ειπεμε.ο πυρινος εχει αλανθαστο κριτηριο
Απορώ τί περισσότεο θα είχε κάνει ο Καρντόσο χθες.
Ωραίος μαύρε. Και να χαίρεσια τον γιόκα σου. Για να σε κάνει παρέα ο Τσόρι άμπαλος και άσχετος δεν είσαι!
Γεμάτη εμφάνιση.
... there's no such thing as "too much"...
ειπεμε.ο πυρινος εχει αλανθαστο κριτηριο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kοιτάξτε, εχθές, ακόμα και εγώ, θα τα είχα παστελώσει και θα είχα βάλει περισσότερα. Εκεί που έπρεπε, ήταν απών. Σιγά τώρα μην τον κάνουμε παιχταρά επειδή έβαλε 3 γκολ στη Βέροια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red&White-Nick-7 (12-09-16), voskos_7 (12-09-16)
Ολα τα γκολ χρησιμα ειναι,ακομα και με κατωτατου επιπεδου ομαδες οπως η Βεροια,απλα οι υπερβολες δε στεκουν λογο αντιπαλου... Και ο Φιγκερας απο μετριος μεχρι ...χρησιμος ηταν χτες π.χ. ,δεν εκλεψε και τη θεση του Ομαρ...
Καλά, μη ξανοίγεσαι: Σε όλα ήταν μία επαφή και με το τέρμα εκτός θέσης...
Η ασσίστ, μεγαλύτερο τεχνικό κατόρθωμα είναι για το συγκεκριμένο.
Ο Καρντόσο, εχθές, λογικά, δε θα είχε κάνει τίποτε περισσότερο και ίσως και λιγότερα.
Ορθότατα δεν ξεκίνησε βασικός (και δεν κρίνω από το αποτέλεσμα - και από πριν ήταν η μόνη λογική επιλογή, αν δε θέλεις να έχεις έναν σουλτάνο και έναν ξενερωμένο ως εναλλακτικές για την ίδια θέση) και ακόμα ορθότατα, θα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει τη θέση του στην εντεκάδα και όχι απλά να περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμος μόνο από άποψης φυσικής κατάστασης, για να μπει μέσα "νταβατζιλίκι".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η μεγαλύτερη αρετή ενός επιθετικού είναι να είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή, τύπε λάγνε.![]()
There is a Dude in town
Η ακόμα μεγαλύτερη, αγόραρε, θα ήταν αυτός, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που τους είχαμε μαντρώσει μέσα, να μην ήταν εκεί - όχι ότι δε το έχει ξανακάνει...
Φέτος που θα έχει περισσότερες ανάσες και παίκτες που θα τον τροφοδοτήσουν, για πλάκα πάνω απο 10 γκολ..
Με αντιπάλους, σαν το χθεσινό, σε 4 παιχνίδια, θα τα έχει πιάσει... Μετά, τί γίνεται;
Αρκεί να είναι ντέρμπι...![]()
οταν θα παστελωσει και αλλα να δουμε πως θα τον αποθεωνει ο κοσμος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε παιδια, εμενα μου ειναι συμπαθεις, αλλα το γκολ δεν το εχει τι να κανουμε;
Περσι, με τον τροπο που επαιζε ο Ολυμπιακος του σιλβα, ηταν χρησιμοτατος, ομως και παλι γκολτζης δεν ειναι.
Είναι και δε το ξέρει...
![]()
Ειναι τρομερος αθλητης,
ψηλος δυνατος γρηγορος.
Μπορουσε να εχει κανει καριερα σε οποιαδηποτε θεση.
Η τεχνικη, που ειναι θεωρητικα η αδυναμια του,
ειναι τουλαχιστον επαρκης για τη Λιγκα.
Νομιζω πως τον πηρε η μπαλλα των ανυπαρκτων πλαγιων περσυ.
Και μιλαμε για παικτη που η δυναμη του ειναι το υψος,
και εχουμε να δουμε σεντρα στον Ολυμπιακο απο Τοροσιδη-εποχες.
Τις κεφαλιές που έπιασε, στο τελευταίο παιχνίδι, σίγουρα τις πρόσεξες;;;
Δεν μπορούμε να μιλάμε για σκόρερ, ο οποίος στα 29 του πετυχαίνει για πρώτη φορά 3 γκολ σε ένα παιχνίδι (και η πλάκα ήταν ότι το είχε ξανακάνει, άλλη μία φορά, στην Ελβετία και το είχε ξεχάσει και ο ίδιος). Εμφανώς και η τεχνική του, με τη μπάλα στα πόδια, αλλά και στο τελείωμα είναι προβληματικές. Το λέει όλη η καριέρα του.
Ο τύπος είναι ταλέντο. Στα 30 θα ξεπεταχτεί και στα 32 θα τον πουλήσει ο Βαγγέλιος 98 μίλουνα στην Βαρκελόνα...
There is a Dude in town
θα σκοραρει απεναντι στα νεαρα αγορια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks