Δεν ήταν κακός, τουλάχιστον.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μπράβο του για το γκολ επειδή επέμεινε στη φάση ωστόσο φάνηκε από τους απέναντι πως είναι να έχεις αληθινό σέντερ φορ.
Gtakis (14-03-16)
Πάρα πολύ καλός. Έφαγε απίστευτο ξύλο, έβγαινε να πάρει μπάλα, άνοιγε χώρους, έδινε καλές μπαλιές, κρατούσε καλά μπάλα...κάρφωσε κι ένα τεμάχιο. Άντε γειά. Σκόρερ σε όλα τα ντέρμπι... Και σήμερα απέναντι μάλιστα σε κάτι στόπερ όπως ο Ταυλαρχίδας που πανάκριβοι βλ. Ντιόγκο και άλλα εξαιρετικά φορ όπως ο Ντάρκο κι ο Μήτρογλου, δεν κατάφεραν τίποτα απολύτως.
εβγαλες τη μαλαπερδα και τους την κοπανησες στη μαπα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (14-03-16)
Δε θυμαμαι απεναντι σε ποιους στοπερ ειχε σκοραρει ο Μητρογλας ουτε αν επαιξε και ποσο ο Νταρκο με Σεντ Ετιεν. Βαριεμαι κιολας να ψαξω
Η ουσια ειναι οτι δε θα συγκρινω αυτους τους δυο με τον Ιντεγε. Μεχρι κι ο Ιντεγε θα εβαζε τα γελια αν του το ελεγαν.
Το μονο που θυμαμαι απο τα ματς με Σεντ Ετιεν ειναι οι σακουλες που μοιρασε ο Μιραλας στον Ντομι.
Σπουδαιος παικτης ο Ιντεγε. Μου θυμιζει Μπατιστουτα.
Εξαιρετικός! Έδωσε μάχες και βοήθησε πολύ την ομάδα.
Το γκολ, τον διέσωσε...
Θέλω επιθετικό και όχι παλαιστή.
AIIZ (14-03-16)
Καλος ηταν χτες,οχι μονο για το γκολ.
Εξαλλου το γκολ του το μισο γηπεδο χτες δεν το δε,λογω των καπνογονων,ειδαμε τους κεντρωους να φωναζουν γκολ,γκολ φωναξαμε και μεις.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εγώ θα ξαναπώ ότι μου αρέσει μόνο στα πλάγια.![]()
voskos_7 (15-03-16)
Αντί απαντήσεως, ακολουθεί αμφιλεγόμενο post:
"Ευτράπελο συνέβη και με τον Ιντέγιε όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την οικογένειά του, για να φύγει. Κάποιος του φώναξε να σταματήσει γιατί είχε ξεχάσει την τσάντα του στην οροφή του αυτοκινήτου! Ο Νιγηριανός βγήκε, κοίταξε την τσάντα και έσκασε στα γέλια με την απροσεξία του!"
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
estai (15-03-16)
Bookmarks