Ειπα οτι γενικα δουλειά του επιθετικού ειναι να βαζει γκολ.
Καλος παιχτης ειναι αλλα αν μεινει στις εμφανισεις πριν μηνες που τον λεγαμε θωρηκτό , και τελειωσει τη σεζον ετσι, δε θα ναι καλο.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολλά είναι τα θέματα για να βάλει ένας επιθετικός γκολ.. Στα τελευταία παιχνίδια είναι κακός στα τελειώματα του
όμως ρε συ δεν μπορούμε να τον βγάλουμε άχρηστο κι έχω πολλά παραδείγματα παικτών-μεγάλα ονόματα που δεν σκοράρουν.
Μ'αρεσει να κάνω σούμα στο τέλος της σεζόν και μετά να κρίνω. Επίσης καλύτερο επιθετικό δεν έχουμε οπότε καλά κάνουν και τον βάζουν να παίζει.
Στο τελος της σεζον θα κανουμε σούμα σιγουρα. Αρχικα ο μαυρουκος ηταν καλος, τελευταια ειναι για τα μπαζα.
Ελπιζω φυσικα να ανεβει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά στην ουσία του πράγματος ισχύει ότι είπε η Μαργαρίτα. Απ' τον επιθετικό θέλεις γκολ, αν δεν σου βάζει, κι ο... Μέσι να 'ναι φεύγει. Τα παραδείγματα πολλά, ειδικά στον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου έχει νοοτροπία 15χρονου μαλακισμένου, δεν συμμορφώνεται συχνά με τακτική, δεν μαρκάρει, δεν, δεν, αλλά σκοράρει ακατάπαυστα και έχει πάρει φανέλα βασικού στην Μπενφίκα. Όπως είπα και πιο πάνω, αν δεν θέλετε να τον κάψουμε τον Ιντέγε, καλό θα ήταν να αρχίσει να οπισθοχωρεί λίγο στο σχήμα, να βοηθήσει περισσότερο με την ταχύτητά του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει.
ΥΓ. Δεν περνάει φάση ντεφορμέ, από την 1η στιγμή ήταν χασογκόλης.
Δεν γίνεται να παίξει εξτρέμ ο Ιντέγε (να μου πεις γίνεται να παίζει ο Σεμπά; άλλο αυτό)... το θέμα είναι να βρούμε ένα εξτρέμ που να μπορεί να περνάει και κανα αντίπαλο, αν είναι να βαφτίσουμε τον Ιντέγε εξτρέμ, κλάφτα χαράλαμπε. Εγώ θυμάμαι ότι όλοι μας οι επιθετικοί περνάγανε περιόδους που σέρνονταν. Λίγα μπινελίκια έχει ακούσει ο Κωστάκης, ή ο Τζιμπούρ που έπαιζε μισή σεζόν και μετά τον ψάχναμε.
Rena (27-02-16)
Nα οπισθοχωρησει να κανει τι, χωρις κοντρολ;;
Τον προτιμάτε στην κορυφή και να βάζει γκολ με το στανιό δηλαδή; Εγώ μια χαρά γρήγορο τον βλέπω για να παίξει στα πλάγια, το κοντρόλ τι να το κάνει, μήπως έχουμε τον Μπέκαμ πίσω να του βγάζει 40ρες μπαλιές και δεν το ξέρω;
Αυτά που έχει χάσει ο Ιντέγε τον κατατάσσουν στην πραγματική κατηγορία του χασογκόλη, δεν είναι μία φάση όπως το εννοείς εσύ. Έχει τουλάχιστον 5 χαμένες κλασσικές ευκαιρίες φέτος που από επιθετικό ΔΕΝ χάνονται.
Για να παιξεις εξτρεμ πρεπει να ξερεις μπαλα, να κανεις κοντρολ με μια επαφη, να βγαζεις σεντρες κι ο Ιντεγε δε ξερει μπαλα.Ουτε ο Σεμπα βεβαια....Χρησιμος ειναι για την συνολικη λειτουργια της ομαδας ειναι δυνατος, σπαει ωραια την μπαλα στα ακρα και μαρκαρει, αλλα συμφωνω οτι χρειαζεται και το γκολ που δεν το εχει και στην Ευρωπη μια κλασικη ευκαιρια να χασεις μπορει να κοστισει αποκλεισμο που ελπιζω να μη συμβει απο το τελειωμα του στη φαση με το δοκαρι.
Εγω προτιμω Πουλιδο σαν φορ και ακομα περισσοτερο θα προτιμουσα τον Μπενιτεζ, αλλα για καποιο λογο δεν τον εμπιστευτηκε κανεις απο τους προπονητες που περασανε.
Γενικά θα προτιμούσα έναν εξτρέμ να ντριμπλάρει, να έχει πάσα και σέντρα και ενίοτε να συγκλίνει για να σκοράρει. Δεν πιστεύω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να σταθεί στον Ολυμπιακό ως εξτρέμ, ούτε πιστεύω ότι θα τον δούμε ποτέ σ' αυτή τη θέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μ' αυτή τη σωματοδομή εγώ μόνο φορ μπορώ να τον φανταστώ.
edit: Δεν είχα διαβάσει τα από πάνω γιατί έκανα μια ώρα μέχρι να απαντήσω :P
Κάποτε είχαμε παίξει και με Γιαταμπαρέ εξτρέμ, τελικά όλα γίνονται...
Ντιογκο ζεις εσυ μας οδηγεις!
Πιο άχρηστο φορ δεν έχω ξαναδει στον ολυμπιακό.
Τελείωμα μηδέν
Τεχνική μηδεν
τοποθετήσεις μηδέν
Μόνο να τρέχει ξέρει.
Έπεξε ένα παιχνίδι με ντιναμό εκτός και τον κάναμε βασιλιά
Bookmarks