Bill_K (25-06-16)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !! Μακάρι να τον δούμε και του χρόνου.
Bill_K (25-06-16)
Και με ένα πόδι να παίξει, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από όσα κάνουν οι άλλοι φορμαρισμένοι...
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μάθει κανείς από αυτόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (25-06-16)
Αααα ρε παικταρά.... Γκολ στην Τούμπα, γκολ και χθες, άρχοντας στο κέντρο....
Κι έπαιζε στην Ευρώπη ο Ζντιέλαρ ρε μαλάκα..... ο Ζντιέλαρ..... γαμώ το κέρατο της Εύας....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bill_K (25-06-16), captain-cook (14-03-16), Du3lisT (14-03-16), Faithful (14-03-16), voskos_7 (14-03-16)
Και με την Αρσεναλ εδω μεσα, ο Κασαμι![]()
Μόνο ατέλειωτο respect στον καραφλό γαμιά!
μόνο αγάπη ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!![]()
Φυγε ρε αγορι μου να χαρεις. Τραβα σε καμια σοβαρη ποδοσφαιρικη χωρα να κλεισεις την καριερα σου με αξιοπρεπεια.
Μην καθεσαι αλλο εδω να εισαι δευτερατζα του καθε παλτου επειδη ετσι αποφασιζει ενας προπονητης χθεσινος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bill_K (25-06-16)
Καθίστε ρε σεις, αμέσως να τον αρπάξετε τον κύριο Σίλβα από τα μαλλιά. Μήπως τον ξεκούραζε τον Καμπιάσο για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος? Μήπως ήθελε να τον έχει φρέσκο? Λέω εγώ τώρα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bill_K (25-06-16)
τελικα μενει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (25-06-16)
Δυστυχως οχι. Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη να διωνεις ΤΕΤΟΙΑΣ κλασης παιχτες για να φερεις ερωτηματικα.
Σου απεδειξε ο Αργεντινος οτι ΟΤΑΝ παιζει δινει 110% . Βαρεθηκα τους δηθεν με τα κουρεματα και τις μαλακολογικες
να παρουν μεταγραφη μετα απο 3 καλες εμφανισεις. Θελω ΚΑμπιασο, θελω Ρεγες, θελω Φουστερ και εναν Γκολτζη τυπου Παντελιτς
Du3lisT (26-06-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-16), The Dude (25-06-16), ynwa96 (25-06-16)
Το ερώτημα ειναι αν ο Βίκτορ θα τον έδιωχνε ή οχι..... Το ίδιο και για Φουστερ. Να δουμε και με αμυνα τι θα γινει, γιατι ο Σιλβα γούσταρε τον Μαροκινό, αλλα πιστεύω οτι ο Ισπανός βλεπει λιγο καλυτερα.... Κι ενας Βάις επίσης δεν με χάλαγε....
― Bertrand Russell
To Φουστέρ λέει ο Καίσαρης ήθελε να τον κρατήσει ο Σίλβα αλλά τον έδιωξε η διοίκηση.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Χτες ειπαν οτι δεν ισχυει. Οτι ρωτηθηκε ο Σιλβας πριν ανακοινωσουν την αποδεσμευση του και εδωσε το ΟΚ.
Bookmarks