Η τριάδα Φορτούνη/Μάρτινς/Μιλιβόγεβιτς πήγε την ομάδα μια χαρά. Ο ένας πουλήθηκε, ο άλλος παίζει ασταμάτητα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και προφανώς έχει ξεμείνει από αντοχές, έμεινε ο τρίτος να μαζεύει όλο το ξύλο και να προσπαθεί μόνος του να κάνει παιχνίδι. Ο Καμπιάσο μου θυμίζει τα τελευταία χρόνια του Κατσουράνη. Το πνεύμα μεν πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής.
Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, άκουσα. Τον είδε κανείς; 800 χιλιάρικα πεταμένα κι εδώ.
Eγω τον ειδα. Να περπαταει ασταματητα. Προκλητικα αδιαφορος, ενω δεν μας εχει συνηθισει ετσι. Παιζει να εσπασε και το ρεκορ με τα λιγοτερα μετρα στον αγωνιστικο χωρο
Δεν καταλαβα γιατι βγήκε αλλαγή ο Ανδρουτσος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (14-04-17)
Red Sting (14-04-17)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (14-04-17)
flessanto (14-04-17)
Το κέντρο δεν τράβαγε. Ο Φορτούνης είναι ο παίχτης απ' τον οποίο περιμένεις να πάρει την ομάδα πάνω του. Ο Ρομαό δεν έχει αντικαταστάτη στη θέση του. Λογικό που βγήκε ο τρίτος της παρέας. Αλλά αυτός που μπήκε ήταν πτώμα. Κι όπως οι πετυχημένες αλλαγές πιστώνονται στους προπονητές, οι αποτυχημένες επίσης χρεώνονται σ' αυτούς. Εφόσον αυτός που πέρασε στον αγώνα ήταν πολύ κατώτερος του παίχτη που αντικατέστησε, η έμπνευση του Λεμονή ήταν για τα θηρία. Εάν ο Καμπιάσο δεν ήταν έτοιμος σωματικά ή ψυχολογικά, αυτό οφείλεται στον προπονητή.
Άμα λέω εγώ μένταλ τζυμνάστικς![]()
Η προσωπολατρεία καλά κρατεί. Μη θίξουμε τον λατρεμένο που παίρνει 800 χιλιάρικα το χρόνο και περπατάει στο γήπεδο.
Ρε Κώστα άραξε. Δεν νομίζω πως λέει κανείς πως ο καμπιασο δεν μπορεί πάνω από μισάωρο. Αυτό το μισάωρο όμως μπορεί να δώσει πράγματα. Εδώ υπάρχουν άλλοι 5 τουλάχιστον που δεν μπορούν να δώσουν τίποτα απολυτως
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (14-04-17), giovanni#10 (14-04-17), Paneas (14-04-17)
Ναι, τη πρώτη χρονιά ενός παίχτη έτσι πάει. Δεν έπιασε, τι να κάνουμε;
Οταν όμως έρχεται κάποιος, μένει μια χρονιά με ισχνή προσφορά, ο προπονητής εισηγείται να φύγει, η διοίκηση τον ακούει κι αποδεσμευει τον παίχτη, ο οποίος προσπαθεί να βρει άλλο κορόιδο σ' όλη την Ευρώπη να καλύψει τις παχυλότατες αποδοχές του αλλά δεν τα καταφέρνει, και τον ξανατρώμε στη μάπα και δεύτερη χρονιά....ε, τότε δε λέμε "δεν έπιασε, τι να κάνουμε" αλλά λέμε "καλοί μαλάκες πιαστήκαμε πάλι".
Αν κρατήσουν τον Καρντόσο και του χρόνου, τότε θα λέω χειρότερα γι' αυτόν. Φέτος όμως λέω "δεν έπιασε, τι να κάνουμε".
Paneas (15-04-17)
Καταρχήν, το τι θα έπρεπε να κάνω θα το αποφασίσω εγώ. Κι όσο για τη σύγκριση με Μαρίν, εντελώς άστοχη γιατί ο ένας προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ ο άλλος τα έχει όλα γραμμένα στο στεατοπυγικό του σύστημα. Ο Καρντόσο δεν έχει δείξει αδιαφορία και σταρχιδισμό ούτε μία φορά.
Bookmarks