ βρίσκει αντιπάλους όπως οι Σέρβοι του ΠΑΟ και ο Tomic της Μπαρτσελόνα θα φαίνεται καλός. ΣΕ ΟΛΑ τα άλλα ματς....άστα-βράστα. Τι μένει? Ο James είναι ήδη παρελθόν και απέμεινε ο Odom που με τον Αθηναίου ΤΟΣΟ συνεπή και ΤΟΣΟ εργατικό απορώ τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ειδικά με την επάνοδο Lojeski και την είσοδο ΠΑΠ στην ομάδα.
    Παπαπέτρου, Αγραβάνης
    Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι με απογοητεύει περισσότερο. Το πόσο στάσιμος είναι ο Παπαπέτρου με τέτοια ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ σε μια σεζόν που είχε αρκετές ευκαιρίες να εκτοξευθεί ή ο Αγραβάνης που έχει το κορμί και το "πακέτο" να παίξει μπάσκετ αλλά το μυαλό του είναι χειρότερο και από τους Γκαγκαλούδη σε "επαγγελματισμό" και σοβαρότητα? Πραγματικά αυτά τα 2 παιδιά είναι σπαζοκεφαλιά.
    "Μαζεύοντας" όλα τα παραπάνω θα πω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώνει με το θέμα Odom, αφού θέλει δεν θέλει "παντρεύτηκε" τον Milutinov για τα καλά με την αποχώρηση James, να μεταθέσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στην θέση "5ος ψηλός" τον Αγραβάνη και να αποφασίσει πιο 3άρι από τους ΠΑΠ-Πάπι θα βαφτίσει 4 γιατί αν συνεχίσουμε ΛΙΓΟ ακόμα με τον Πρίντεζη να σολάρει θα κλαίμε όλοι μαζί. Στην περιφέρεια με Μάντζαρη-Hackett-Σπανούλη-Strawberry/Lojeski και Αθηναίου είμαστε ΠΑΡΑΠΑΝΩ από καλά με βάση και τα δεδομένα και τον ανταγωνισμό.
    ΝΑΙ ήταν ΔΡΑ ΜΑ ΤΙ ΚΕΣ ήττες αυτές οι 2 που έγιναν στην Ευρώπη αλλά τώρα το γάλα...χύθηκε και όταν έπρεπε να το προσέξουμε το αφήσαμε...Τώρα έγινε. Πάμε στην Μαδρίτη σε ένα ματς που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο από το διπλό της Barcelona αλλά και την επάνοδο Llull αλλά που πλέον είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ σημασίας ψυχολογικά και βαθμολογικά.
    Αν με ρωτήσετε τι περιμένω θα απαντήσω "Έναν Ολυμπιακό που θα σκοράρει πάνω από 75 πόντους". Αν ο Ολυμπιακός ξεπεράσει τους 70-75 πόντους πρέπει να κάνει κάτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ για να χάσει. Αυτό θεωρώ.
    Όπως είδατε δεν επεκτάθηκα ιδιαίτερα σε επιμέρους ανάλυση των αγώνων αφού θεωρώ πως όσα ζούμε και βλέπουμε τελευταία είναι κομμάτι του ίδιου puzzle που ενώ θα μπορούσε να είναι τέλειο, συνεχώς χαλάει και ξαναψάχνει κομμάτια.
    Ο Ολυμπιακός ΤΕΛΕΙΟΣ δεν είναι αλλά είναι ΑΡΚΕΤΑ πλήρης και διαγωνίζεται στην χαμηλότερης ποιότητας Euroleague που θυμάμαι εγώ. Μεγαθήριο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ και ΟΛΕΣ οι ομάδες έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ αδυναμίες. Είναι ΚΡΙΜΑ να μην διεκδικήσει το 25% που θα του αναλογεί στο Βερολινο. Μην πω και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
    Γι'αυτό αρχής γενομένης από την Μαδρίτη οφείλει να σοβαρευτεί και να κάνει υπερβάσεις όχι...ηρωικές όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά αναγκαίες αφού έστρωσε ΠΟΛΥ άσχημα το...κρεβάτι του και πρέπει να κοιμηθεί σε αυτό. Ας το στρώσει καλύτερα λοιπόν από εδώ και πέρα γιατί ΜΠΟΡΕΙ.
    Αυτά τα...λίγα από εμένα.
    Καλό απόγευμα σε όλους. Και κάτι προς αρκετούς Παναθηναϊκούς που διαβάζουν..Όταν στην αρχή της σεζόν έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια μεταγραφικά λάθη δεν το έλεγα...από μίσος αλλά καθαρά μπασκετικά. Και ότι λέω για τον Παναθηναϊκό είναι καθαρά ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ κριτική και πλήρως αντικειμενική. Ειδικά η επιλογή του...πολυεκατομμυριούχου πλέον Καλάθη ξεπερνάει κάθε μπασκετική μου λογική.
    υ.γ. Είμαι ΤΥΧΕΡΟΣ που ζω στην εποχή του...NBA League Pass και βλέπω ΟΛΑ τα ματς του Stephen Curry. Ζούμε έναν ΜΥΘΟ του μπάσκετ που σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για την Pre-Curry και Post-Curry εποχή. Αλλάζει το μπάσκετ το ίδιο με αυτόν τον παίκτη και όσοι τον...αγνοείται ΤΡΕΞΤΕ γιατί Curry βγαίνει 1 φορά τα 20-30 χρόνια...Από την εποχή που βγήκε ο προηγούμενος δηλαδή...ο Jordan.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.746
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Στην αποστολή οι Παπανικολάου και Λοτζέσκι για το αυριανό ματς στις 17:00 με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Εκτός οι Χάκετ και Αγραβάνης.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Αντε ρε αρρωστιες

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Παιζουμε τωρα με
    Οργανωτή τον Οντομ και γελάνε και οι κερκίδες

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Πάντως σκοράρει ο κοντος

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Έχει κερκίδες το γήπεδο?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Δεν εχει;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Ε και πού να ξέρω?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

xaxa με σκαλωσες

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.746
    Ignore User

Μια χαρά ήταν ο Οντομ. Ας λέει η Μαργαρίτα.

60-103 τελικό

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

σαν οργανωτης δε το εχει με τιποτα. Φυσικα ο αντιπαλος ειναι κατωτατου επιπεδου , και φανηκε εκτελεστικα που ηταν καλος.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.746
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν οργανωτης δε το εχει με τιποτα. Φυσικα ο αντιπαλος ειναι κατωτατου επιπεδου , και φανηκε εκτελεστικα που ηταν καλος.
    7 ασσιστ δεν τις λες και λίγες πάντως...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

ρε συ απ οσο τον εχεις δει ως τωρα σου φαινεται οτι μπορει να παιξει ως ασσος στην ευρωλιγκα? σημερα ο αντιπαλος ηταν κατωτατου επιπεδου, κι εγω να παιζα που λεει ο λογος, μια πασα θα την εδινα

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Μια χαρα ματς εκανε ο κοντος,ενταξει δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ας μην τον κραζουμε και στις καλες του εμφανισεις βρε Μαργαριτα.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

δε τον εκραξα, την αληθια ειπα οτι δε κανει για ασσος.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Ντέρμπι το έχουμε κάνει το ματς με το Λαύριο
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 345678910 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές