Χλοοτάπητα??? Και κάπου στο σύμπαν τα δάκτυλα του ζουπαν αποκτούν δική τους ζωή και ψάχνουν πληκτρολόγιο να γράψουν σχόλιο.![]()
Πείτε του μόνο μην κατουρήσει τον συνθετικό τον χλοοτάπητα και έχουμε άλλα με τα νεαρά αγόρια...![]()
There is a Dude in town
Χλοοτάπητα??? Και κάπου στο σύμπαν τα δάκτυλα του ζουπαν αποκτούν δική τους ζωή και ψάχνουν πληκτρολόγιο να γράψουν σχόλιο.![]()
giovanni#10 (14-09-16)
Τύπισσα μανταΡένα, κι εγώ του χόρτου είμαι, δεν κάνω έτσι...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (14-09-16), Rena (14-09-16)
Σε είδαμε να κοντρολάρεις και στο φυσικό... Τέλος πάντων, σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μου αρέσουν αυτές οι προφητικές κριτικές. Εκτός αν εννοείς Αρούκα και καπάκια Βέροια.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το "1" - καλά κατάλαβες.
Αν προσπαθησω να βγαλω συμπερασμα απο τις προφητειες του Βοσκου, λογικα το ματσακι ειναι τουλαχιστον 1-1 σημερα, με τον Λεαλι να μενει αγαλμα στο γκολ των Ελβετων και τον Ιντεγε να σκοραρει.
Η εντεκαδα θα περιεχει σιγουρα Ιντεγε, Λεαλι, Σεμπα, Φορτουνη, Φιγκεϊρας και Ντα Κοστα και στο δευτερο ημιχρονο θα μπουν αλλαγη ο Μαριν (που θα ξεχωρισει) στη θεση του Φορτουνη που δε θα εχει καλη αποδοση και ο Καρντοσο που θα παιξει για λιγο και δε θα φανει ιδιαιτερα.
Συνοπτικα: Παιξτε το goal/goal και σκορερ τον Ιντεγε.
giovanni#10 (15-09-16)
αρκετα καλος.εδωσε πολλεςμαχες συν την ασιστ για το γκολ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κοίτα να δεις που με τις εμφανίσεις που κάνει ο καρντόσο θα φάει πάγκο.
Μέσα στο κουτί και να μη βγαίνει από εκεί... Και τη μπάλα, με τη μία...
Θετικός και σήμερα - όχι καθοριστικός.
Red&White-Nick-7 (16-09-16)
Πολύ καλός.απελπιστικα μόνος μπροστά όμως και του βγαίνει ή γλώσσα.
Έβγαλε και την ασίστ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αρχισε να κλεινει στοματα σιγα σιγα ο ιντεγιε.... εχει ακομη να δωσει πραγματα !! ατε μωρη παικτουρα!!
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Ο τροπος που παιζει ειναι ακριβως ιδιος με περσι, απλα αλλες φορες σου βγαινει το παιχνιδι και αλλες οχι.
Είπαμε, με τη μία... Καυλιάρης...
μονο καλα λογια για τον μαυρο που συνεχιζει να βουλωνει στοματα.μας ξελασπωσε δινοντας μας 3 βαθμους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπράβο ρε σκυλί μαύρο.
consigliere (19-09-16)
Μονο και μονο οι μονομαχιες και ο τσαμπουκας που βγαζεις ρε καργιολη μαυρε δειχνουν γιατι κατι παικτακια φορτουνη πρεπει να καθονται παγκο. Τον ακουμπανε και πεφτει τον αλλον. Εσυ εκει, σκυλος. Αν βρεις το γκολ φετος, ειμαστε οκ.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
consigliere (19-09-16)
Σε τρομερή κατάσταση ο παικταράς. Μακάρι να συνεχίσει ετσι.
Bookmarks