Σελίδα 14 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 410111213141516171824 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 552

Θέμα: Aide Brown Ideye

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ιντέγε Μπράουν

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ο επιθετικός δε βαζει γκολ ειναι αχρηστις

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλ είναι άχρηστος τώρα ο Ιντέγιε.. ΟΚ!

Απλά να σου θυμίσω ότι εσύ έγραφες για μαύρο θωρηκτό πριν κάτι σελίδες κτλ,κτλ..Όχι μόνο εσύ,πολλοί έγραφαν, για να μη νομίζεις ότι το θέτω επί προσωπικού.

Χαλαρώστε γιατί στο τέλος θα βγάλουμε τον Ντιογκο καλύτερο του..

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φήμες λένε, ότι το ντεφορμάρισμα, μάλλον οφείλεται στην αποχώρηση του Ισλανδού: Από τότε, ακόμα και η εικόνα του στις προπονήσεις είναι διαφορετική, προς το χειρότερο.

Εμφανώς, το καλοκαίρι, θα ψαχτούν και οι δύο μεριές υπογείως να το διαλύσουν...

Μπα.. Δε το βλέπω έτσι εγώ..

Εγώ βλέπω ότι η φυγή του Ισλανδού ήταν ψυχολογική ντόπα για τον Ιντέγιε.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Ειπα οτι γενικα δουλειά του επιθετικού ειναι να βαζει γκολ.

Καλος παιχτης ειναι αλλα αν μεινει στις εμφανισεις πριν μηνες που τον λεγαμε θωρηκτό , και τελειωσει τη σεζον ετσι, δε θα ναι καλο.....

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ειπα οτι γενικα δουλειά του επιθετικού ειναι να βαζει γκολ.

Καλος παιχτης ειναι αλλα αν μεινει στις εμφανισεις πριν μηνες που τον λεγαμε θωρηκτό , και τελειωσει τη σεζον ετσι, δε θα ναι καλο.....

Πολλά είναι τα θέματα για να βάλει ένας επιθετικός γκολ.. Στα τελευταία παιχνίδια είναι κακός στα τελειώματα του
    όμως ρε συ δεν μπορούμε να τον βγάλουμε άχρηστο κι έχω πολλά παραδείγματα παικτών-μεγάλα ονόματα που δεν σκοράρουν.

Μ'αρεσει να κάνω σούμα στο τέλος της σεζόν και μετά να κρίνω. Επίσης καλύτερο επιθετικό δεν έχουμε οπότε καλά κάνουν και τον βάζουν να παίζει.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Στο τελος της σεζον θα κανουμε σούμα σιγουρα. Αρχικα ο μαυρουκος ηταν καλος, τελευταια ειναι για τα μπαζα.
    Ελπιζω φυσικα να ανεβει

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Στο τελος της σεζον θα κανουμε σούμα σιγουρα. Αρχικα ο μαυρουκος ηταν καλος, τελευταια ειναι για τα μπαζα.
    Ελπιζω φυσικα να ανεβει

Αυτό που βλέπουμε με τον Ιντέγιε το'χουμε δει και με τον Μήτρογλου. Εγώ πιστευω ότι σύντομα θα σκοράρει και θα πάρει μπρος.

Επίσης το γκολ είναι το λιγότερο.. Μπορεί να κάνει ΤΟΣΑ άλλα πράγματα.. Πράγματα τα οποία τα είδαμε στο πρώτο γύρο.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.511 φορές σε 20.762 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλά είναι τα θέματα για να βάλει ένας επιθετικός γκολ.. Στα τελευταία παιχνίδια είναι κακός στα τελειώματα του
    όμως ρε συ δεν μπορούμε να τον βγάλουμε άχρηστο κι έχω πολλά παραδείγματα παικτών-μεγάλα ονόματα που δεν σκοράρουν.

Μ'αρεσει να κάνω σούμα στο τέλος της σεζόν και μετά να κρίνω. Επίσης καλύτερο επιθετικό δεν έχουμε οπότε καλά κάνουν και τον βάζουν να παίζει.
    Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά στην ουσία του πράγματος ισχύει ότι είπε η Μαργαρίτα. Απ' τον επιθετικό θέλεις γκολ, αν δεν σου βάζει, κι ο... Μέσι να 'ναι φεύγει. Τα παραδείγματα πολλά, ειδικά στον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου έχει νοοτροπία 15χρονου μαλακισμένου, δεν συμμορφώνεται συχνά με τακτική, δεν μαρκάρει, δεν, δεν, αλλά σκοράρει ακατάπαυστα και έχει πάρει φανέλα βασικού στην Μπενφίκα. Όπως είπα και πιο πάνω, αν δεν θέλετε να τον κάψουμε τον Ιντέγε, καλό θα ήταν να αρχίσει να οπισθοχωρεί λίγο στο σχήμα, να βοηθήσει περισσότερο με την ταχύτητά του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει.

ΥΓ. Δεν περνάει φάση ντεφορμέ, από την 1η στιγμή ήταν χασογκόλης.

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.715
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.519 φορές σε 4.550 μηνύματα
    Ignore User

Δεν γίνεται να παίξει εξτρέμ ο Ιντέγε (να μου πεις γίνεται να παίζει ο Σεμπά; άλλο αυτό)... το θέμα είναι να βρούμε ένα εξτρέμ που να μπορεί να περνάει και κανα αντίπαλο, αν είναι να βαφτίσουμε τον Ιντέγε εξτρέμ, κλάφτα χαράλαμπε. Εγώ θυμάμαι ότι όλοι μας οι επιθετικοί περνάγανε περιόδους που σέρνονταν. Λίγα μπινελίκια έχει ακούσει ο Κωστάκης, ή ο Τζιμπούρ που έπαιζε μισή σεζόν και μετά τον ψάχναμε.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (27-02-16)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.624
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Nα οπισθοχωρησει να κανει τι, χωρις κοντρολ;;

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά στην ουσία του πράγματος ισχύει ότι είπε η Μαργαρίτα. Απ' τον επιθετικό θέλεις γκολ, αν δεν σου βάζει, κι ο... Μέσι να 'ναι φεύγει. Τα παραδείγματα πολλά, ειδικά στον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου έχει νοοτροπία 15χρονου μαλακισμένου, δεν συμμορφώνεται συχνά με τακτική, δεν μαρκάρει, δεν, δεν, αλλά σκοράρει ακατάπαυστα και έχει πάρει φανέλα βασικού στην Μπενφίκα. Όπως είπα και πιο πάνω, αν δεν θέλετε να τον κάψουμε τον Ιντέγε, καλό θα ήταν να αρχίσει να οπισθοχωρεί λίγο στο σχήμα, να βοηθήσει περισσότερο με την ταχύτητά του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει.

ΥΓ. Δεν περνάει φάση ντεφορμέ, από την 1η στιγμή ήταν χασογκόλης.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παίκτης, έκανε ένα πρώτο γύρο πολύ καλό, και ήταν αυτό που ήθελα να βλέπω από έναν επιθετικό.

Χασογκόληδες είναι ΟΛΟΙ οι επιθετικοί. Κάποτε είχε πει ο Αλεξανδρής,"ΑΝ έμπαιναν όλα τα γκολ θα παίζαμε στο διάστημα", και συμφωνώ μαζί του.

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν γίνεται να παίξει εξτρέμ ο Ιντέγε (να μου πεις γίνεται να παίζει ο Σεμπά; άλλο αυτό)... το θέμα είναι να βρούμε ένα εξτρέμ που να μπορεί να περνάει και κανα αντίπαλο, αν είναι να βαφτίσουμε τον Ιντέγε εξτρέμ, κλάφτα χαράλαμπε. Εγώ θυμάμαι ότι όλοι μας οι επιθετικοί περνάγανε περιόδους που σέρνονταν. Λίγα μπινελίκια έχει ακούσει ο Κωστάκης, ή ο Τζιμπούρ που έπαιζε μισή σεζόν και μετά τον ψάχναμε.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα οπισθοχωρησει να κανει τι, χωρις κοντρολ;;
    Τον προτιμάτε στην κορυφή και να βάζει γκολ με το στανιό δηλαδή; Εγώ μια χαρά γρήγορο τον βλέπω για να παίξει στα πλάγια, το κοντρόλ τι να το κάνει, μήπως έχουμε τον Μπέκαμ πίσω να του βγάζει 40ρες μπαλιές και δεν το ξέρω;

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χασογκόληδες είναι ΟΛΟΙ οι επιθετικοί. Κάποτε είχε πει ο Αλεξανδρής,"ΑΝ έμπαιναν όλα τα γκολ θα παίζαμε στο διάστημα", και συμφωνώ μαζί του.
    Αυτά που έχει χάσει ο Ιντέγε τον κατατάσσουν στην πραγματική κατηγορία του χασογκόλη, δεν είναι μία φάση όπως το εννοείς εσύ. Έχει τουλάχιστον 5 χαμένες κλασσικές ευκαιρίες φέτος που από επιθετικό ΔΕΝ χάνονται.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Για να παιξεις εξτρεμ πρεπει να ξερεις μπαλα, να κανεις κοντρολ με μια επαφη, να βγαζεις σεντρες κι ο Ιντεγε δε ξερει μπαλα.Ουτε ο Σεμπα βεβαια....Χρησιμος ειναι για την συνολικη λειτουργια της ομαδας ειναι δυνατος, σπαει ωραια την μπαλα στα ακρα και μαρκαρει, αλλα συμφωνω οτι χρειαζεται και το γκολ που δεν το εχει και στην Ευρωπη μια κλασικη ευκαιρια να χασεις μπορει να κοστισει αποκλεισμο που ελπιζω να μη συμβει απο το τελειωμα του στη φαση με το δοκαρι.
    Εγω προτιμω Πουλιδο σαν φορ και ακομα περισσοτερο θα προτιμουσα τον Μπενιτεζ, αλλα για καποιο λογο δεν τον εμπιστευτηκε κανεις απο τους προπονητες που περασανε.

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να παιξεις εξτρεμ πρεπει να ξερεις μπαλα, να κανεις κοντρολ με μια επαφη, να βγαζεις σεντρες κι ο Ιντεγε δε ξερει μπαλα.Ουτε ο Σεμπα βεβαια....Χρησιμος ειναι για την συνολικη λειτουργια της ομαδας ειναι δυνατος, σπαει ωραια την μπαλα στα ακρα και μαρκαρει, αλλα συμφωνω οτι χρειαζεται και το γκολ που δεν το εχει και στην Ευρωπη μια κλασικη ευκαιρια να χασεις μπορει να κοστισει αποκλεισμο που ελπιζω να μη συμβει απο το τελειωμα του στη φαση με το δοκαρι.
    Εγω προτιμω Πουλιδο σαν φορ και ακομα περισσοτερο θα προτιμουσα τον Μπενιτεζ, αλλα για καποιο λογο δεν τον εμπιστευτηκε κανεις απο τους προπονητες που περασανε.
    Απ' την στιγμή που δεν έχουμε πολλούς πλάγιους το λέω, χαίρω πολύ ότι πρέπει να ξέρεις μπάλα. Δεν ζήτησα να πάρει τη θέση του Γκαλέτι..

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.715
    Ignore User

Γενικά θα προτιμούσα έναν εξτρέμ να ντριμπλάρει, να έχει πάσα και σέντρα και ενίοτε να συγκλίνει για να σκοράρει. Δεν πιστεύω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να σταθεί στον Ολυμπιακό ως εξτρέμ, ούτε πιστεύω ότι θα τον δούμε ποτέ σ' αυτή τη θέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μ' αυτή τη σωματοδομή εγώ μόνο φορ μπορώ να τον φανταστώ.

edit: Δεν είχα διαβάσει τα από πάνω γιατί έκανα μια ώρα μέχρι να απαντήσω :P

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά θα προτιμούσα έναν εξτρέμ να ντριμπλάρει, να έχει πάσα και σέντρα και ενίοτε να συγκλίνει για να σκοράρει. Δεν πιστεύω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να σταθεί στον Ολυμπιακό ως εξτρέμ, ούτε πιστεύω ότι θα τον δούμε ποτέ σ' αυτή τη θέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μ' αυτή τη σωματοδομή εγώ μόνο φορ μπορώ να τον φανταστώ.

edit: Δεν είχα διαβάσει τα από πάνω γιατί έκανα μια ώρα μέχρι να απαντήσω :P
    Απ' τη στιγμή που παίρνουμε γκολ απ' τους από πίσω, ας βάλει όποιον θέλει κορυφή, τους βαρέθηκα. Ας περάσουμε την Άντερλεχτ να έχουμε και πρόβλημα να λύσουμε, γιατί πολύ πιθανόν να τελειώσει η χρονιά σε 4 μέρες και να κάνουμε ανούσια κουβέντα..

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ' την στιγμή που δεν έχουμε πολλούς πλάγιους το λέω, χαίρω πολύ ότι πρέπει να ξέρεις μπάλα. Δεν ζήτησα να πάρει τη θέση του Γκαλέτι..
    Kατα τη γνωμη μου, ειτε εβαζε εξτρεμ τον Σιοβα, ειτε τον Ιντεγε, το ιδιο πραμα θα ηταν.

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kατα τη γνωμη μου, ειτε εβαζε εξτρεμ τον Σιοβα, ειτε τον Ιντεγε, το ιδιο πραμα θα ηταν.
    O Σιόβας έχει τεχνική και ξέρει μπάλα πάντως, δεν είναι άσχημη ιδέα.

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.715
    Ignore User

Κάποτε είχαμε παίξει και με Γιαταμπαρέ εξτρέμ, τελικά όλα γίνονται...

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Ντιογκο ζεις εσυ μας οδηγεις!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ Το avatar του χρήστη metro

Thanks
    461
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 250 φορές σε 161 μηνύματα
    Ignore User

Πιο άχρηστο φορ δεν έχω ξαναδει στον ολυμπιακό.
    Τελείωμα μηδέν
    Τεχνική μηδεν
    τοποθετήσεις μηδέν
    Μόνο να τρέχει ξέρει.
    Έπεξε ένα παιχνίδι με ντιναμό εκτός και τον κάναμε βασιλιά

Σελίδα 14 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 410111213141516171824 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές