θα βαλει οκαρντοσο
Ούτε γκολ, για δείγμα, στην Ευρώπη - να τα λέμε και αυτά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
θα βαλει οκαρντοσο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμ, στην Ευρώπη δεν έχει Βέροιες και Λεβαδειακούς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εκτος εντεκαδας σημερα, θα παιξει ο καρντοσο.
Εμεινε η ομαδα με ενα κανονικο επιθετικο και τον καρντοσο, τον οποιο τον σεβομαι απολυτα για την καριερα που εχει κανει, ομως πλεον δυσκολευεται και να περπατησει.
υ.γ. θα βαλει κανα γκολ σημερα που τον εθαψα.![]()
Σιγά μη βάλει γκολ ο βλάκας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Όλα τα κάνει και δε συμφέρει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι έγινε τελικά με ιντεγιε; Προλαβαίνει ναι παίξει με τους Τούρκους;
Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οχι μαλλον
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (13-02-17)
Εγω δεν εχω καταλαβει τι έπαθε τελικα. Στην αρχη διάβασα για κάκωση ωμοπλάτης και οτι θα έκανε μαγνητική. Μετα δεν άκουσα τιποτα αλλο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν άκουσες γιατί δε βρέθηκε η ωμοπλάτη του.
Του πρήστηκαν τα αρχίδια από την ακατάσχετη εξομάλυνση που τους κάνει.
There is a Dude in town
Ακατάσχετος και σήμερα. Αναστέναξαν τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Ιντεγε σήμερα δεν ήταν σε θέση να παίξει, ήταν προφανές. Κάκιστη διαχείριση από τεχνικό και ιατρικό τιμ.
Κάρφωσε τους την Πέμπτη ρε παικταρα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και μετα τον χρυσοπουλαμε κι αυτον.
Και τον Καρντοσο κινεζοι τον ηθελαν.Φαινεται μαζι με το λιμανι θα αγορασουν και ολο τον πειραια με το γηπεδο και τους παικτες.![]()
sirkostas (21-02-17)
Με Καρντόσο βασικό θα τη βγάλουμεΜόνο με τίποτα ουίσκια θα βλέπεται ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Εσείς πώς το πίνετε ον δη ροξ ή νητ;
consigliere (21-02-17), Faithful (20-02-17), maniakos7 (21-02-17), panahs7 (20-02-17), Red&White-Nick-7 (20-02-17), Rena (20-02-17), sabar77 (20-02-17), ttg_red (20-02-17), voskos_7 (20-02-17)
χαχαχαχαχα 10 εκαρομμυρια?? 10 εκατομμυρια??? χαχαχαχαχα γεια σου ρε μαρινακη αρχονταααα...!!! Πλακα-πλακα κανενας αλλος προεδρος δεν παιζει να εχει παρει τοσα εκατομμυρια μαζεμενα....!!! Τουλαχιστον ας τα επενδυσει εξυπνα......!!!
Συμπληρωστε με παρακαλω...!!![]()
![]()
![]()
Bookmarks