Φτου φτου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φτου φτου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αστέρι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είσαι ίσιος τύπς ρε μάγκα. Γαμιόλης με πέντε μέτρα δρεπανοκορδέλα.
There is a Dude in town
ο κορυφαίος χθες. έκανε ότι μπορούσε σε έναν άχαρο ρόλο, κερδίζοντας και αποβολή αντιπάλου μάλιστα. αν είχε βάλει και ένα γκολ θα ήταν σχεδόν τέλεια εμφάνιση, μπράβο του.
Κλασσικός Αφρικανός: Θέλει δύσκολες άμυνες, για να έχει κίνητρο...
εχασε ενα ευκολο και εβαλε ενα δυσκολοτερο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παρότι έβαλε γκολ ήταν νομίζω σκιά του εαυτού του, πολύ κακό ματς. από την άλλη αποδείχτηκε σημαντικός γιατί σκόραρε άρα κάτι παραπάνω από μας ξέρει ο σίλβα.
Θα ελεγα να μην παιξει ουτε αυριο, ουτε το Σαββατο με Ανθρακικο. Ας παρει λιγες ανασες γιατι με την Αρσεναλ προβλεπεται να του γινει η γλωσσα γραβατα απ' το τρεξιμο.
Ας παιξουν Τσορι, Καμπιασο, Παρντο και η αμυντικη τετραδα για να μη χασει ρυθμο. Απο τους αλλους δε νομιζω οτι λειπουν παιχνιδια, ουτε οτι θα ντεφορμαριστουν αν κανουν 10 μερες να παιξουν.
Βασικό και στις αργίες τον βλέπω...
Προσπάθησε πολύ, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι πάσα της προκοπής, δεν θα πάρει και δεν θα τον ακολουθεί κανείς όταν βγαίνει μπροστά...
Τον βρηκες,δεν εβρισκα το θεμα του
Μου φανηκε καλος και σημερα.Καθε φορα που επαιρνε μπαλα πιστευα οτι μπορει να διαλυσει την αμυνα της αρσεναλ.Ωραιος παικτης.
voskos_7 (09-12-15)
παλευε μονος του
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παλευε αλλα πολυ μονος μπροστα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αρχίδια πάλη χθες. Τίποτα. Νάδα. Και όταν του δόθηκε μια ευκαιρία, γλίστρησε.
There is a Dude in town
dtakis80 (10-12-15)
Bookmarks