Μπορει να μου εξηγησει καποιος, με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια, για ποιο γαμημενο λογο παιζει ο Κασαμι και οχι ο Καμπιασο;;;;;![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση: Οι δύο στόπερ, ξεσκιστήκανε σήμερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορει να μου εξηγησει καποιος, με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια, για ποιο γαμημενο λογο παιζει ο Κασαμι και οχι ο Καμπιασο;;;;;![]()
Ο Ελβετός, είναι λιγότερο καιρό καραφλός...
Σε κάλυψα;;;
Gtakis (11-01-16)
Ε, ενταξει, ετσι βγαινει νοημα.
voskos_7 (13-01-16)
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ
δε θα βαρεθώ να το φωνάζω για αυτό το υπόδειγμα επαγγελματία. μακάρι να μείνει για πάντα στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο.
Καυλερος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά, εσένα, μόνο για να παίζεις με το Λεβαδειακό, σε έχουμε...
Του χρόνου, που θα είσαι και πιο έτοιμος, υπάρχει περίπτωση να σε βάλουμε αλλαγή με την κούλα στο εντός, για να μην σε κάψουμε, ακόμα δεν ξεκίνησες...
dtakis80 (19-02-16)
Κάηκε στο ζέσταμα χθες. Σίλβα, ΕΛΕΟΣ, παρ' το αλλιώς!
Nikosgus (19-02-16)
Δεν νομιζω να αλλαζε κατι αν επαιζε αυτος αντι του ζντιελαρ. Ουτε ο ιντεγιε θα γινοταν πιο ευστοχος, ουτε ο ρομπερτο δεν θα εκανε τη γκελα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Υπενθυμίζω: Δες ποιός είναι κάτω από τον Ρομπέρτο και τον εμποδίζει, την στιγμή που κάνει τη γκέλα...
Nikosgus (19-02-16)
voskos_7 (19-02-16)
ελπίζω να παίξεις βασικός την πέμπτη.
Ασε εξω Καμπιασο και Τσορι ρε μαστορα. Αφου πρεπει να παιξουν Ζντιελαρ και Σεμπα λεμε.
παντα μεσα ο καμπιασο εκτος και αν ειναι τραυματιας ή σε κακη αγωνιστικη κατασταση.Κατα τα αλλα πρεπει να ειναι βασικος σε παιχνιδια οπου η εμπειρια του θα παιξει καθοριστικο ρολο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (21-02-16)
Δεν βλέπω να παίζει βασικός την πέμπτη και είμαι σύμφωνος σ'αυτο. Όχι από θέμα προσφοράς του,αλλά από θέμα τακτικής.
BrazHlias (22-02-16)
Δύσκολα θα ξεκινήσει, αλλά εξίσου δύσκολα θα μπορέσουν οι άλλοι να καλύψουν τον χώρο όπως τον καλύπτει και όσο να 'ναι, το σκορ, δεν είναι και από αυτά που δικαιολογούν, να μπεις μέσα "γιούρια"...
Οτι καλο ειχαμε στο κεντρο,το βγαλαμε ...
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!![]()
Bookmarks