Αυτος ο σπονσορας ΣΚΡΑΤΣ! στην φανέλα (μου) τα σπάει....
Καλορίζικος ο παίχτης!
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Nίκολα Μιλουτίνοφ, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το who is who του Νίκολα Μιλουτίνοφ
Hμ. Γεν.: 30/12/1994
Τοπ. Γεν.: Νόβισαντ
Ύψος: 2.10
Πρ. Ομάδες: Χέμοφαρμ (2011-2012), Παρτιζάν (2012-2015).
Τα στατιστικά του στο Eurocup με την Παρτιζάν τη σεζόν 2014-15 σε εννιά παιχνίδια
Αγ. Π. XΡ. 2π. 3π. Βολ. Επ.Ρ. Αμ.Ρ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
9 7 22:27 23/52 - 17/22 3.9 2.1 6.0 1.3 0.4 0.3
Τα στατιστικά του στο σέρβικο πρωτάθλημα με την Παρτιζάν τη σεζόν 2014-15 σε 29 παιχνίδια
Αγ. Π. XΡ. 2π. 3π. Βολ. Επ.Ρ. Αμ.Ρ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
29 9.8 28:10 110/191 - 64/109 3.6 4.0 7.6 1.3 0.4 0.8"
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτος ο σπονσορας ΣΚΡΑΤΣ! στην φανέλα (μου) τα σπάει....
Καλορίζικος ο παίχτης!
... there's no such thing as "too much"...
Απέρριψε τον Παναθηναικο ο Σέρβος για να ρθει σε μας. Κλείνουμε ιδανικά τη φροντ λαιν.
Πες κατι παραπανω ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (25-07-15)
και ειναι καλος τωρα αυτος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aν δεν πει κατι παραπανω ο Du3list δεν μπορουμε να ξερουμε.
Ημουν στη δουλεια και δεν ειχα χρονο.
2.10, πιτσιρικάς αλλά έμπειρος από πολύ σκληρό πρωτάθλημα. Πολύ γρήγορος και αλτικός για το ύψος του. Κάνει θεαματικά (για 2.10) τελειώματα σε αλει ουπ, καλός μπλοκέρ και εξαιρετικός ριμπάουντερ. Απ' οσο τον έχω δει, είναι πιο γρήγορος από όλους τους 7ft που είχαμε ποτέ. Δεν είναι πολύ δυνατός αλλά έχει πάρει κιλά φέτος κι είναι πραγματικά σκληρός παίκτης. Δε θυμίζει Μπέγκιτς με τίποτα...
Faithful (25-07-15)
sk12072 (26-07-15)
Κάτι σαν τον Μισούνοφ δηλαδή (οι παλαιότεροι τον θυμούνται στον Άρη )
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σιδερενιος!
icon
καθε φορα και καλυτερος. Μπραβο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συνέχισε να τους γ@μ@ς παικταρά μου!!
Παρεξηγημένος παίκτης. Πιο κάτω και από Καββαδά, Ουόρικ και άλλους λαμπρούς παίκτες τον έχουμε στο φόρουμ. Κάτω κάτω τον βρήκα στα νήματα των παικτών.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οσο ο Σφαιρόπουλος τον έβαζε να τρέχει στις αλλαγές και να βγαίνει στο χεντζ αουτ, τον έκανε να εκτίθεται, να βγαίνει με φάουλ και να μη βρίσκει ρυθμό.
Αυτος ο παίχτης πρέπει να παίζει όπως χτες
Μπράβο λοιπόν που ανεβάζει απόδοση μακάρι να συνεχίσει έτσι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (21-10-16)
Δεν υπαρχουν πολλες ομαδες στην ευρωπη οπου ο τριτος σεντερ τους ειναι επιπεδου μιλουτινοφ. Ουτε σαν προοπτικη, ουτε ακομα και με το πως ειναι τωρα ο μιλουτινοφ.
Απο τον καθε καββαδα, μπογρη ή βουγιουκα ειναι πολυ καλυτερος ο σερβος.
Τωρα, εχουν ερθει ετσι τα πραγματα και απο περσι παιζει 20λεπτα, ενω κανονικα ο ρολος του ειναι να παιζει δεκα λεπτα και αναλογα με τις συνθηκες του παιχνιδιου. Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλος με βαση του τι θελουμε απο αυτον.
Το κακό ειναι οτι πιανει θέση ξένου, επισης ειναι ένας παίχτης που δε βγάζει καθόλου νεύρο στο παιχνίδι του. Τέλοσπαντων δε φταιει αυτος που ο πρώτος μας Σέντερ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί
Παικταρα μου μην μασάς καθόλου! Στα προηγούμενα ήσουν κορυφή! Εκανες ενα κακό ματς και έγινες άχρηστος...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (04-11-16)
παιχταρας. εξαφανισε, τον κορυφαιο στο ειδος του, ψηλο στην ευρωπη.
Ειναι παιχτης παλαιας κοπης, χωρις ενεργεια και ταχυτητα, ομως ειναι μεγαλη δουλεια να εχεις ενα τετοιο παιχτη σαν τριτο ψηλο.
Bookmarks