Μεγάλος παίκτης αλλά και προπονητής μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου στην ομαδα αλλά για το υπόλοιπο θα πρέπει να παίζει.
Ξεχωρισε σαν τη μυγα στο γαλα. Ορθα βγηκε, αφου ηταν φανερο πως ειχε κουραστει, αλλα πρεπει να παραδεχτω πως εξεθεσε τον σιλβα κατα τη γνωμη μου.
Ειμαι παντα υπερ του προπονητη, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω κανει λαθος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μεγάλος παίκτης αλλά και προπονητής μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου στην ομαδα αλλά για το υπόλοιπο θα πρέπει να παίζει.
τρομερος παιχτης λογικα δε θα αντεχε παραπανω και εγινε αλλαγη κακως μπηκε το σερβακι επρεπε κασαμι να μπει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καμπιάσο: Ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους
![]()
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ήταν ο 24ος τίτλος στην καριέρα του Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον Αργεντινό χαφ των "ερυθρολεύκων" να αναρριχάται στην τρίτη θέση των ομοεθνών του με τους περισσότερους τίτλους.
Ο 35χρονος Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, προσέθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στη θήκη του. Η μαθηματική κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ήταν ο 24ος τίτλος στην καριέρα του "Κούτσου", γεγονός το οποίο τον καθιστά τον τρίτο Αργεντινό με τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του.
"Καμπιάσο, ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους", τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το αφιέρωμα της κορυφαίας εφημερίδας της χώρας του τάνγκο, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει ανταγωνισμό και βλέπει την τροπαιοθήκη του κάθε χρόνο να γεμίζει και στη δεύτερη ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.
Ο "Κούτσου" βρίσκεται στην τρίτη θέση, προπορευόμενος των Κάρλος Τέβες (Μπόκα Τζούνιορς) και Λούτσο Γκονσάλες (Ρίβερ Πλέιτ), αμφότεροι με 23 τίτλους αν και στον δεύτερο κάποιοι χρεώνουν το πρωτάθλημα Β' εθνικής του Κατάρ που κατέκτησε με την Αλ-Ραγιάν. Στην 6η θέση βρίσκεται Βάλτερ Σαμουέλ, ο οποίος αγωνίζεται με τη Βασιλεία στην Ελβετία.
Αναλυτικά η λίστα των Αργεντινών με τους περισσότερους τίτλους:
Λιονέλ Μέσι (27)
Αλφρέδο Ντι Στέφανο (26)
Εστέμπαν Καμπιάσο (24)
Κάρλος Τέβες (23)
Λούτσο Γκονσάλες (23)
Βάλτερ Σαμουέλ (22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μωρη αλητεια Καμπιασο!!!!
Du3lisT (02-03-16), Faithful (02-03-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-03-16), panahs7 (03-03-16), Reds (02-03-16)
Πολύ μεστό παιχνίδι. Μπράβο ρε παιχταρά! Εγω σε θέλω στην ομάδα ΑΚΟΜΑ ένα χρόνο.
Δεν χωράει ο νους μου το ότι ο μέγας που έχει κατακτήσει τόσα στην καριέρα του όχι απλά δεν κολλάει ένσημα, όχι απλά δεν ξενερώνει που έχει φάει πάγκο για να παίζουν κάτι πιτσιρίκια, αλλά σκοράρει και πανηγυρίζει μες την καύλα. Τί να πει κανείς. Απλά άρχοντας.
Τεράστιος!
Κάτι πιο μακροπρόθεσμο;;;
(Μάγκας, από τους λίγους, αλλά πρέπει να παίζει ο Ζντιέλαρ...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τους εκανες τους κωλους κοντραμπασο ρε καμπιασο ρε καμπιαασοοοοο
—John Lennon
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΧΘΕΣ!Για το ποιο ήταν το κίνητρο εκείνου και των παικτών του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι κατακτήθηκε το πρωτάθλημα:
"Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το επάγγελμά μας. Είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε σε ένα σύλλογο που δεν δικαιολογείται ποτέ να κάνει κακή εμφάνιση. Υπάρχουν λοιπόν κίνητρα".
Mαλάκα μου... ντάξει ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ τα λέει αυτά. Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ! Κι έχουν έρθει κάτι τύποι που δεν έχουν σηκώσει ούτε κούπα του καφέ και το παίζουν ντίβες...
BrazHlias (13-03-16), captain-cook (14-03-16), celticfrost (14-03-16), Du3lisT (13-03-16), Faithful (13-03-16), giovanni#10 (14-03-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-03-16), kwtsios (16-03-16), panahs7 (14-03-16), sabar77 (14-03-16)
Γι αυτο εφτασε στη κορυφη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τρομερος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φαινεται το ποσο μεγαλος παιχτης ειναι εντος και εκτος γηπεδου
—John Lennon
Ωραίο πούλημα κάνει πάντως στο 0-1...![]()
Bookmarks